Autor Tema: Elektronska blokada  (Posjeta: 11729 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Elektronska blokada
« u: 18 Svibnja 2007, 22:28:27 »
Danas sam na Stalkera ugradio Limitron  elektronsku blokadu. Skupljo sam različite sheme po skuterskim forumima ali iako mi je to struka lijen sam bio pravit pa sam kupio gotovu. Uglavnom stvar radi. Morat ću još malo poradit na štelanju maksimalne brzine jer poslije zadnjeg namještanja još može na pravcu po satu potegnut skoro 70. Prošle godine sam zbog kita stavljo dvije šajbe pa je na tehničkom išo 38 km/h [smilie=lolroll] Ova elektronska ima više stupnjeva podešavanja tako da svaki motor možeš uštimat da ide koliko hoćeš a aktivira se automatski svaki put kad ga ugasiš. Dakle ako dođe vrijeme da te policija zaustavi, samo izgasiš motor i kad ga ponovno upališ blokiran je :thumbsup: Deblokada ide ili skrivenim tasterom ili spajanjem na neki od postojećih prekidača poput žmigavaca, svjetala, sirene...
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Odg: Elektronska blokada
« Odgovori #1 u: 18 Svibnja 2007, 23:59:54 »
Dobra stvar i mislim da smo vec ovdje pisali al tema se izgubila.... bilo je nekih shema i sl.
 Uglavnom eto kad si vec napisao pukni i cjenu i eventualno okle nabavit. Vjerujem da ce nekome mozda trebat ap ce imat pravu informaciju.

Tajni prekidac se moze stavit i na tipku za stelanje sata  :thumbsup:  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline pAx

« Odgovori #2 u: 19 Svibnja 2007, 00:05:04 »
da, napisi gdje si nabavio i koliko platio  :thumbsup:

« Odgovori #3 u: 19 Svibnja 2007, 09:50:50 »
Pa kupio je u mene, sto pitas!  :joy:
Cijena, prava sitnica!!! Kome treba shema spajanja, poslat cu mu je e-mailom.  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline stalker

• *
« Odgovori #4 u: 21 Svibnja 2007, 11:18:43 »
A ne Vuka, nisam je kupio u tebe  :mrgreen: Kupio sam je od proizvođača i uštedio 150 kn. Ugradnja je bila po sistemu sam svoj majstor. Spojio sam deblokadu za sada na sirenu. Evo baš sam se vratio s tehničkog. Malo sam ga previše prigušio pa je jedva vrtio 42 km/h. :lol:
Ne želim Vuki i ekipi rušit cijenu ali ako nekog zanima može posjetitwww.limitron.inferno.hr
;)

« Odgovori #5 u: 21 Svibnja 2007, 11:59:11 »
he he Vuka  :lol:  :lol: bolje da ništa ne komentiram  :mrgreen:

evo zvao ja limitron 350kn + pdv (bez montaže)

« Odgovori #6 u: 21 Svibnja 2007, 12:00:29 »
u vuke je 500kn ako se ne varam... što ispada da je zaradio 70kn... pretpostavljam da je to sa ugradnjom
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline stalker

• *
« Odgovori #7 u: 21 Svibnja 2007, 17:41:18 »
U Vuke je 510 kn + montaža a nisam gledo koliko je u oficijelnog dealera za Dubrovnik (Petković).
Nije komplicirna montaža ali ako baš nisi sa strujom na ti, rađe prepusti stručnjaku.
Ja sam dobio popratnu pojavu da mi nekad teško vergla s uključenom blokadom ko da je slab akumulator pa je odmah nakon davanja kontakta isključim pa tek onda palim. Malo čudno i nebi trebalo imat veze s blokadom ali se događa upravo nakon montaže. čak ni proizvođač nezna razlog [smilie=shrug].

« Odgovori #8 u: 21 Svibnja 2007, 19:43:19 »
Pa ti nemoj platiti montazu!  ;D
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #9 u: 21 Svibnja 2007, 23:58:57 »
Pa ti nemoj platiti montazu!  ;D

160kn zarađujete samo za prodaju... a još dobijete i rabat... aiiiii sramote... BUSTEEEEED!!!!!!!!!!  [smilie=lolroll]
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #10 u: 22 Svibnja 2007, 01:56:44 »
Odlično!  :cool2: Jednostavno rješenje svih problema oko brzine!

O trgovini, maržama, zaradama te profitima u našim trgovinama stvarno nebih...  :toilet: :toilet: :toilet: :toilet: :toilet: :toilet: :toilet: :toilet: :toilet:

Kako kažeš gubljenje struje i slabo verglanje nije konstantno,  [smilie=shrug] ...
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline stalker

• *
« Odgovori #11 u: 22 Svibnja 2007, 22:42:17 »
Ma to što nekad teže zavergla me uopće ne brine jer sad odmah isključim blokadu čim dam kontakt. Mislim da ću ugradit poseban skriveni taster umjesto sad što radi preko sirene jer svaki put kad je hoću isključit treba kratko bibiknut a onda se ljudi okreću jer misle da njima sviraš  :oops:.
Za članove foruma besplatno dijelim savjete  ;)