Evo me na, jedva stigoh sklopiti neki mali izvještaj sa akcije

koju je naš portal organizirao treći put u nepunih godinu dana. Odmah na po četku moram reči da je odaziv sve veči i veči i da smo ovaj put, u odnosu na prošli, za 50% premašili prikupljenu količinu. Skupili smo točno 20 doza

a mislim da nas je sve skupa bilo tridesetak tako da se i taj postotak povečava.
Ali krenimo redom. Cijelu akciju vodi i organizira predsjednik aktiva dobrovoljnih davalaca krvi du-moto portala, naš veliki, neponovljivi, nezamjenjivi a i neobrijani 900 rr, oliti ga Cvijeto

Matija

i Nikša

su predstavljali Dvije rote,
"Nevjerovatni vozači"
su bili u skoro najjačem sastavu;
Nix
Maro

Bajac

i nezamjenjiva Nika žderačica

Naravno, potpuno je neupitno da su Prikaze ondje gdje je humanitarni rad:
precjednik Andrija

(uf, jedva je stao),
Mario

,
Srđan

i braća Radičevići koji su umakli mome foto aparatu.
Tu je bio i Nikša Radiš
uz Dada predstavnik Plastičara
i Vlaho

koji za razliku od svih do sada spomenutih ne pripada nijednoj "partiji". Ali nadamo se da će i on uskoro postati član du-moto foruma.
Ostalo je nabrojati forumaše, stranački neopredjeljene.
Pa odma napočetku, izgubljena nevinost!!!!

(sad kad je krenuo gubiti nevinost, možda mu se i nešto lijepo dogodi

)
Hik

Vedro

Luky

Rookie

Mare

Laske čiju sliku ne mogu pronači,
te crvena spodoba koja se odaziva na Izak, Izy, Izo, Izudin i na svaki ženski poziv

(njegovih slika na pretek a kako i neće biti kad su svakome onako crvene oči bile interesantne
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
)
tu je Stalker sa svojih 39 davanja

ntR kao budučnost

te OMLADINCI, Dado i moja malenkost

Na kraju još jednom 900 rr, VTR, ćeto ili Niđe veze, kako god hočete

Naravno uz nas je cijelo vrijeme bilo osoblje odjela za transfuziju. I mogu reči da je to dobro jer da nije njih ko zna kako bi se mi sve izboli

Posjetila nas je i Lenči

naša nezaobilazna sestra s ortopedije koja nas, manje više sve poznaje

a pronašli smo i fotografiju s prošlog davanja

Još jedan forumaški snimak u najdražoj prostoriji transfuzijskog odjela

i pripreme za odlazak. Prilikom odlaska na zajedničko slikavanje, Vedro kao pravi kavalir (iako su se neki pitali koji je ono doktor)prati dame s odjela

Zajednički snimak

i gas na robnu kuću u Maestoza

Izgleda kao da nas je ovdje više nego u bolnici

Ali nije. čak su neki ranije morali napustiti položaje. U restoranu je sve išlo glatko prvenstveno jer smo imali vrhunskog konobara

o čemu najbolje svjedoči mišljenje jednog profesionalca iz te branše

Za neke je ovo bio završetak DDK, neki su još u DB2 popili kavu, a neki su dan završili u kasnim nočnim satima. U svakom slučaju još jedna velika akcija du-moto portala, još jedno humano i lijepo druženje, još jednom smo dali primjer drugima kako treba živjeti.
P.S. ako sam nekoga izostavio, neka mi oprosti. Nije bilo u zloj namjeri