Autor Tema: Kawa ER-5  (Posjeta: 22992 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kawa ER-5
« Odgovori #30 u: 16 Travnja 2005, 07:00:27 »
Citat: "nova"
Citat: "Raga"
Citat: "BMatijaW"
Jupi, juhu, što ste navalili :!:  Tko je uopće ovdje spomenuo BMWBMWBMWBMWBMBWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMW
BMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMWBMBMWBMWBMWBMW
BMW....................................................... :sunny:  sunce moje malo
Pa evo ti si ga sad spomenuo ,ja uopće nisam mislio na BMW :dontknow:

..za dobrim konjem prašina se diže... :D  :D
... ako ne ide po asfaltu [smilie=rollout]

Offline doktor

• **
Kawa ER-5
« Odgovori #31 u: 16 Travnja 2005, 07:02:18 »
To vam je cijena kad kupujete egzotiku i fol marku.Non stop im nesto fali ,uvijek trokiraje , puni su kila i kostaju ko Sv. Petra kajgana.No ,gusti su gusti ,pa sad ne kukajte nego placajte to sto ste frajeri ili kupite posranog Japanca.Nakon dva Ducati-ja tek  sa Japancima vidim sto je pravi i potpun  motor.

Kawa ER-5
« Odgovori #32 u: 16 Travnja 2005, 07:07:44 »
Citat: "emirharley"
E, moj Raga, nek ja znam da nismo samo mi u Sarajevu naje*ali sa nepostojanjem servisa. Ja sam prakticno bankrotirao jer sam takodjer morao malo-malo-pa u Zagreb na servis, kad ovdje nema servisa. Meni ti je 400 km do ZGB, jos toliko nazad + spavanje. Pa ti vidi sada. Upravo kako ti kazes:  odem do ZGB i vratim se i taman mi je vrijeme za ponovni servis. Harley trazi dok je garancija SVAKIH 4000 km na servis. Promjene malo ulja i opale po 300 kuna radni sat, a promjena ulja - 2,5 radnih sati !!! Sad bi im malo opsovao, ali ne smijem, mozebit trebace mi opet. To ti je monopol:  moras lijepo i ko po iglama za svoje pare!
...za 2,5 sata može promijeniti ulje u dva kamiona,ali što ćeš pokrij se po ušima i šuti,jer opet moraš doći kod njega. A da imaju konkurenciju nebi se tako ponašali. [smilie=naughty]

Kawa ER-5
« Odgovori #33 u: 16 Travnja 2005, 07:11:14 »
Citat: "Doktor"
To vam je cijena kad kupujete egzotiku i fol marku.Non stop im nesto fali ,uvijek trokiraje , puni su kila i kostaju ko Sv. Petra kajgana.No ,gusti su gusti ,pa sad ne kukajte nego placajte to sto ste frajeri ili kupite posranog Japanca.Nakon dva Ducati-ja tek  sa Japancima vidim sto je pravi i potpun  motor.
 Tooo  ELDOTOREEEE !!!!!

Kawa ER-5
« Odgovori #34 u: 16 Travnja 2005, 08:30:33 »
Citat: "Doktor"

:notworthy:

Kawa ER-5
« Odgovori #35 u: 16 Travnja 2005, 13:04:50 »
opet ste mi zabrijali  :twisted:

2matija> otkopčaj si ti sebi svoj topić..ostavi se moga  :mrgreen:  :mrgreen:
2dado>nažalost od kulturnih znamenitosti zagrega vidla samo honda ruting..ali i to mi je brat bratu dosta....zamisli da sam negdje na BMW (jel ga neko spomenuo)  :mrgreen: naišla.....pa ko bi tek mene trpio  [smilie=bee]

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Kawa ER-5
« Odgovori #36 u: 16 Travnja 2005, 13:08:06 »
Citat: "mare"

Baš sam mislio reći da smo malo [smilie=offtopic]

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Kawa ER-5
« Odgovori #37 u: 16 Travnja 2005, 13:34:18 »
Stvarno smo zaribali ,a pogotovo ja  :bonk:                                                     Vraćamo se na Marinu temu :)

Kawa ER-5
« Odgovori #38 u: 16 Travnja 2005, 16:17:35 »

2dado>nažalost od kulturnih znamenitosti zagrega vidla samo honda ruting..ali i to mi je brat bratu dosta....zamisli da sam negdje na BMW (jel ga neko spomenuo)  :mrgreen: naišla.....pa ko bi tek mene trpio  [smilie=bee]

..a prizvodi li i kawasaki klavijature? :twisted:
**BMW***

Kawa ER-5
« Odgovori #39 u: 16 Travnja 2005, 17:18:16 »
Prije sedam dana Rossi je osvojio prvo mjesto na BMW-u :lol:  :lol:  :lol:

Kawa ER-5
« Odgovori #40 u: 16 Travnja 2005, 17:40:54 »
..a prizvodi li i kawasaki klavijature? :twisted:

ne  :mrgreen: za to je zadužena zna se već ko  :mrgreen:

kawa proizvodi još samo neke sitnice kao npr. ova  :twisted:

Kawa ER-5
« Odgovori #41 u: 16 Travnja 2005, 18:03:35 »
Citat: "emirharley"
E, moj Raga, nek ja znam da nismo samo mi u Sarajevu naje*ali sa nepostojanjem servisa. Ja sam prakticno bankrotirao jer sam takodjer morao malo-malo-pa u Zagreb na servis, kad ovdje nema servisa. Meni ti je 400 km do ZGB, jos toliko nazad + spavanje. Pa ti vidi sada. Upravo kako ti kazes:  odem do ZGB i vratim se i taman mi je vrijeme za ponovni servis. Harley trazi dok je garancija SVAKIH 4000 km na servis. Promjene malo ulja i opale po 300 kuna radni sat, a promjena ulja - 2,5 radnih sati !!! Sad bi im malo opsovao, ali ne smijem, mozebit trebace mi opet. To ti je monopol:  moras lijepo i ko po iglama za svoje pare!
...za 2,5 sata može promijeniti ulje u dva kamiona,ali što ćeš pokrij se po ušima i šuti,jer opet moraš doći kod njega. A da imaju konkurenciju nebi se tako ponašali. [smilie=naughty]

Javite se meni iduci tjedan od 25-tog pa nadalje i budete dobili prave informacije,prave majstore i vrhunske cijene :wink:  ,a ne one !@#$%^&* koji mi ni kavu nisu ponudili kad sam kupio motor
nema smisla trositi rijeci na @#$%^&*(
ajme izivcirao sam se kad se sjetim kako su zamalo Hrvoju sjebali motor jer su pretegnuli primarni lanac itd. a meni naplatili nesto sto nisu promijenili itd.
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Kawa ER-5
« Odgovori #42 u: 16 Travnja 2005, 18:28:45 »
Prije sedam dana Rossi je osvojio prvo mjesto na BMW-u :lol:  :lol:  :lol:

..eh da...zaboravio sam taj detalj....šalu na stranu, što se tiče jurilica kosookim skidam kapu.Stvarno slažu pile do jaja.Tu bi u jednom dijelu i podržao Doktorovu teoriju o dobrom motoru.Nije mi jasno zašto neki od forumaša nevole motore tipa Bmw-a (evo i ja ga prvi put spominjem) ili Harley-a kad znamo da su to dobre, pouzdane i kvalitetne makine. Možeš ih volit, možeš ih ne volit, ali oni pale. Osobno nemam ništa protiv japanaca ( nedaj bože da ga imam u garaži  :mrgreen: ) ali me ieitira što su po brojnosti istisnuli čak i dobri stari APN-6.Što se tiče servisa gore spomenutih motora, neznam gdje je zapelo.Ja osobno vozim Bmw već petu godinu i nikad nisam imao probeme ( R 45, 83 godište ).

Mare,moj prijatelj na pelješcu ima kawu EN 500 i jako je zadovoljan s njim. Ja sam ga vozio i iako sam zakleti BMW fan to je odličan motor i čini mi se da je odnos cijene i dobivenog fenomenalan.Preporučam novog..
 :thumbsup:
p.s. japancima...stari mi je neki dan zamjenio agriju novom hondom
**BMW***

Kawa ER-5
« Odgovori #43 u: 16 Travnja 2005, 18:42:23 »

Mare,moj prijatelj na pelješcu ima kawu EN 500 i jako je zadovoljan s njim. Ja sam ga vozio i iako sam zakleti BMW fan to je odličan motor i čini mi se da je odnos cijene i dobivenog fenomenalan.Preporučam novog..

nažalost novog kod nas nema , a i polovnih u oglasnicima doslovno na kapaljku  :(

Kawa ER-5
« Odgovori #44 u: 16 Travnja 2005, 18:53:15 »

nažalost novog kod nas nema , a i polovnih u oglasnicima doslovno na kapaljku  :(

probaj sa BMW F 650 ili APRILIA pegasso...mrak motorini za učenje a bogami i za ozbiljnije vožnje...
**BMW***