Autor Tema: hrvoje nije vise s nama  (Posjeta: 4844 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #15 u: 01 Kolovoza 2006, 22:54:46 »
Eto ja opet s "pametnim" idejama... bilo bi u redu otvoriti stranicu: posljednji pozdrav kolegama, ma otkuda bili. Neka posljednom porukom i oni opomenu one koji su još ostali ovdje na veći oprez, na oprez u svakom djeliću vremena, jer je i najmanji dovoljan za kobnu pogrešku! Meni nije bilo lako otvoriti ovu stranicu, kao ni neke prije, vidjeti da je još jedan mladi život ugašen, ali samim tim činom što sam je posjetio poslao sam mu nekakav zadnji pozdrav.
ko laže koza, lažem i ja...

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #16 u: 01 Kolovoza 2006, 23:00:44 »
pa onda RIPat a???

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #17 u: 02 Kolovoza 2006, 14:58:47 »
Na jednom drugom forumu je otvoren RIP podforum, pa je ekipa ustvari samo RIP-ala.

Sad je dogovoreno da ce RIP podforum ostati, ali da nema "losih" postova (tipa, stavi tuznog smajlija) nego da se ostavljaju samo postovi koji donose neke informacije o cijelom slucaju ili linkove na stranice koje donose vise informacija...

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #18 u: 02 Kolovoza 2006, 17:15:38 »
jes al ono je forum za cijelu HRV ....pa se piše i piše..
a šta ću ja sad na Dubrovačkom forumu pisat  RIP o nekom tamo kog ni ne poznam..iz Serviševca pored Kukumića! :roll:

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #19 u: 02 Kolovoza 2006, 17:37:12 »
Da, mislim da ste u pravu... Du forum, odnosno DNŽ forum, dakle samo informacije o nesrećama sa tog područja. Budimo realni, svaka nesreća ima neki uzrok, treba ga napisati da netko drugi izbjegne istu sudbinu!
Ali, onda bi možda trebalo primjeniti isto na pozdravljanje novih članova... Zašto je tamo drugačiji kriterij? Ako bi svih preko 100 članova poslalo poruku svakom novom članu...
ko laže koza, lažem i ja...

Offline aurellie

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #20 u: 02 Kolovoza 2006, 20:51:14 »
Ajde ja se dobrovoljno javljam za praćenje crne kronike i copy pastanja mrtvaca ovdje na forum
to će uvelike podić aktivnost foruma i opću atmosferu

:mrgreen:  :mrgreen:

Ma dajte ljudi što vam je. O mrtvima sve najbolje, ali ako pokojnik nije bio nekome blizak ili član ovog foruma molim vas držite ga dalje odavde. hvala

The machine spirit is with me!

hrvoje nije vise s nama
« Odgovori #21 u: 02 Kolovoza 2006, 21:19:10 »
i zaboravio si napomenut ako smo ga poznavali sa nekog moto susreta...
a ako je član foruma ma ima da mu ne znam šta napravimo a ne samo RIP....