Autor Tema: Padoh ja (ali sa starim motorom, ne brinite :)  (Posjeta: 4042 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Padoh ja (ali sa starim motorom, ne brinite :)
« u: 22 Kolovoza 2006, 22:30:02 »
Danas sam se prosuo kao *****!!! Vozio sam Hondicu sa suvozacem pozadi i krstarimo mi polako gradom i dolazimo do lijeve krivine po 90 koju dnevno prodjem bar tri puta. Bilo je sve kao mokro jer je ulica bila oprana. Kocim lagano, uspjesno svodim brzinu (koja je ionako bila mizerna), krecem u zalijeganje (koje je takodje blago...) i nisam jos ni "odvrnuo" gas  ode zadnji kraj i motor nepovratno na asfalt. Bukvalno u desetom dijelu sekunde! Ovakve stvari su mi se i ranije cesto desavale ali bih to znao da iskontrolisem ili bih spustio nogu i pustio motor da izleti, ali nikada ovako brzo motor nije propao :shock:  Suvozac je naravno odmah iskocio i njemu nista. A mene je prvo, kako je motor naglo propao, retrovizor nokautirao u bradu (imao sam kacigu ali onu jet bez brade) i kako me to snaslo nisam se docekao nogom vec svom tezinom na koljeno i onda me motor vukao na istom jos koji metar. Osim koljena nasao sam ogrebotinu i na desnom dlanu. Evo kako izgleda kolence:

E sad, najvise od svega me zulja sto ne mogu da pronadjem pravi razlog zasto sam pao. Sto je za mene masinca osnov svega :mrgreen: Prvo sam mislio zbog vode, ali to nije pravi razlog jer su svi potezi bili odradjeni mekano, gume su bile zagrijane i onda mi padne na pamet moj suvozac koji je tezak 90 i kusur kila i prilicno cudan na motoru generalno. Ranije je stalno meni ispravljao motor, i kao da on vozi, prebacivao teziste u krivinama. Medjutim vremenom je naucio, ali sam ga u momentu kada smo pali okrivio za sve sto je i uradio i sto nije i drao se na njega narednih sat vremena. Kada sam se smirio i ponovo analizirao stvari, sve i da on jeste cimnuo, nismo mogli pasti jer je motor nije bio u velikom nagibu.
Odem ja da provjerim pritisak u gumama jer motorin nije bio vozen neko vrijeme i imam sto i da vidim. Zadnja guma je imala pritisak od 1 bar, a prednja uopste nije davala pritisak, bukvalno sam vozio na njenu tvrdocu! Na skuteru je sva tezina nazad tako da se to nije ni primjecivalo. Kada sam napumpao gume, motor je bio visociji za 5 cenata :lol:

I zato:
UVIJEK PROVJERITE PRITISAK U PNEUMATICIMA PRIJE VOZNJE SA IDIOTOM OD SUVOZACA!  :mrgreen:

Kada biste samo znali koliko je sve to meni bilo smijesno. Pogotovu onaj nokaut :lol: Kako smo se polomili poceli smo tako da se smijemo, ljudi su se krstili i pitali da li smo normalni :mrgreen: :lol: Bolesno iskustvo :D

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #1 u: 22 Kolovoza 2006, 22:39:51 »
:shock:  Aj dobro si prosao. Cek put je bio mokar..... onda ti zagrijane gume nemogu bas pomoc puno.....  a sto se tice suvozaca i tog prebacivanja iz bogen u bogen.. to znam kako je i zato bas i nevozim suvozace.
 Sto se tice guma...... da je guma na 1 il ispod osjetio bi na volanu.... udobnosti...pa i voznji.

Dobro je proslo
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #2 u: 22 Kolovoza 2006, 22:49:15 »
Citat: "Rookie"
...da je guma na 1 il ispod osjetio bi na volanu.... udobnosti...pa i voznji...

U pravu si, ne mozes da vjerujes koja je razlika bila kada sam napumpao gume :shock:

Offline aurellie

« Odgovori #3 u: 22 Kolovoza 2006, 23:17:48 »
Zanimljiv pad. Nek ste ti i suvozač dobro  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Re: Padoh ja (ali sa starim motorom, ne brinite :)
« Odgovori #4 u: 23 Kolovoza 2006, 01:14:52 »
Citat: "Evil_Zo"

I zato:
UVIJEK PROVJERITE PRITISAK U PNEUMATICIMA PRIJE VOZNJE SA IDIOTOM OD SUVOZACA!  :mrgreen:

e moj junace, kad malo bolje sve ovo procitam na nekoga drugoga bi prebacio taj atribut odozgo ;)
dobro si ti prosao stari, samo se nadam da neces sad stavit 46ticu na voz pa za BG :D

One world 2 wheels

« Odgovori #5 u: 23 Kolovoza 2006, 11:45:16 »
Da je bila suvozačica bolje bi ti držala balns pa ne bi pao!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Re: Padoh ja (ali sa starim motorom, ne brinite :)
« Odgovori #6 u: 23 Kolovoza 2006, 12:41:04 »
Citat: "Vuka"
Da je bila suvozačica bolje bi ti držala balns pa ne bi pao!  :mrgreen:

:mrgreen:

Citat: "vecicrnogorac"
...samo se nadam da neces sad stavit 46ticu na voz pa za BG :D

To nikako! :D  Krecem danas ili najkasnije sjutra ujutro. Ako krenem danas spavacu u Bijelo Polje pa ujutro dalje, a ako krenem sjutra moracu sve u komadu jer svi prognoziraju kisu od petka do nedjelje :(

Nego da se mi vratimo na pad, maloprije sam pogledao onu krivinu i izgleda da je pravi razlog bio saht koji je jos onako mokar idealan za slomit glavu :evil:

« Odgovori #7 u: 23 Kolovoza 2006, 15:21:44 »
Glvno da si ti dobro...... :wink:

Nego je si li ti prije par dana bio u Dbk... s nekom curom..... :D

« Odgovori #8 u: 23 Kolovoza 2006, 16:43:46 »
:shock:  e de pazi se! bokte e! :(

« Odgovori #9 u: 24 Kolovoza 2006, 00:16:38 »
Citat: "Bajac"

Taj sam :D Bio sam dva puta u pet dana, sve nesto na brzinu :D

« Odgovori #10 u: 24 Kolovoza 2006, 00:50:15 »
i nisi nam se javio? stvarno si gnom zečiji da znaš! :shock:  :twisted:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #11 u: 24 Kolovoza 2006, 00:54:14 »
Slzem se sa FabER5-om :evil:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #12 u: 24 Kolovoza 2006, 08:28:54 »
Citat: "Bajac"

Odmah cure primjeti po motorima!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #13 u: 26 Kolovoza 2006, 02:05:09 »
Momci, nemojte da se ljutite, bio sam oba puta na brzinu pa nisam htio da vas uznemiravam :oops: Jednom sam bio do Getro-a, a drugi put sam se sreo sa Dadom da mi doda DVD (hvala Dadoooo!!!!!!) i odmah nazad...

Pa zar mislite da bih vas zaboravio tek tako :D

« Odgovori #14 u: 26 Kolovoza 2006, 22:40:47 »
znas li ti kad je lola dosao na sarajevski kolodvor i narucio kafu i srknuo je u cas, veli da platim, kaze konobar nista, nisi meracio. tako i ti, nisi bio u dubrovniku. to nije grad koji prodjes! ostanes malo, meracis pa odes! da znas za drugi put. :wink:  nisam zamjerio, i drago mi je sto na slici vidim da ti je noga dobro prosla!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.