Autor Tema: Upalio sam pilu!!!!  (Posjeta: 6321 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Upalio sam pilu!!!!
« u: 04 Kolovoza 2006, 22:29:07 »
Evo ekipa da se pohvalim, nabavio sam masinu, i zahvaljujuci Karabaji (mestru Pendu) danas napokon napravio djir :D  :D !!! nadam se da se necete ljutit ako me iducih par dana ne bude na forumu 8) . Idem se vozit!!! Za sad je sve OK, ali je jos moram testirat.
Svi smo mi bickery

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #1 u: 04 Kolovoza 2006, 22:32:58 »
Si radio tvoju ili si negdje naso drugu mashinu?  Koliko te ceh doso?  Aj aj, samo pomalo i neigraj se s prekidanjem struje :mrgreen:  vidimo se na cesti :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #2 u: 04 Kolovoza 2006, 22:47:03 »
:lol:  nadaš se da se nećemo ljutit što te idućih par dana neće bit n forumu loool! da budem iskren nisam te ni rnije primjećivao....kako god da god!
sretno sa pilom!

uspzut pirtanje rookiju! jel Pendo! ovlašteni serviser za kawasaki???di ga ti servisiraš??? :shock:

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #3 u: 04 Kolovoza 2006, 22:56:52 »
usput.. o kojoj se pili radi?

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #4 u: 04 Kolovoza 2006, 22:59:06 »
pise u potpisu   Bandit šeeeestoooooo :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #5 u: 04 Kolovoza 2006, 23:29:01 »
Citat: "Rookie"
pise u potpisu   Bandit šeeeestoooooo :mrgreen:
:lol:  jel ja to vidim neku zaljubljenost u retro nakede????? :lol:  :lol:  :wink:

Offline aurellie

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #6 u: 05 Kolovoza 2006, 00:25:58 »
Bravo mali! Ovaj put budi malo pažljiviji  :wink:
Vidimo se na cesti

The machine spirit is with me!

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #7 u: 05 Kolovoza 2006, 01:42:55 »
čestitam
:)

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #8 u: 05 Kolovoza 2006, 10:07:33 »
ae baš mi je drago da je i ta saga finula! Gadno je to, sve čekaš i oćeš, a opet nemoćan si išta nabrzinu napravit... grrrrozan osjećaj! Uživaj u vožnji i pomalo! :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #9 u: 05 Kolovoza 2006, 11:24:31 »
Ajde konačno.
međutim, malo me zabrinjava ovaj naslov. ako ti svoj motor zoveš pila......
svejedno puno opreznih km  :D

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #10 u: 05 Kolovoza 2006, 11:26:56 »
ajde..sretno..i naravno..oprezno..nemoj odma po gasu.. :wink:
želim ti puno kilometara i što manje neugodnih situacija... :wink:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #11 u: 06 Kolovoza 2006, 20:36:21 »
OK. neki me nisu primjetili, vjerojatno zato sto ne odgovaram na sve teme, mene ipak zanimaju motori malo vise od kompica. Da volim retro, pogotovo nakede. Sto se tice imena "Pila", to je iz dragosti i ljubavi prema socnom zvuku. Prvih 700 km koje sam napravio bili su skroz lagani, i pokazalo se jako stedljivi. Jos ne smijem rec koliko sam goriva potrosio, jer ako nisam dobro izracunao ispast cu blentav, ali u svakom slucaju jako malo. Rookie, nasao sam kompletnu masinu, prilicno povoljno, ispod 1000e, odlicna je.
Svi smo mi bickery

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #12 u: 06 Kolovoza 2006, 22:56:56 »
Citat: "mali"
OK. neki me nisu primjetili, vjerojatno zato sto ne odgovaram na sve teme, mene ipak zanimaju motori malo vise od kompica. Da volim retro, pogotovo nakede. Sto se tice imena "Pila", to je iz dragosti i ljubavi prema socnom zvuku. Prvih 700 km koje sam napravio bili su skroz lagani, i pokazalo se jako stedljivi. Jos ne smijem rec koliko sam goriva potrosio, jer ako nisam dobro izracunao ispast cu blentav, ali u svakom slucaju jako malo. Rookie, nasao sam kompletnu masinu, prilicno povoljno, ispod 1000e, odlicna je.

ja sam također jedan od velikih zaljubljenika u retro nakede..a Rookia sam bio zezo jer on fura nakeda  :wink:

vala čemo se na kraju mjeseca upoznat pa da malo vidim izbliza mašinu i poslikamo igračkice naše ako nemaš niš protiv! ali ću zvat nekog da dofura poniku pored naših motora da moj ne izglkeda tak slabašan pored bandita  :mrgreen:  :mrgreen:  :wink:

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #13 u: 07 Kolovoza 2006, 01:30:59 »
Citat: "mali"

jesil to uglavio plin pa nista ne trosi  :mrgreen:  ajde bravo
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Upalio sam pilu!!!!
« Odgovori #14 u: 07 Kolovoza 2006, 12:02:07 »
aj zdravo ti koristila, puno hiljada dobro odradjenih KM da te glava ne zaboli i puuuuuno puno zenskih dupeta da se popne pa skine zadovoljno s motora ;)

One world 2 wheels