Danas sam zvao i ljudi se cudom cude mome pitanju, elem, rade kao sto su i radili i nikakvih promjena nema. Rekli su mi "samo Vi kazite da ste pricali sa Harley-Davidsonom", misleci na zastupstvo, naravno.
I nije istina: na dealer locatoru NIKADA nije bio Forticar i NIKADA nije bila Hrvatska kao zemlja u kojoj postoji zastupstvo, mada Forticar jeste ovlasteni dealer i zastupnik, sto se potvrdjuje ako nicim drugim, a ono ekspotnim cijenama koje su konkurentne!!! Ali samo eksportne, dok su domace/za Hrvatsku, ocajne, za ubiti se!
Prosjecan H-D baziran na hrvatskim eksportnim cijenama je ubjedljivo najpovoljniji (citaj kao: najjeftiniji) u Bosni i Hercegovini u odnosu na ostatak Europe!
Primjera radi, moj motocikl je za 5000 EURO (pethiljadaeuro!) SKUPLJI u Hrvatskoj do registracije, nego u BiH do registracije, odnosno u BiH je za 5000 euro (pethiljadaeuro!) JEFTINIJI do egistracije negu u HR do registracije !!!
Za one koji jos nisu shvatili ili ne vjeruju svojim ocima, razlika u cijeni HR-BiH je 5000 EURO (pethiljadaeuro).