Autor Tema: Krađe na moto susretima  (Posjeta: 3721 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Krađe na moto susretima
« u: 20 Lipnja 2007, 21:43:19 »
samo informtivno....
sami znate da su na Sisačkom moto susretu nestale neke stvari opreme itd....dam link ako ne znate i ako vas zanima...da..ja sam ispao naivan kad sam rekao pa nema šanse da bi neki motorist ukrao ili nešto nažao učinio drugom..pa su me ljudi ismijali da sam premlad i da nemam pojma  :shock: ..ja sam ispo mlada budala no nije sad to bitno  [smilie=anger]

kako spremit stvari na tako velikim susretima di ima tkođer i puno pješaka??? doslovno svakakvih ljudi ima..a vjerujte neki djelove naše opreme koštaju pun klinac(lol! kao da vi to sami ne znate)...samo za kacigu sam mjesec dana moro radit recimo....itd....

dal se ikad čulo da se takve neke krađe dešavale i u Kaštelima na susretu?? možda je ovo malo čudno pitanje ali jednostavno nemam pojma di sa opremom..sad idem u OS i tamo bi mogo ostat bez nečeg nedaj Bože....jedino u šator stavit pa stavit lokotić  :shock:

« Zadnja izmjena: 21 Lipnja 2007, 01:05:24 od Dado »

Krađe na moto susretima
« Odgovori #1 u: 21 Lipnja 2007, 00:21:10 »

evo onaj link što sam govorio tak da se zna da ne pričam gluposti...

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,60033.0.html

interesantan je upravo zadnji post?!  :shock: pojava noževa....ne samo krađa! o Bože! :shock:
« Zadnja izmjena: 21 Lipnja 2007, 01:05:42 od Dado »

Krađe na moto susretima
« Odgovori #2 u: 21 Lipnja 2007, 00:32:20 »
Evo upravo se sjetih kako je Kaubojki u Trilju (I to za ne falit na 1. Gota memorijalu ak se ne varam :evil:) lik pokuša zakinit mob. Jakete su nam stale na stolu i u jednom trenu njoj iz đileta nesta mob. Na svu sreću samo je jedan lik bia tu pa samo znali ko je. Trebalo bi otvorit zasebnu temu za ovakve stvari.
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
Odg: Krađe na moto susretima
« Odgovori #3 u: 21 Lipnja 2007, 08:44:01 »
nešto, kao što je motorijada u Kaštelima (svaka njima čast)al je prvo koncert pa onda moto party i te se stvari tamo npr. ne mogu izbjeć. Ima nas svakakvih, nažalost!!
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #4 u: 21 Lipnja 2007, 10:38:17 »
meni su maznuli đilet na našoj motorijadi dok sm radio u šanku,đilet obisia pola metra iza mene,a u điletu takuin.
srića neki pošten lupež,uzea samo lovu iz takuina,a đilet i takuin bacia
na plažu.
ljudi našli pa mi donili i takuin(prazan)i đilet.

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #5 u: 21 Lipnja 2007, 10:46:08 »
meni su maznuli đilet na našoj motorijadi dok sm radio u šanku,đilet obisia pola metra iza mene,a u điletu takuin.
srića neki pošten lupež,uzea samo lovu iz takuina,a đilet i takuin bacia
na plažu.
ljudi našli pa mi donili i takuin(prazan)i đilet.
Na vašom zimskom partiju je bilo poštenih ljudi. Jer je npr. Šulcu budali :banghead: osta novčanik na sicu od motora i niko ga nije ni taka. čudo neviđeno.
 :shock:
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #6 u: 21 Lipnja 2007, 11:12:56 »
Ko šta je meni na Rotama osta mobitel na motoru. Dobro da sam na vrime skužila pa smo se vratili. Al svaka čast ljudima koji ga nisu uzeli jer je glanjc nov i nije baš jeftin

Normal people worry me

« Odgovori #7 u: 21 Lipnja 2007, 12:04:23 »
jedino eto polomit kradljivcu ruke ako ga uspiješ uhvatit na dijelu! i ne zezam se nego sam ozbiljan.
Nedo Bog da mi neko prčka po stvarima dok sam scugan :evil: :evil: :evil:

Offline aurellie

« Odgovori #8 u: 21 Lipnja 2007, 12:11:09 »
ja ću idući put nosit mali katanac i zaključat šator. Nije neka zaštita ali bolje išta nego išta...

The machine spirit is with me!

« Odgovori #9 u: 21 Lipnja 2007, 13:31:05 »
ma to su ljudi koji neznaju zaradit svoje pare pa im je lakse ukrast se i opit na tudi račun i onda su ponosni na sebe umjesto da se srame..
MK UNBELIEVABLE RIDERS

« Odgovori #10 u: 21 Lipnja 2007, 15:12:58 »
pa jedino da ne nosis nista vrijedno, a na sve ostalo da dobro dobro pazis..

Ja kad idem negdje, bilo gdje dalje sa skuterom imam samo tri stvari koje su mi jako vazne (osim motora).. a to su

- KLJUCEVI
- TAKUJIN i
- MOBITEL

a sve troje moze stati u neku torbicu koja je UVIJEK sa mnom.. i stalno gledam jeli mi ona tu..

a za ostalo.. u skuteru imam u kuveru uvijek dugu majicu i hlace..i nista vise.. pa ako je kome hladno neka krade :-)..ali ovo ostalo je uvijek uz mene :-)

« Odgovori #11 u: 21 Lipnja 2007, 19:04:08 »
Na svu srecu nisam imao jos uvijek takva iskustva. Siguran sam da nije nimalo ugodno.
Naime, ekipa iz Prikaza (i ja naravno) imali smo lose iskustvo na partyu u opuzenu:
Budim se u jutro ranom zorom, ne cuje se uglavnom nitko i mislim "super, idem se tusnut", izlazim iz satora, trazim cizme,nema ih, u satoru nema ih, iza i oko satora nema
ih [smilie=anger] [smilie=anger], netko me zaj...va, ljutito budim cijelu ekipu redom...
ali sto, NITKO OD EKIPE NEMA OBUCU!!! I onda pocinje [smilie=anger] >:( :banghead: [smilie=cussing] :killemall: :bash:
Na kraju na nasu srecu s nama se poigrao nas veseli STOLE!!

P.S.Nismo mu ostali duzni :mrgreen: :mrgreen:
Svi smo mi bickery

« Odgovori #12 u: 21 Lipnja 2007, 19:14:26 »
Da dužni...traži Stole motor po kampu u Dućama traži, a motor ispred apartmana :lol:

Normal people worry me

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #13 u: 22 Lipnja 2007, 12:38:40 »
Srecom da jos nemam takva loša iskustva.... doduše nisam ni bio na toliko mnogo motorijada. Kufer je jako pametan dodatak i u njega bi se moglo sve potrpat :thumbsup:
Ovo sa satorom i katancom (lokot-om) nije lose nego opet ako neko ima upast to mu nije problem.

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #14 u: 22 Lipnja 2007, 13:53:45 »
Samo stavis umjesto alarma da ti sviraju cajke i mozes bit miran.
Druga varijacija je da ides punom ratnom spremom na motorijadu,ostar kaubojski pogled,malo frkci i svi ce pobjec od tebe i tvog motora. :mrgreen:
Treca i najbolja je da cijelo vrijeme budes u satoru i narucivas pivu da ti donesu. [smilie=lolroll]
A sad ozbiljno,50 % smo mi sami krivi za dogadjaje koje nam se dogode zato uvijek oprez.Dosad smo ja i moj motor bili cak i u susjedne drzave pa sreca da se nije nista dogodilo.Uvijek ostavite motor na prometnom mjestu,uvijek nosite kufer i sve lijepo zakljucajte jer 90 % kradja cini prilika i vas neoprez.Ajte s oprezom i srecom!
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.