Autor Tema: Pohvala Sladi  (Posjeta: 13427 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pohvala Sladi
« Odgovori #15 u: 22 Studenoga 2006, 09:26:07 »
to ne bi trebalo, jer ja sad moram narucivat djelove za stroma , i kad sam zvao eurorent juce i pitao za partnerstvo, oni mi rekli da saradjuju sa slade iz dubrovnika ???? ajde da cujem shta se mislilo sa tim ne da im se raditi, to ne bi valjalo
Here I come and Here I go ! ! !

Pohvala Sladi
« Odgovori #16 u: 22 Studenoga 2006, 11:38:39 »
Citat: "crnogorac"
to ne bi trebalo, jer ja sad moram narucivat djelove za stroma , i kad sam zvao eurorent juce i pitao za partnerstvo, oni mi rekli da saradjuju sa slade iz dubrovnika ???? ajde da cujem shta se mislilo sa tim ne da im se raditi, to ne bi valjalo

reci ti kume sto tebi treba!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Pohvala Sladi
« Odgovori #17 u: 22 Studenoga 2006, 12:53:14 »
e ovako , farovi, oba, vizir , nosac vizira , lajsne vizira , rezervoar, poluoklopi oba, prednja, maska lijeva desna, blatobran, utezi volana, kontrolna tabla, i instalacija prednja ;)))))

Pohvala Sladi
« Odgovori #18 u: 22 Studenoga 2006, 13:06:31 »
Nadam se da imaš kasko!  [smilie=wow]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Pohvala Sladi
« Odgovori #19 u: 22 Studenoga 2006, 13:15:07 »
uf dobro ti vuka govori... to će masno koštat!!! razmišljaš o nekakvoj preradi možda ili krpljenju/varenju postojećih plastika ako se da išta od toga spasit
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Pohvala Sladi
« Odgovori #20 u: 22 Studenoga 2006, 14:27:40 »
kasko nemam , a kao drugo pare nisu problem pare imam cijene znam , placa mi osiguranje zene koja je kriva za udes , rok isporuke kako su mi javili iz eurorenta je 15 do 20 dana , tako da bi doshao dolje narucio i uzeo sve jer mi je najblize

Pohvala Sladi
« Odgovori #21 u: 22 Studenoga 2006, 14:34:03 »
ma sve ok... nismo znali da je takva situacija... ja sam isto mislio da si ga sam udesio  :thumbsup:
--

Pohvala Sladi
« Odgovori #22 u: 22 Studenoga 2006, 15:40:13 »
al je skroz super stvar shto su plastike kompletne za stroma jeftinije nego za piaggo skutere ;)  :thumbsup:  :joy:

Pohvala Sladi
« Odgovori #23 u: 22 Studenoga 2006, 15:41:46 »
Citat: "crnogorac"
al je skroz super stvar shto su plastike kompletne za stroma jeftinije nego za piaggo skutere ;)  :thumbsup:  :joy:

da ne odemo u off... imaš pravo... popravak moga liberty-a je bio preko 9000kn  :wink:

aj valjda neće puno koštat, a možda uspiješ štogod sebi stavit u džep!  :wink:
--

Pohvala Sladi
« Odgovori #24 u: 22 Studenoga 2006, 16:52:33 »
Ne zaboravi obracunati carinu od 5 % na dijelove kad ih budes nosio doma i kad budes pravio predracun osiguranju...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Pohvala Sladi
« Odgovori #25 u: 23 Studenoga 2006, 14:34:53 »
imacu ja tu i neki povracaj poreza nadam se izmedju ostalog mozemo to provuc kod nas i bez carinjenja ;)

Pohvala Sladi
« Odgovori #26 u: 04 Prosinca 2006, 10:57:21 »
treba mi informacija sad jedna , od kad do kad radi slada subotom???iza dvije nedjelje sam u du da narucujem opremu pa ce mi trebati i adresa il eventualno vodic kojeg posle vodim ja na pivo ;)

Pohvala Sladi
« Odgovori #27 u: 05 Prosinca 2006, 09:44:17 »
Tko zna radi li on uopce subotom?  :roll:
Ja bih ti pomogao ali radim subotom do dvije ure.

Pohvala Sladi
« Odgovori #28 u: 05 Prosinca 2006, 14:29:30 »
meni samo treba dal radi i do kad radi, i eventualno ulica ja cu pitati nekog kad dodjem u DU nije to problem , lako se nadje sve

Pohvala Sladi
« Odgovori #29 u: 05 Prosinca 2006, 14:33:31 »
Slade d.o.o.,Lozica 2, tel.020 453 225