Autor Tema: Humanitarna Akcija "Pomozimo Leoni"  (Posjeta: 6153 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: Humanitarna Akcija "Pomozimo Leoni"
« Odgovori #15 u: 18 Studenoga 2007, 17:21:53 »
BRAVO MI!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Nažalost jutros sam prespavao nakon četvrte noći bančenja,no bili su kolege... :thumbsup:
Baš smo dubrovačka motociklistička banda,zar ne? ;) 8)
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #16 u: 18 Studenoga 2007, 17:22:38 »

http://picasaweb.google.hr/vedroDU/Leona03?authkey=8_nFV9j7T4Y

Nemam rječi do da nas pohvalim!

Danas na ovakav zimski sunčan dan bilo je preljepo u ovom društvu siči na Stradun u humanitarne svrhe!
Nije bilo teško poslje sinoč dignut se jutros, malo me je razočarala količina naših ljudi na Stradunu! Broj motorista me nije začudio jer sam več naviko da je broj poprilici isti, tu i tamo je neko na brodu, netko sprječen ali uglacnom 40 nas je, ko Alibabinih razbojnika!

Akcija je bila popračena i u medijima, oglasili smo se, najavili,  [smilie=shrug] valjda su svi mislili da če netko drugi poč to vidit, da je to za nekoga drugoga...

Malo Nas je bilo ali smo skupili na brzinu puno novaca (u djiru samo), i još bi više skupili da nisu ljudi tako mislili nego posli učinit đir na Stradun u Nedjelju, povirit, dat 3 kune... Bit dio akcije, pokazat volju!   :thumbsup:

Hvala svima na pomoči, hvala društvu i do druge akcije što prije...
« Zadnja izmjena: 18 Studenoga 2007, 21:04:19 od Vedro »
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #17 u: 18 Studenoga 2007, 17:27:45 »
bravo mi  :thumbsup:

reci mi ona ideja sa koferom je u letu smišljena, nije planirano skupljanje priloga na stradunu ?
Zaboravili smo uzet prasicu kutijicu u Bikersa pa smo iskoristili kufere što je na kraju puno bolje ispalo  :joy:

[smilie=sretan] BRAVO MI  [smilie=jive]

...što bi neki pametnjakovići rekli "preseratori sa Straduna"

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #18 u: 18 Studenoga 2007, 17:38:25 »
akcija je bila popračena i u medijima, oglasili smo se, najavili,  [smilie=shrug] valjda su svi mislili da če netko drugi poč to vidit, da je to za nekoga drugoga...

nece ti bas ljudi specijalno radi toga dolaziti...
treba znati kada i dje je najviše ljudi pa tu organizirat

mislim  da ja tajmig dolaska na stradun bio odlican u male brace je misa 11,u sv vlaha 12, tako da smo uhitili i jedne i druge
recimo u uvali bi bilo dobro poc nedjelja oko 14 (zimi) kada je najviše ljudi...

« Odgovori #19 u: 18 Studenoga 2007, 20:50:32 »
Slažem se sa Anom...
Svaka čast ljudi... :thumbsup:

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #20 u: 18 Studenoga 2007, 21:03:33 »
Moram pod hitno odrasti i kupit pravi motor :mrgreen:. Želja da i ja pomognem u akciji je bila jača od srama da se sa smrdljivim stalkerom vozim među "mostrumima". Na kraju sam skoro završio u kuneti kod velike fontane :oops:.
Da Bog da bilo što manje potrebe za ovakvim akcijama a što više ljudi poput nas.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

niksa

« Odgovori #21 u: 18 Studenoga 2007, 21:12:09 »
pa dobro sto si ono izvodio iza onofrijeve cesme
zamisli da je bio neki veci motor  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

« Odgovori #22 u: 18 Studenoga 2007, 22:31:29 »
bravo ljudi..svaka cast  :thumbsup:

Offline Laske

« Odgovori #23 u: 18 Studenoga 2007, 22:44:52 »
Rookie: Konko je stajao iza svoje riječi, hvala i caffe baru Roxy na turi iznenada !  :thumbsup:  Kriv naravno f6 koji je iskoristio lik i djelo S.K. (podaci poznati uredništvu) i navukao Konka na neizbježan trat !  :joy:

Pošto ste svi već ponešto narisali, pogotovo Vedro king Alibaba i 40 hajduka hehehe, ja nemam što za dodati. Humanitarci uvijek isti, nas 40-50 i samo me taj veliki, ali ipak mali broj smeta... ali mirne duše idemo spavati večeras...

Klaić se potužio da zašto ga nikad ne zovemo u đir i na mezu (ustvari bitnije mi je izgledalo ovo drugo) i tako imamo novog u popapaj teamu...

Bravo mračni bikeri... bravo...
Laske

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #24 u: 18 Studenoga 2007, 22:47:38 »
Klaić se potužio da zašto ga nikad ne zovemo u đir i na mezu (ustvari bitnije mi je izgledalo ovo drugo) i tako imamo novog u popapaj teamu...
Prvo ga treba dovuć na forum i onda neće imat problema sa ne zvanjem u đir (meza je manje bitna  :lol: )

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Laske

« Odgovori #25 u: 18 Studenoga 2007, 22:50:06 »
Mislim da smo to uspijeli srediti... Mito od jednog bifteka punjenog sirom i pršutom je pridonio svrsi i rekao je da će doći !  [smilie=lolroll]
Laske

« Odgovori #26 u: 18 Studenoga 2007, 22:58:17 »
ej narode svaka cast, meni je fkt krivo sto nisam mogo al jbg bit ce jos akcija, a dt ce bit u pogonu :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
dvotaktna munja

« Odgovori #27 u: 18 Studenoga 2007, 23:29:32 »
 :thumbsup:

« Odgovori #28 u: 19 Studenoga 2007, 16:59:13 »
evo još slika sa Straduna
foto: Zvonimir Pandža

-
-
-

http://picasaweb.google.hr/fjakone/Leona2

« Odgovori #29 u: 20 Studenoga 2007, 16:13:09 »
Bravo, ovo je odlicno.. mislim da se ni na DDK, na kojemu se okupi daleko vise bikera, ne skupi ovolika cifra. Inace, vodi li netko statitiku o ukupnoj sumi prikupljenih humanitarnih sredstava u 2007. godini?
RDAVA