Autor Tema: PRAVILA FORUMA  (Posjeta: 42077 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

  • *
  • Postova: 4956
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX
    • http://www.du-moto.com
PRAVILA FORUMA
« : 05 Listopad 2005, 21:14:08 »
1. Na forumu je zabranjeno kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava i sl.)

2. Forum je namijenjen moto temama i raspravama o motociklizmu općenito. Ukoliko vas ne zanimaju motori i ova tematika nemojte se ni registrirati na forum jer nam je prije svega važno da rasprave budu sadržajne i kvalitetne i da što više istinskih ljubitelja motora aktivno sudjeluje u njima.

3. Svi članovi se nakon registracije na forum moraju ukratko predstaviti na podforumu za nove članove, dakle otvoriti temu sa svojim imenom i napisati nešto o sebi. Tek nakon predstavljanja novi članovi će imati pristup ostalim forumima.

4. Profil mora sadržavati važeću e-mail adresu jer se preko tog e-maila šalje obavijest o aktivaciji kao i sve druge obavijesti članovima.

5. Bilo kakve političke, religijske, nacionalne ili rasne primjedbe, rasprave i prepirke, te isticanje fašističkih simbola, likova, slogana itd... NAJSTROŽE je zabranjeno i rezultirati će prvo upozorenjem, a onda i isključenjem sa foruma.

6. Psovanje i općenito nedoličan "riječnik" također su NAJSTROŽE zabranjeni. Isto tako sve uvredljive i nedolične fotografije biti će odmah izbrisane uz upozorenje članu koji ih je postavio.

7. Nemojte citirati post iznad jer se podrazumijeva da odgovarate na njega, koristite "quote" u razumnim granicama.

8. Ako želite nešto nadodati ili ispraviti nemojte praviti novi post već koristite "edit". Svakom korisniku dozvoljeno je editiranje vlastitih postova no molimo da se ova opcija ne zloupotrebljava na način da se naknadno mjenja smisao posta.

9. Suzdržavajte se od odgovora koji nisu u direktnoj vezi sa temom, dakle što manje "off topic".

10. Na forumu nije dozvoljeno komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora. Zabranjeno je objavljivanje tema u svrhu direktne ili indirektne promocije ili stjecanja zarade.

11. Zabranjeno je objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša.

12. Zabranjeno je objavljivanje slika većih od 800 pixela širine ili dužine.


Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika Foruma, uredništva Foruma ili tvrtke Simple Machines LLC (autora SMF softvera). Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.

Uredništvo Foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s Foruma ako uredništvo Foruma odluči da je takva akcija opravdana.
« Zadnja izmjena: 03 Listopad 2010, 22:57:37 Dado »