Autor Tema: KNJIGE  (Posjeta: 16310 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
KNJIGE
« Odgovori #30 u: 18 Kolovoza 2006, 23:20:14 »
a imamo i ovo ako nekoga zanima :wink:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

KNJIGE
« Odgovori #31 u: 19 Kolovoza 2006, 04:09:35 »
Citat: "Dado"
a imamo i ovo ako nekoga zanima :wink:

Slika u citatu je zamijenjena linkom: http://url219.imageshack.us/url219/7591/000tm8.jpg

:shock: Zelim po svaku cijenu da dodjem do toga, samo reci sta treba da uradim! Pliz!!! :shock:  :shock:  :shock:

Offline Dado

• *
KNJIGE
« Odgovori #32 u: 19 Kolovoza 2006, 10:59:16 »
Trebaš doć u DU, platit piće i pričekat dok ti spržim jedan  :mrgreen:

KNJIGE
« Odgovori #33 u: 19 Kolovoza 2006, 11:40:30 »

I meni!  :)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

KNJIGE
« Odgovori #34 u: 19 Kolovoza 2006, 14:45:00 »

Ocekuj me ovih dana :D

KNJIGE
« Odgovori #35 u: 07 Rujna 2006, 22:53:03 »
Meni je stari isprinto na poslu desetak listova o tehnici voznje motora i zacudio sam se koliko toga ima o cemu nisam imo pojma.mislim da cu i ja kupit neku knjigu pa da povecam znanje :)
Mislim da bi svak ko vozi malo jaci motor trebo to procitat :?
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

KNJIGE
« Odgovori #36 u: 11 Rujna 2006, 23:39:22 »
dobri savjeti na ovoj stranici http://www.motorcyclistonline.com/howto/

a knjige ce brzo...jeee
...

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
KNJIGE
« Odgovori #37 u: 12 Rujna 2006, 10:21:01 »
-> Dado i mene zanima taj DVD? posto sam ja u DBK samo reci kad cemo na kavu  ...  :lol:

A da se ne je.... previse narucivanjem preko neta ja imam mogucnost na poslu to kopirati pa ako si voljan posuditi knjige na jedan dan , obecavam ih cuvat i vratit u komadu!

KNJIGE
« Odgovori #38 u: 12 Rujna 2006, 22:07:33 »
Ima Louis vrhunski katalog za ovu godinu u kojem ima pregrst knjizurina...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Dado

• *
KNJIGE
« Odgovori #39 u: 24 Studenoga 2006, 16:03:04 »
Da malo vratimo ovu temu na površinu.
Moram vam predložit još jednu odličnu knjigu koju sam naručio preko amazona:

The Motorcycle Safety Foundation's Guide to Motorcycling Excellence: Skills, Knowledge, and Strategies for Riding Right

Ova knjiga je "must have" za svakog ozbiljnog motorista. Evo i sadržaja da vidite o čemu se radi:

Ali da ne pričam bezveze evo što je napisao jedan od kupaca:

"MOTORCYCLING EXCELLENCE is perhaps the best nuts-and-bolts primer on motorcycle riding yet published. It covers the subject thoroughly, a single source for knowledge and wisdom in the basics. It addresses attitude, basic skills, controls, gear, safety inspections, night and group riding, street strategies, off-road techniques . . . the gamut of essentials. Plus the basics of training, from the Motorcycle Safety Foundation, official authors of the book.
Most people, perhaps 90% of road users, consider motorcycles as 'just other vehicles.' They aren't. Motorcycles are as different from four-and-more wheelers as swimming is from walking, as reading is from watching TV. Learning to operate a motorcycle safely and well is as difficult, but as challenging and rewarding as, say, learning to fly, scuba dive or climb mountains--and survive. Like those other unforgiving pursuits, do it right or risk serious consequences. Motorcycling is an honest trade: incompetence, inattention or bad luck can kill or maim in seconds. That's where this book shines, in identifying and hammering home the essentials.
Expert contributors--a 'who's-who' of experience: Nick Ienatsch on picking the right bike, World MotoGP champion Kevin Schwantz on safety gear and bike control, Paul Thede on suspension, AMA 250 champion Rich Oliver on stopping, Erik Buell on bike geometry, Reg Pridmore on the need for smoothness, Keith Code on counter-steering, World MotoGP champion Freddie Spencer on trail braking.
Why read this book? Complex, high-risk activities demand study and practice at all experience levels. In an era in which school-student driver training has been discontinued and the road IQ of most car drivers is at flat-worm level, riders are at risk and must defend themselves. Every ride is a learning experience. This book will enhance the first, high-risk 50,000 miles in every rider's life (thus it's an ideal gift for offspring). And the next 250,000 miles for experienced riders."

p.s.
Knjige su mi stigle za samo 12 dana iako sam izabrao najjeftiniji shipping. Amazon  :thumbsup:

Offline aurellie

KNJIGE
« Odgovori #40 u: 25 Studenoga 2006, 18:24:04 »
Keith Code - Twist of the wrist II. u pdf formatu, oko 5mb. Tko želi nek mi pošalje svoj mail na pp  :D  Imao sam još neke knjige ali mi je bio crko disk  :oops:

The machine spirit is with me!

Offline aurellie

KNJIGE
« Odgovori #41 u: 25 Studenoga 2006, 21:36:36 »
Već poslano 5 knjiga. Drago mi je vidjet da ima dosta ekipe koja se zanima za ovu tematiku  :thumbsup:

KNJIGE
« Odgovori #42 u: 05 Siječnja 2007, 15:32:20 »
Kupio Total Control i MSF book,doc ce me 360kn sve,shiping mjesec dana :shock:

A nemam se vremena zahebavat pa saam usput u Algoritma...iako mi nije drago nimalo :roll:
Da sam narucio doslo bi 250-300kn :twisted:
...

Offline aurellie

KNJIGE
« Odgovori #43 u: 05 Siječnja 2007, 15:43:00 »
Javi dojmove kad stignu  :thumbsup:  Ja sad čitam ovu knjigu, odlična je, puno zanimljivije je čitat sa papira nego sa monitora  :thumbsup:

Offline f6

KNJIGE
« Odgovori #44 u: 05 Siječnja 2007, 15:50:08 »
Bilo bi dobro da malo čitaš i one knjige s faksa :big_smile:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili