Autor Tema: zadnja rota na x8 - savijet  (Posjeta: 11590 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zadnja rota na x8 - savijet
« Odgovori #15 u: 05 Travnja 2006, 21:27:32 »
dobra je guma... :thumbsup:

ali dobro izgleda x8 na slici bez gume...pa nemoj je ni stavljat, vozi bez nje..... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

« Odgovori #16 u: 05 Travnja 2006, 21:59:34 »
Citat: "Rookie"
Pa nesto mi ova sara vise izgleda kisna a to s tempom.. pa znam ja tebe.... prosjek 100km/h... to je zesci tempo za taj scot :mrgreen:

a kada ti tu gumu savjetuje Nike sa motori.hr sto ja vise imam mislit  :wink:

Citat: "Bajac"
ali dobro izgleda x8 na slici bez gume...pa nemoj je ni stavljat, vozi bez nje.....  

eee kao u Star Wars oni lebdeci skuteri  :mrgreen:

Offline Laske

« Odgovori #17 u: 06 Travnja 2006, 01:29:09 »
Citat: "Rookie"
Eto sad nam nemozes kukat da ti je guma celava pa nemos u djir :mrgreen:

Jel to u đuraša mjenjano? Koliko para i kako se ponasa u voznji.... nekako mi se cini po sarama da nije bas za neki zesci tempo voznje :|

kakav ti se paro moj tempo u subotu  :?:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
a ja imam iste te gume i mislim da ipak mogu žestoko  :!:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Laske

Offline ntR

Laske
« Odgovori #18 u: 06 Travnja 2006, 11:29:59 »
Laske caR i ja sam osjetio te gume istina to su kisne gume kao i moje bridgestonke (mogo bi uzeti battlex) ali gume drze pogotovo kad su nove sam sam se uvjerio da imaju dobro drzanje kad je laske dao djir  :D  ide i na prednju  :lol:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Re: Laske
« Odgovori #19 u: 06 Travnja 2006, 13:05:10 »
Citat: "ntR"
Laske caR i ja sam osjetio te gume istina to su kisne gume kao i moje bridgestonke (mogo bi uzeti battlex) ali gume drze pogotovo kad su nove sam sam se uvjerio da imaju dobro drzanje kad je laske dao djir  :D  ide i na prednju  :lol:

meni su htijeli prodati battlax BT 30 za X8, a ta rota u toj dimenziji nema index veci od J tj 100km/h, jes da i ne idem puno brze, ali kako bi se tek onda ona trošila ...

« Odgovori #20 u: 09 Travnja 2006, 21:02:30 »
evo da se pohvalim da mi guma nije pukla ni ispod Shez  :wink:   :mrgreen:
jel tako Shez  :wink:  ?

ali jeste par kilometara dalje [smilie=cussing]

jeli se mogu gume (tjubles) za motor krpati isto kao i za aute, i jeli to sigurno ?

« Odgovori #21 u: 09 Travnja 2006, 22:39:59 »
zavisi kakva je rupa i na kojem djelu gume. postoji nacin koji se popularno zove inekcija, tj gumeni cep zaliven sirovom gumom. ja sam sa tskvom gumom ucinio 10 000 km i to dobre voznje....
mcho racing company

« Odgovori #22 u: 09 Travnja 2006, 22:59:37 »
naravno da se moze krpit ako nije bas razrezana ko prase poslije klanja  :shock:
a od guma za skuter ti je BRIDGESTONE najbolji ako zelis vrhunske performanse i kosta oko 400 kn ali se trosi nesto brze nego ostale gume, a ako zelis odlicnu gumu koja se malo sporije trosi a ima vrhunska svojstva preporucam METZELER i kosta 300 kn (nju imam na skuteru 130/60/13 i odlicna je, a trajala mi je 10.000 km)
color=red]Baba Zanetti[/color]

« Odgovori #23 u: 12 Travnja 2006, 13:20:29 »
evo da se i javno zahvalim đurašu što je došao sa kombijem pokupio skuter i zakrpo rotu,
za lovu što bi neki tražili samo da kažu "dobar dan" ...