Autor Tema: MOJ KUM  (Posjeta: 4178 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MOJ KUM
« Odgovori #15 u: 21 Veljače 2007, 00:16:51 »
Kako sam popi#dio :shock:  :shock:  :shock:

Gledali su neki prijatelji onu emisiju na RTL "Salto" i neki dan odjednom vide ovaj video s mojim kumom :shock:

Nemogu vjerovat da takve stvari rade, skidajui filmove s You Tube za svoju emisiju...jer ja nigdi drugo nisam stavio film,a i nevjerujem da se prosirio tek tako...

I sta ces ti sada....ma da sam znao zastitio bi ga nekako,napisa bi OliveRR da stoji cjelo vrijeme tijekom filma...zato SAVJETUJEM vama koji stavljate filmove nadjite neki tool i stavite potpis da ga zastitite...

Sta bi ja sad treba s tim...nazivciralo me,moglisu bar PM poslat il nesto ja bi im odobrio drage volje...

A ovako bi ih najradje tuzio...al hebes ga kad je internet javna stvar i nemozes im nista :thumbsdown:

Uglavnom,zastitite filmove potpisom :thumbsup:
...

MOJ KUM
« Odgovori #16 u: 21 Veljače 2007, 00:43:24 »
[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
ahahah! pa da! vidio sam,sjećam se nekak kroz maglu!! hahahha! ali nebih skužio da mi ti nisi rekao.....

Offline pAx

MOJ KUM
« Odgovori #17 u: 21 Veljače 2007, 00:50:58 »
mora ti negdje pisat na tvojoj stranici na youtube-u da je "all rights reserved" obicno je tako po defaultu, a moze se i mijenjat.
Npr: kad slike stavljas na Flickr sve su ti po defaultu zasticene, ako je tako i kod tebe slobodno ih tuzi  :thumbsup:

PS. jesi li siguran da je to bila bas ta snimka jer je ova tvoja poprilicno losa tj. ima puno "kockica", a to bi na TVu izgledalo jos gore? Mozda ju je tvoj kum poslo njima  :big_smile: nikad ne znas  :mrgreen:

MOJ KUM
« Odgovori #18 u: 21 Veljače 2007, 01:40:03 »
Citat:
I sta ces ti sada....ma da sam znao zastitio bi ga nekako,napisa bi OliveRR da stoji cjelo vrijeme tijekom filma...zato SAVJETUJEM vama koji stavljate filmove nadjite neki tool i stavite potpis da ga zastitite...

ma oliver, ne se nervirati...  
da naprave DVD ili tako nesto sa tim video i onda ga prodaju e onda ih tužiti, ali ovako nema smisla, pa neka objavljuju... a mozda bi nekad potpis bio i kontra produktivan  :wink:

2pax
Citat:
a to bi na TVu izgledalo jos gore

opet svašta pričaš  :wink:

MOJ KUM
« Odgovori #19 u: 21 Veljače 2007, 02:59:33 »
Ma ko bi se zajebava s tuzbama sta vam je...krivo mi je da oni to skidaju s interneta i mogli su pitat!

Ocu rec kako su podli,mos mislit,tesko napravit emisiju-odes na you tube i poskidas funny filmove...
NAJGORA TELEVIZIJA JE RTL :thumbsdown:  :thumbsdown:  :thumbsdown:
Gade mi se,skinia sam ih s programa...

PAX znas sta je problem-kumu mi nezna niko,samo nas par,a ono...mogo mu je stari gledat il neko pa rec:
hehe VIDI quada isti ko u nas,i kaciga ko u nas,i staza ko u nas :shock:
Mozda su njegovi i gledali [smilie=lolroll]

Isto cu im sibnit mail kako nisu u redu!!!

Fjaka sad si mi srusio snove,ja im mislio zaprijetit i rec-amo ekipa 80 kkn na Sunce i necu vas tuzit...
Naravno,svi znate di bi te pare bile ulozene  :mrgreen:
...

Odg: MOJ KUM
« Odgovori #20 u: 30 Listopada 2007, 11:55:09 »
Evo jos malo materijala snima,he he,sta radio zadnji pogon  :mrgreen:
[youtube=425,350]eHTnTKl93jE[/youtube]

[youtube=425,350]zMPlNfw-lVA[/youtube]

...

Odg: MOJ KUM
« Odgovori #21 u: 01 Studenoga 2007, 11:25:45 »
cool,jel to u crepini ili na lisnoj