Autor Tema: Gume za skuteraše  (Posjeta: 8031 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Gume za skuteraše
« Odgovori #15 u: 07 Svibnja 2007, 20:29:43 »
I ja imam rijetke gume na svom motoru,svi vulkanizeri digli ruke od mene,ali je zato Dante naso meni gumu Metzeler i stvarno sam zadovoljan njome. :cool2:
Prednja mi je Savina i nemam nekih primjedbi,vozi vec tri sezone. :thumbsup:
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.

« Odgovori #16 u: 12 Svibnja 2007, 11:37:55 »
moj ti je savjet da je promjeniš kako bi tako i ostalo (bez primjedbe)
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #17 u: 15 Svibnja 2007, 21:58:15 »
evo i meni bi taman trebale nove gume za yamahu neos. dosad sam imo michelin pilot sport imali ko kakav bolji i pomogucnosti jeftinji prijedlog.

Offline pAx

Nastavak sage za Aprilia Sportcity...
« Odgovori #18 u: 19 Svibnja 2007, 14:01:19 »
Iz Dantea sam dobio odgovor da za Aprilia Sportcity imaju samo Savine gume 900kn par.
A zanimljivo je da u Dantea na Babinom Kuku imaju dva Sportcity-a izlozena, i jedan ima Matrix, a drugi Pirelli gume. Navodno Aprilia na skuterima naizmjence stavlja Savine, Matrix i Pirelli gume. Zasto mi onda ne mogu nabavit Pirelli npr?
Ako itko zna ili moze saznat vishe, molim da javi.

Jos jednom, dimenzije guma za Apriliu Sportcity su:
120/70 * 15
130/80 * 15

« Odgovori #19 u: 19 Svibnja 2007, 23:24:38 »
Zato što kad se pravi cjela hrpa skutera, auta, motora... ko i za sve, dogovara se najpovoljniji dobavljač, tako i za gume... možda ih stvarno nema u nas... a možda je samo stvar u tvojoj dimenziji
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline pAx

« Odgovori #20 u: 30 Svibnja 2007, 16:53:05 »
dolazim ;D
Samo pazi da ne proklizaš... [smilie=lolroll]

e, bas si me podsjetio  :mrgreen:
gume su mi totalno loshe, sklizu i po suhom, a presle su "samo" 9800km - je li to moguche?  :shock:
straznja guma mi se malo "spljostila" tj. vise se potrosila na sredini pa mi se cini da bi bio sigurniji da lijezem u zavojima ;D
a prednju svako malo testiram tako da pri 20-30kmh po ravnom naglo zakocim i vise puta mi je prosklizala :shock:

imam i dobrih vijesti odakle sam se najmanje nadao:
iz ASC-a su mi javili da ima za moj motor Michelin prednja, a straznja samo Sava.
Pitam ja kako to da nema i straznja, a kaze on: pa doci ce u Hrvatsku tek za dvaes' dana (tim ljudima stvarno sve moras postavit u podpitanjima)
Par Michelinki su kod njih 1100 kn - 200 vise od Savinih ali mislim da ce se itekako isplatit.

Tako se nadam da cu za manje od mjesec dana biti na Michelinkama i... kad cemo u djir?  :big_smile:

« Odgovori #21 u: 30 Svibnja 2007, 23:35:54 »
a koliki ti je tlak u gumama... pogotovo u zadnjoj ako se nakon tako malo km potrošila poprilično po sredini
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline pAx

« Odgovori #22 u: 31 Svibnja 2007, 01:07:48 »
pa uvijek po propisu: dok sam cesto bio sa suvozacem drzo sam na 2.2, a sada u zadnje vrijeme na 1.9-2.0