U jebo te, odakle uopce poceti sa pricom o tome sto me zivcira na cestama...
Evo ukratko, mada ne mora nuzno biti po ovom redoslijedu

* Asfalt koji je zadnji put presvucen tamo negdje iza rata. Ne, ne mislim na rat '91-e, nego na onaj rat otprije cca 60 godina. Pa je sad taj asfalt u biti staklo. Pa cim padne malo kise to staklo bude mokro. A na mokrom staklu se stigne jaako daleko lol, samo na koljenima...
* Nadobudni juniori koji skidaju retrovizore sa svojih 50-tica ne bi li bili aerodinamicniji (brzi) i ljepsi (?). A word of advice for young guns: ako zelite biti brzi od 50 ccm kupite si 100 ccm. Ako zelite biti ljepsi nemojte kupovati Benelli Pepe

Skidanjem retrovizora jedino sto postajete je meta drugima, pa makar i za psovanje mame

* Kamioni koji "zaborave" staviti ceradu a prevoze pijesak, sljunak i ostale vesele stvari koje je bas ugodno izbjegavati kad si na 2 tocka...
* Raznorazne drzavne institucije/firme tipa vodovod, elektrojug etc, koje se ne mogu medjusobno dogovoriti pa se desi slijedeca situacija: pocetkom travnja vodovod napravi lom u nekoj ulici i postavi/popravi kanalizaciju, a pocetkom svibnja to isto napravi npr HT da bi provukli kablove. Naravno, svaki od njih je napravio svoje kanale i svaki od njih je to zakrpao na svoj nacin, a uvijek se nekako desi da je razlika izmedju tog novog asfalta i onog originalnog bar 2 centa lol. Pa se onda kroz tu ulicu jedva prodje i endurom... Npr šipčine. Trebam li vise ista reci

* Ljudi u autima koji se prikljucuju sa sporedne ceste, koji te pogledaju ravno u oci, zakoce, a onda kad ti dodjes 6-7 metara od njih onda se sjete da se oni u biti stignu ubaciti na glavnu ulicu. Naravno.
Uh, ima toga jos puno ali fali mi inspiracije

a i neke su ure...
Zivjeli.