Autor Tema: Repair kit za limariju  (Posjeta: 4470 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Repair kit za limariju
« u: 03 Kolovoza 2006, 09:10:42 »
Nije baš da ima previše veze sa ovom temom, ali ako je neko u mogućnosti nbavit ovu stvarčicu za popravak limarije (jerbo ne dostavljaju u HR)... bilo bi terifik!!!

http://www.boysstuff.co.uk/product.asp?id=13424&random=918026150&cid=38&scid=
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Repair kit za limariju
« Odgovori #1 u: 09 Kolovoza 2006, 21:39:16 »
Super Hik sto se s ovim tocno moze radit,i jel tesko za naucit?
Pretpostavljam i cito sam al necu da ispadnem glup ako bubnem,al volio bi to imat,poznam dosta razbijaca i ogrebaca tako da....
...

Repair kit za limariju
« Odgovori #2 u: 14 Kolovoza 2006, 13:03:28 »
uglavnom sređivat limariju, naprimjer što je meni najinteresantnije, gluposti kod udarca kamenom ili recimo vremenske neprilike kao grad. Nije puno love, pa mi se čini vrlo interesantno. siguran sam da se mogu i rezervari motora ravnat sa ovim. :wink:
a jeli teško naučit... neam pojma :D
--

Repair kit za limariju
« Odgovori #3 u: 14 Kolovoza 2006, 22:10:54 »
A jel se mogu onako laksa udubljenja skidat s ovim,oko 1 cm udubljeno,ima vozacica u obitelji pa ...  Ajd Super Hik ako nabavis ili stogod slicno javi pa bi i ja uzeo 1,nije skup.al ne kuzim sistem na koji radi!!??!!Al zakon stvar za u garazi
...

Repair kit za limariju
« Odgovori #4 u: 15 Kolovoza 2006, 02:03:37 »
uz ovaj mehanicki instrumenat obicno se koriste i dva elektricna:
1: pistolj za vruci silikon (njime se fixira centralni dio alata za samo udubljenje)
2: fen (kojim se zagrijava lim i lak radi flexibilnosti i laksega rada)
Koristi se na ravnim povrsinama tanjega lima (vrata, hauba, krov) Tako da rezervoar motora skoro pa i da ne dolazi u obzir :mrgreen:
mcho racing company

Repair kit za limariju
« Odgovori #5 u: 15 Kolovoza 2006, 06:11:27 »
Potrazit cu ti ja po Americi, ali nemogu obecati, a i dolazim doma tek 20.10og. Ako naletim posaljem ti PP.

Repair kit za limariju
« Odgovori #6 u: 16 Kolovoza 2006, 08:44:27 »
2 robi... ako naletiš svakako!!! HVALA! :wink:
--