Iz Grada došli Vučko i Aster i pokupili mene u Slanom - cilj je bio napravit đir do Neuma ali kad smo došli tamo još se nismo ni pošteno zagrijali, pa smo produžili za Metković
U Metkoviću smo popili piće i uzeli par slika pa smo krenuli natrag. Na pumpi smo sreli dvije cure koje su posramile Vučka svojim znanjem o oktanima i udjelu sumpora u gorivu

Meni palo na pamet da uzmem neke slike iz vožnje, koje zapravo i nisu ispale toliko loše...
Silazimo "na more" u neumu i pijemo piće i promatramo neke cure kako oskudno odjevene rade fotosession. Kad smo Aster i ja odradili par fotografija, cure su posramljeno i uplakane otrčale doma

Krećemo dalje, na putu srećemo kamp prikolicu na kojoj se nalazi slatki mali krosser, nije pocket već nešto puno ozbiljnije...ali nisam htio to slikavat jer je bilo opasno

Za ljubitelje auta, sreli smo bijeli Mitsubishi FTO, mom oduševljenju nije bilo kraja pa sam malo vozio uz njega, pokazo gazdi palac gore na što je on veselo zaturirao
U Slanom poželim Vučku i Aster sretan put i tu završava moj dio avanture...
Slike će bit stavljene sutra, danas sam radio cijeli dan a kad sam došao doma nisam mogao nać usb kabel...