Autor Tema: stajanje na mjestu!  (Posjeta: 19915 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

stajanje na mjestu!
« Odgovori #15 u: 05 Kolovoza 2006, 14:09:07 »
E ovako, to mi je specijalnost :mrgreen: Kod automobila jedino sto trpi je taj potisni lezaj. Ako ti to rikne, to je velika zajebancija za promjeniti jer moras da rasturis pola auta, a to je nevidjena glupost od kvara. Nece bas to ni tako lako da crkne ali svakako se preporucuje ler.

@Faber:
Nista ne brini, kada uzmes masinu, siguran sam da ti nece trebati vise od 1000 km da se naucis da mozes u svakom trenutku bez razmisljanja ubacit u ler ili prvu. Bez brige :thumbsup:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #16 u: 07 Kolovoza 2006, 08:08:21 »
Ler.....bar ja tako radim....a svako ima svoj stil vožnje pa ćeš vremenom skužiti šta je najbolje za tebe.....

stajanje na mjestu!
« Odgovori #17 u: 07 Kolovoza 2006, 12:46:38 »
u ler naravno, pa ako ne mos ubacit u prvu vazda ima raspolozenih automobilista koji ce te gurnut od pozadi :D

One world 2 wheels

stajanje na mjestu!
« Odgovori #18 u: 07 Kolovoza 2006, 13:49:18 »
:mrgreen:  apsolutno se slažem!

e da! neznatno ali ipak troši mal više mašina kad je stisnuto kvačilo..zamisli! stari mi to sad reko!! :shock:  :D

Offline aurellie

stajanje na mjestu!
« Odgovori #19 u: 07 Kolovoza 2006, 14:14:30 »
Izgasi i svjetlo manje će trošit  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

stajanje na mjestu!
« Odgovori #20 u: 07 Kolovoza 2006, 14:21:20 »
ja ne mogu a da ne upitam:Jel ima na lopudu semafora?? :mrgreen:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #21 u: 07 Kolovoza 2006, 14:23:56 »
Citat: "fric"
ja ne mogu a da ne upitam:Jel ima na lopudu semafora?? :mrgreen:
:D  ima...ali svake prjestupne..to kad nam Šez dođe :mrgreen:  :mrgreen:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #22 u: 07 Kolovoza 2006, 14:27:29 »
hheeee a sad neće biti više ni kad ona dođe pošto je pocrnila :mrgreen:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #23 u: 07 Kolovoza 2006, 14:35:32 »
Ler!
2Rookie : Kawa se slabije šalta u nizim rezimima rada po gradu, zato nisi mogao presaltati normalno.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

stajanje na mjestu!
« Odgovori #24 u: 07 Kolovoza 2006, 14:37:44 »
Citat: "aurellie"
Ako ti neće u prvu probaj dodat malo gasa onda hoće :)

Pusti Aurelka sto pise... ne nalegne zub na zub pa ne mozes ubaciti u brzinu... :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

stajanje na mjestu!
« Odgovori #25 u: 07 Kolovoza 2006, 14:44:29 »
Zato po gradu neće u ler, zbog zuba koji se sporije vrte, jer su u nižem režimu rada  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Moraš ko Vuka, prva pa u blokadu  pa će upast zubi :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

:lol:  :lol:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #26 u: 07 Kolovoza 2006, 14:47:42 »
Zato po gradu neće u ler, zbog zuba koji se sporije vrte, jer su u nižem režimu rada  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Moraš ko Vuka, prva pa u blokadu  pa će upast zubi :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

:lol:  :lol:

Ako ne upadnu zubi u mjenjacu onda ispadnu iz glave na nekoj krivini! :)
Sve u blokadu... nemam motor da ga pazim,vec da ga vozim, zar ne?  :lol:
Jos da mi netko opere motor nakon godinu dana, to bi bilo to! Ili da cekam kisu!  :mrgreen:

Offline aurellie

stajanje na mjestu!
« Odgovori #27 u: 07 Kolovoza 2006, 14:48:57 »
Treba pazit na zube čuo sam ako krivo upadnu da te može katapultirat  :lol:

stajanje na mjestu!
« Odgovori #28 u: 07 Kolovoza 2006, 14:56:46 »
Treba pazit na zube čuo sam ako krivo upadnu da te može katapultirat  :lol:

Ne pričamo o kuplungu već o mjenjacu? ;)

Offline aurellie

stajanje na mjestu!
« Odgovori #29 u: 07 Kolovoza 2006, 15:01:18 »
Svaka čast, ovako kvalitetan pokušaj izvlačenja nisam vidio...od tvog prošlog posta  :mrgreen:  :mrgreen: