Autor Tema: Potrošnja goriva .....  (Posjeta: 8031 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Potrošnja goriva .....
« u: 28 Svibnja 2008, 17:41:04 »
Poz ljudi potrebna mi je vasa pomoc . Posedujem skuter Kymco peopleS 125cc, gledajuci forume kao i u razgovoru sa skuterasima koji voze ovaj model moj trosi kao blesav . Potrosnja se svima krece oko 3.5 litara a meni ne moze ispod 4.1. Kako je bio na servisu gde mu je stelovan karburator u vise navrata potrosnja je ta pa i veca . Moze li mi neko dati neki savet, kako da resim potrosnju ili kako da sam podesim karburator , jos bolje bi bilo ako neko zna na koliko mu se fabricki steluje karburator da krenem od toga tj. na koliko krugova se steluje .

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Odg: Potrošnja goriva .....
« Odgovori #1 u: 28 Svibnja 2008, 23:55:49 »
proširi mu diznu goriva i sve drugo odavi, uz dužno poštovanje, jesi li ti skroz zdrav čovjek  :doh: :think: :think: :think:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #2 u: 29 Svibnja 2008, 20:09:27 »
Pa za to zdrav covek nisam bas siguran koliko sam zdrava za ovo prvo te nista ne razumem .  :) pojasni malo i pomogni ako mozes .

« Odgovori #3 u: 30 Svibnja 2008, 08:45:02 »
...Potrosnja se svima krece oko 3.5 litara a meni ne moze ispod 4.1...
U jeb*te  :shock:, a jesi razmišlja o ugradnji plina?  :think:

[smilie=lol]

P.S. Jel to 4,1 l/100km gradske vožnje ili na otvorenoj cesti?
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #4 u: 30 Svibnja 2008, 16:34:38 »
Kombinovana voznja je u pitanju nije strogi centar grada. Znam da je vama smesno moje pitanje, al kad kupis skuter pretpostavljas da ide uz njega i manja potrosnja . Pre njega sam imao kymco super 9, koji je imao istu potrosnju a kao ovaj bi trebao manje da trosi jer je cetvorotaktni motor . Hvala vam na odgovorima ako ne postoji resenje brisite post .

« Odgovori #5 u: 30 Svibnja 2008, 18:12:26 »
nemoj se puno brinut u decilitrima potrosnje benzine tipa X,1 l
glavno je da se vozi :biker2:
gust je gust, zato ja kad dodjem s broda ne gledam je li mi trosi 6,1 ili 6,3 litre.
glavno je da se vozi :yes:
:)

Offline Laske

« Odgovori #6 u: 30 Svibnja 2008, 18:56:13 »
mbz345305 nema ti druge nego odmah na brod kao Newbie, pa ćeš imati za taj 0.1 prekomjerne potrošnje !
Laske

« Odgovori #7 u: 30 Svibnja 2008, 22:40:54 »
Kombinovana voznja je u pitanju nije strogi centar grada. Znam da je vama smesno moje pitanje, al kad kupis skuter pretpostavljas da ide uz njega i manja potrosnja . Pre njega sam imao kymco super 9, koji je imao istu potrosnju a kao ovaj bi trebao manje da trosi jer je cetvorotaktni motor . Hvala vam na odgovorima ako ne postoji resenje brisite post .
Gledaj, može on bit 4-T, ali je činjenica da je 125ccm i nejak, te ga trebaš non stop gazit da bi iša. Logično je da i više troši. Meni je Skipper 150 (4-T) trošija između 4 i 5,5 litara... pa šta onda... kužiš? Svejedno san ga liva i vozija. Evo trenutno vozin Phantoma od 250 ccm, i opet mi je potrošnja 5-5,5 po gradu i 4-4,nešto po otvorenome. Who gives a fuck, glavno da se vozi  :biker2:. Najmanje troši kad je parkiran, ali tad je i gušt najmanji  :cry:.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #8 u: 31 Svibnja 2008, 21:54:23 »
Sad ga vozim sa slabijim dodavanjem gasa pa cu videti koliko ce potrositi . Sto se tice voznje, tu ste u potpunosti u pravu, gust je gust jebes potrosnju .

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #9 u: 01 Lipnja 2008, 14:07:17 »
Možda potrošnja izgleda malo prevelika, pogotovo kad uzmemo u obzir da se radi o četverotaktnom stroju ali vjerojatno je uzrok ono što je netko napisao a to je razmjerno nejak motor kojeg većinu vremena treba voziti s gasom "do daske". Moj Stalker od 70 ccm troši 4,2 do 4,5 l/100 km i uz današnju cijenu benzine daleko mi je isplativije voziti se autom koje troši 8 litara plina na 100 km ali opet gušti su gušti. :yes:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!