A-pro-pos niksinog komentara i poziva, evo jedna informacija, sada je vrijeme da je prezentiram, mada nije jos do detalja definirana. Naime, meni u posjetu krajem sedmog mjeseca i pocetkom osmog stize jedna povelika grupa prijatelja iz USA sa Harelyima (oko 6 motora), odusevljeni su ljepotama Bosne i Hercegovine i Hrvatske, posbeno Dalmacije. Koliko god sam im pricao o BiH, toliko sam, jos i vise pricao o (po mome misljenju) apsolutnom raju na zemlji - Hrvatskoj, odnosno Dalmaciji. Oni stizu preko Rima i Ankone u Split, ja ih cekam i imamo sest do sedam dana za djiranje. Plan mi je i zelja da ih predstavim vama i da predstavim vas, moje prijatelje, njima, sa posebnim akcentom na Dubrovnik, tako da cemo se spustiti do vas i obavezno do "Dvije rote" na jedno dan ili dva. Generalno, plan je (po dolasku) tri dana Dalmacija (relacija Split-Dubrovnik)- dva dana Sarajevo - tri dana Dalmacija (mozda Brac i Makarska rivijera). To je super raja, intelektualci i dopasce vam se. Nadam se da vas ovakvo neko krako druzenje interesira.
O detaljima i preciznim podacima kada sve bude definirano, ali kocka je bacena i to ce biti tako, ako Bog da.