Autor Tema: Koju gumu uzet?  (Posjeta: 11248 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Koju gumu uzet?
« Odgovori #15 u: 14 Kolovoza 2006, 08:12:48 »
Citat: "Rookie"
Sad me zanima jeli pametno imat 2 razlicite gume. Kako mi kazu svaki proizvodjac ima drugacije gume tj gaznu  povrsinu koja odredjuje nagib motora u voznji.... e sad gledam prednju gumu ona ima saru skoro skroz po 90 dakle moze se obalit i po bokovima  vozit dakle ta guma valjda ima veci nagib neg zadnja i nebi trebalo utjecat il ipak bi?   Šara kao šara to nema veze?
 Tj zed se malo agresivnije vozi i evo na 6000tkm mu je Pendo preporucio da mjenja gumu jer je prikraju.....
 Ja evo okrenuo 8000km i guma ko nova.... tocnu istrosenost cu znat kad izmjerim dubinu sare na novoj i usporedim s mojom. Viš bas me zanima.
:shock:  :(  pa rookieee.......nikada se ne stavljaju dvije različite gume na motor....prvo i prvo! drugačiji je nagib gume....drugo drugačije drži....
ko treće ne izvodi pizdarije molim te....jer to nije to.

Offline SS

Koju gumu uzet?
« Odgovori #16 u: 14 Kolovoza 2006, 08:14:45 »
Citat: "doktor"
Sve samo ne michelin pilot road. Usudjujem se tvrditi da su cak Kineske gume bolje od tog sr....a. Neki dan po kisi kada sam otvorio malo gas ostao sam na mjestu sa proklizavanjem zadnje rote a na bremzanju mi se skuter sa Kineskim gumama bolje ponasa od Vstroma sa michelinkama. Nije ni cudo kada je veci dio proizvodnje michelin guma prebacen u Kinu zbog jeftinije proizvodnje. Neces valjda mijenjati samo zadnju a ne i prednju. Moja je preporuka Dunlop 208 RR.

na v-strom forumu preporučuju michelin pilot road

Koju gumu uzet?
« Odgovori #17 u: 14 Kolovoza 2006, 13:36:48 »
Citat: "aurellie"
Jesi to ovdje uzeo ili si i njih dovukao preko pola svijeta. Koliko si platio set (ili ako znaš, koliko dođe zadnja?)

Zamoli doktora da ti uzme Dunlopice u Sloveniji... duplo su jeftinije...
 :wink:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Koju gumu uzet?
« Odgovori #18 u: 14 Kolovoza 2006, 20:39:40 »
vec sam povukao neke veze

Poštovani,

čestitam Vam kao dobitnicima nagradnog kviza Dunlop Qualifier u 3.i 4.tjednu Srpnja i
1.i 2.tjednu Kolovoza!!
Unikomerc d.d. kao ekskluzivni uvoznik i distributer moto guma Dunlop
preuzeo je na sebe obavezu da Vam dodijeli nagrade koje su 1 set guma Dunlop
Qualifier za Vaš motocikl,stoga Vas molim da mi se javite na dolje navedene brojeve
telefona radi uručivanja spomenutih nagrada.

Još jednom čestitke i srdaćan pozdrav!

The machine spirit is with me!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Koju gumu uzet?
« Odgovori #19 u: 14 Kolovoza 2006, 20:41:51 »
Ma nije meni guma,moja je jos ko nova. FabER5 citaj malo pazlivije :mrgreen:  A zasto mjenjat obje ako je prednja ok.Koliko su mi rekli u normalnim uvjetima se trosu 2 zadnje 1 prednja  sad.. to su ope mozda lovačke....
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline aurellie

Koju gumu uzet?
« Odgovori #20 u: 14 Kolovoza 2006, 20:52:04 »
Javim vam ja dojmove sad hehe...mal osam van sebe prvi put da sam osvojio nesto  :D  Bit ce zanimljivo usporedit toliko hvaljene qualifierke sa gumama za stazu, nadam se da nece bit razocaranje  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Koju gumu uzet?
« Odgovori #21 u: 14 Kolovoza 2006, 21:55:12 »
Citat: "Rookie"
Ma nije meni guma,moja je jos ko nova. FabER5 citaj malo pazlivije :mrgreen:  A zasto mjenjat obje ako je prednja ok.Koliko su mi rekli u normalnim uvjetima se trosu 2 zadnje 1 prednja  sad.. to su ope mozda lovačke....
pa uzima se ista marka i model kao i prednja....nije da je ne moguće ali nije dobro.

Aurellie! de meni taj kviz! :|

Koju gumu uzet?
« Odgovori #22 u: 14 Kolovoza 2006, 22:23:44 »
Tip iz Komina kupio za Z750 6 godina staru polovnu gumu,cvili ko plastika,uzas,i isto vozi i pari,Bog nek mu pomogne,radje ne vozit nego skrtarit na gumama,Faber nema veze ja mislim,ja sam isto cuo da idu 2 zadnje i 1 prednja...sad i mene zanima kolko je to istina,dobra tema :wink:
...

Koju gumu uzet?
« Odgovori #23 u: 14 Kolovoza 2006, 22:42:07 »
Citat: "OliveRR"
Tip iz Komina kupio za Z750 6 godina staru polovnu gumu,cvili ko plastika,uzas,i isto vozi i pari,Bog nek mu pomogne,radje ne vozit nego skrtarit na gumama,Faber nema veze ja mislim,ja sam isto cuo da idu 2 zadnje i 1 prednja...sad i mene zanima kolko je to istina,dobra tema :wink:
Dvije zadnje jedna prednja  [smilie=yes] zadnja mi izdrzi nekih 3000 milja a prednja oko 6000.dosad sam koristio d207,d208,m1 i pilot power i sve idu isto

Koju gumu uzet?
« Odgovori #24 u: 14 Kolovoza 2006, 22:48:47 »
Hvala Ameru,kad ces vise vamo sa svojim ljepotanima???

Aurellie...cestitam,ja igram sve zivo,nista ne dobivam :cry:
...

Koju gumu uzet?
« Odgovori #25 u: 14 Kolovoza 2006, 22:51:22 »
da možeš uzet i polovnu koja je služila na stazi jer ona još na cesti služi..ali bokte pričam o dvije različite gume...naprijed dunlop a iza Bridgestone??? kuiš..
usput ja imam Dunlop neke na kawERu.. :mrgreen:

FabER-5 loooool! zakon! :mrgreen:  :mrgreen:

Koju gumu uzet?
« Odgovori #26 u: 14 Kolovoza 2006, 22:56:51 »
Hvala Ameru,kad ces vise vamo sa svojim ljepotanima???

Aurellie...cestitam,ja igram sve zivo,nista ne dobivam :cry:

Nadam se sljedece godine.a ninju sam htjeo prebacit ove godine ali be me skupo doslo.pa kad vec trebam dati dosta para za sve te zajebancije i brod do ploca(oko 1000$)onda cu sacekati pa kupit malo bolji motor.pozdrav

Koju gumu uzet?
« Odgovori #27 u: 14 Kolovoza 2006, 22:59:44 »
Mjenjaj NICK fabER-5!!!! :)

A neznam,uglavnom tip je kupio gumu za 200 kn,polovna,uzas,6 godina joj,sama plastika!!!
Neznam sta rec na taj potez...

a jel iko od vas vozio slick magistralom nasom?Cujem da ljepi ko lud,mozes radit sta oces s motorom...

Mislim Feber da nije problem ni 2 razicita modela stavit naprijed i nazad,u dosta motora sam to viddia...di su nam stari forumasi sad,bas me zanima sad to!!!
...

Koju gumu uzet?
« Odgovori #28 u: 14 Kolovoza 2006, 23:03:20 »
Citat: "yamasaki"
.a ninju sam htjeo prebacit ove godine ali be me skupo doslo.pa kad vec trebam dati dosta para za sve te zajebancije i brod do ploca(oko 1000$)onda cu sacekati pa kupit malo bolji motor.pozdrav

Aj posalji motor,ja sam u Plocama,sacekam ti ga...i odrzavat cu ti ga i cuvat...i stavit cu ti nove gume kad dodjes...i cekat ce te pun tank,mazit cu ti kawu :mrgreen:
Pozdrav

A kakva je cjena guma u Americi???Kolko dodju npr pilot power
...

Koju gumu uzet?
« Odgovori #29 u: 14 Kolovoza 2006, 23:04:25 »
Citat: "Faber"
da možeš uzet i polovnu koja je služila na stazi jer ona još na cesti služi..ali bokte pričam o dvije različite gume...naprijed dunlop a iza Bridgestone??? kuiš..
usput ja imam Dunlop neke na kawERu.. :mrgreen:

FabER-5 loooool! zakon! :mrgreen:  :mrgreen:
ljudi uzimajte samo nove gume.