Noooo way,a ovo se moze tumacit svakako po meni,f6-vama bi se ja javio uffff,pa vas vidit i ne javit se,ko,ma vi ste meni naj forumas i najvise vas cjenim,evo javno,mislim da ste ko osoba stvarno zupper,iako vas ne poznam,a naravno svi ste mi dragi,ali f6 mi je prirasto srcu nekako,covik i po mi je.Covik kome NESMETA je pravi covik.Dalje Fjaka Omcho Dado DOKTOR niksaRR Emir(di je on),svi svi svi,Bajac Faber Rookie Shez,LASKAS LASKE,BURNOUT,ma nisam smija nabrajat zna sam da cu zaboravit nekog,AKO SAM NEKOG I ZABORAVIO TO JE ZBOG NJEGOVE SLABE AKTIVNOSTI NA FORUMU PA SORRY,eto svi ste mi super ekipa i mozda je bolje da nas nema vise na forumu jer smo ovako stabilniji i blizi jedni drugima,ekipa prava.
Drago mi je da stvarno ima super ljudi na forumu koji bez premisljanja uvjek nude pomoc jedni drugima,a to ne javit se,mozda je coviku stvarno bilo bad,al nije u redu svakako,nemozes rec Kojan da nisi ih pozno,ko njih nezna,al ako je bilo bad i nisi osjeco da trebas poc tamo i ako bi se osjecho ko stranac to je OK,i meni bi bilo nekako al sigurno bi poso.
A Laske,

,tako su i meni uvik govorili da se ulizivam,a samo sam postivao starije a i kolege,svaka chast,samo nastavi bit pristojan,ima dosta neodgojenih koji ce ti uvik sr.. pa nebrini i ne ljuti se,samo reci NESMETA!!!!!