Autor Tema: Termignoni  (Posjeta: 5017 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Termignoni
« Odgovori #15 u: 13 Kolovoza 2006, 23:54:41 »
Origigi auspusi nemaju mogucnost dizanja db-killera :cry:   Ovaj Yamahin je isto tvornicki ali kao racing dodatak,Lazar je dobio 2 lonca.. Oriđiđi bojler i ovaj terminjoji protočni :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Termignoni
« Odgovori #16 u: 14 Kolovoza 2006, 13:31:25 »
Citat: "Faber"

a sad! jel imam ja kakav prigušivač na ER-5 nisam vidio ali mi je slabašan zvuk....pa nisam u EU :(

evo ti ovdje procedura sto trebas radit da ocepis tvoj spuh

ovo je vec bio stavio aurellie negdje o auspusima

http://www.sportbikes.com/wwwthreads/showflat.php/Cat/0/Number/236597/an/0/page/0#236597
Bog i Hrvati

Offline Laske

Termignoni
« Odgovori #17 u: 14 Kolovoza 2006, 13:34:41 »
@FabER5: Kawa ti nema db killer i ne možeš ništa doli kupiti kakav auspuf... počni skupljat ako ti se sviđa što si čuo u onog našeg iz Župe što je uteko na brod bez pozdrava... kako li se zove ono...
Laske

Termignoni
« Odgovori #18 u: 14 Kolovoza 2006, 13:42:00 »
Citat: "Faber"
dakle...aurellie jednom rječju! auspuh ti je raširen i šupalj poput neke stare kurve....
nema ti spasa!ž:lol:  sad ozbiljno! mnogi bi željeli imat takav zvuk n motoru...
a sad! jel imam ja kakav prigušivač na ER-5 nisam vidio ali mi je slabašan zvuk....pa nisam u EU :(

Ima jedan tip u gradu crnu ER-5 S Wingsovim auspuhom, kad prolazi zemja se trese pa se raspitaj o mogucnosti kupnje tog auspuha...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Termignoni
« Odgovori #19 u: 14 Kolovoza 2006, 18:30:56 »
Citat: "Vuka"

Ima jedan tip u gradu crnu ER-5 S Wingsovim auspuhom, kad prolazi zemja se trese pa se raspitaj o mogucnosti kupnje tog auspuha...
jel to naš forumaš?????
ma al njegov se jako čuje baš.......
kao da je falio top! inače ima i granu i top...

Termignoni
« Odgovori #20 u: 14 Kolovoza 2006, 22:38:36 »
Pitaj Aurellia sta je radio,jer ja kad sam se vozio sa njim,bas je uzivancija cut ono...mmmm
A mislio ja pitat,jel Akrap,kad kaze on-ORIDJIDJI...uf,skini sve iz lonca Faber ako treba,nek se mali cuje!!!
...