Autor Tema: Manometar za gume  (Posjeta: 20014 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Manometar za gume
« Odgovori #60 u: 20 Veljače 2007, 01:58:35 »
pa provjeravao sam prije i sad ću...a bokte koji ste vi čudaci.aj si nabavite motor ...đirajte i prestanite me zahebavat više :roll:

Manometar za gume
« Odgovori #61 u: 20 Veljače 2007, 08:22:04 »
Citat: "Faber"
pa provjeravao sam prije i sad ću...a bokte koji ste vi čudaci.aj si nabavite motor ...đirajte i prestanite me zahebavat više :roll:

mislim da te niko ne želi zaebavat... jednostavno manometri na pumpama su u banani, što od bacanja manometra, pa do nebaždarenja i tako dalje... kupiš ovako nešto i siguran si koliki ti je tlak... a opet i to valjda nakon nekog vremena baciš ili provjeriš sa nekim dobro baždarenim jeli još uvjek točno mjeri  :wink:
Dakle... zgodna stvar, a ti razmisli jeli ti treba ili ne  :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Manometar za gume
« Odgovori #62 u: 20 Veljače 2007, 09:42:52 »
a je! sad sam se sjetio neke stvari..u Zagrebu ukucaš na koliko da ti se napumpa i to je to..digitalno je ali u čem je problem..ja ni dan danas nisam skužio kojom tehnikom da ja provjerim koliko je bara u mojim gumama... [smilie=lol]
bar dok sam tu...
ok valjda je to tako.... :thumbsup:
ma malo me zezaju da čitam samo zadnje i onda ispadam glup pa sam se malo naljutio ali evo jutro je ja svjež umoran  :mrgreen:  sve ok  :thumbsup:

Manometar za gume
« Odgovori #63 u: 20 Veljače 2007, 09:59:50 »
što se digitalnih pumpi tiče... ona u Kuparima nije nikad bila točna... možda i jes kad je tek stigla!  :lol:
ako i malo pušta neđe na crijevu rezultat je katastrofalan! ona ti malo izduši gumu dok se ono crijevo napuni i po tome izmjeri tlak... onda svaki put nadopumpa gumu malo... u princpipu ako se često servisira, mislim da je puno bolja od ove analogne.
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline Thunderbolt

Manometar za gume
« Odgovori #64 u: 20 Veljače 2007, 18:43:29 »
Ja doma napumpam Gume nesto malo preko mjere (najbolje sa kompresorom a moze i sa obicnom pumpom)
onda malo sacekam da tlak postane konstantan. Izmjerim ga sa aparatom pa pomalo ispustam dok nedodje koliko hocu. Onda opet malo pricekam da se tlak (nakon ispustavanja zraka) konstantno ponasa i opet izmjerim. Zna se dogodit da nakon ispustanja zraka i mjerenja odma nakon toga se tlak zna po 0,05 bar povecat (dok se diffusia u gumi smiri). Zato malo pricekam i jos jedanput izmjerim i po potrebi malo ispustim.

Ok, ok, to samo za one koji vole bas tocan pritisak, ali kad se vec radi... 8)
Koci tek kad vidis boga!
(K. S.)

Offline pAx

Manometar za gume
« Odgovori #65 u: 20 Veljače 2007, 20:22:02 »
Ovaj savjet bi valjalo i u topicu o gumama stavit.

Thunderbolt  :thumbsup:

Offline aurellie

Manometar za gume
« Odgovori #66 u: 20 Veljače 2007, 21:39:52 »
Pa da netko kaže da smo ludi, jer štelujemo tlak u +-0.05 bar  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Manometar za gume
« Odgovori #67 u: 20 Veljače 2007, 21:47:12 »
Da se razumijemo i bez zahebancije:

HVALA VUKI sto je pokusao :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Svaka cast Vuka imas pice,hvala na trudu!
Jbga kad nas porezi zahebaju...pa smo nasli alternativu!

Aureliju isto hvala sto se snasa :thumbsup:
...

Manometar za gume
« Odgovori #68 u: 20 Veljače 2007, 22:07:28 »
...eh da su samo porezi!  :cry:
Racunam na pice(piće) !!!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Manometar za gume
« Odgovori #69 u: 23 Veljače 2007, 06:12:08 »
Tko želi manometar a nije (još) platio može me danas nać na pomorskom fakultetu od 8.30 do 10.30
Ukoliko je netko uplatio novac preko druge banke ili e-bankarstva, jučer ili prekjučer, nek mi javi - jer vjerojatno neće danas sjest na račun pa ćemo čekat ponedjeljak... :oops:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Manometar za gume
« Odgovori #70 u: 23 Veljače 2007, 09:35:16 »
da nisi ti te pare već bacio na barcelonu pa ih izgubio? [smilie=lolroll]

Manometar za gume
« Odgovori #71 u: 23 Veljače 2007, 14:25:09 »
Nema u Slanome kladionice a ne vjerujem da zna o kojem sportu pricas!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Manometar za gume
« Odgovori #72 u: 23 Veljače 2007, 16:06:54 »
Citat: "Vuka"
ne vjerujem da zna o kojem sportu pricas!  :big_smile:

Pohvalno  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

Manometar za gume
« Odgovori #73 u: 23 Veljače 2007, 17:14:41 »
Citat: "Vuka"
Nema u Slanome kladionice a ne vjerujem da zna o kojem sportu pricas!  :big_smile:

No manometar for you  :lol:
 :mrgreen:

Offline aurellie

Manometar za gume
« Odgovori #74 u: 25 Veljače 2007, 22:18:50 »
Još tko? Vučko, 900rr, vas je zanimalo...trebali bi sutra zaključit sve. Ko se misli još ubacit nek zove sutra od 7 ujutro -  sveukupno treba dat 12€ za manometar (2=22€, itd...) a usput vidite jeli vam treba još koja sitnica iz louisa.
« Zadnja izmjena: 15 Listopada 2013, 00:08:40 od aurellie »