Evo ponukan nekim postovima da se izjasnimo ilitiga pohvalimo odlučio sam cijenjenom forumaškom pučanstvu objaviti da u Dubrovniku odnedavno postoji još jedan moto klub,dakle nismo više ilegalni.

Klub zasad broji 11 članova.
Moram spomenuti da naziv Unbelievable riders postoji već koju godinu,te sudjeluju na motorijadama diljem Lijepe naše ali dolaskom nas "mladih snaga" te željom već postojeće ekipe oformili smo i službeno moto klub.Iako smo novopoečeni klub već smo ostvarili prijateljstva s brojnim motoklubovima i njihovim članovima i onima koji to nisu ali su istomišljenici te zaljubljenici u kilometre,motore,moto sport i sve ono lijepo što nam motocikli donose.

Imamo i Clubhouse koji još nije u kompletnom "pogonu" jer treba neke sitnice još dovest u red,ali i to možete očekivat kroz najviše mjesec dana,kada ćemo Vas moći ugostiti kako spada.Nemamo namjeru praviti uskoro neki party,susret ili nešto slično ali za prijatelje i ekipu će se uvijek naći vremena,mesa i pive.
U pripremi je i web stranica moto kluba,gdje ćete moći pronaći sve što Vas zanima o nama te slike sa raznih susreta,party-a,djireva i slično.
Cilj nam je promoviranje moto kulture,apeliranje na sigurnost u prometu,druženje s istomišljenicima i zaljubljenicima u moto svijet kao i sklapanje mnogobrojnih prijateljstava sa raznim motoklubovima i indvidualnim vozačima.Te naravno ispijanja hektolitara piva.

Vidimo se.

Pozdrav od Mk Unbelievable Riders.

P.S ovoj temi možda nije mjesto ovdje,već u Ostalim temama ali pošto ja nemam ostale teme stavio sam ovdje.