Autor Tema: YAMAHA servis  (Posjeta: 50301 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

YAMAHA servis
« u: 24 Srpnja 2006, 12:11:27 »
za petnestak dana moram vozit svoju xtx yamahu na servis. 10000. pitanje je u split ili u makarsku, kakva su iskustva i molim za savjet!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

YAMAHA servis
« Odgovori #1 u: 24 Srpnja 2006, 12:41:37 »
ja sam zadnja dva servisa iso u makarsku "afrika moto" i vise sam nego zadovoljan,

zaozoves (021/678-494), narucis se i nema zime  :thumbsup:

moja preporuka da zoves najmaje 10 dana prije da ti se nebi dogodilo da te ne mogu promit (ako ces ic u afrike) jer ljeti imaju dosta posla
Bog i Hrvati

Offline zed

YAMAHA servis
« Odgovori #2 u: 24 Srpnja 2006, 23:22:28 »
Zar je Yamahin serviser u DU toliko los... :mrgreen:

YAMAHA servis
« Odgovori #3 u: 25 Srpnja 2006, 13:57:01 »
Ne kontam zašto je potrebno za ulje i filter ić van Du
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

YAMAHA servis
« Odgovori #4 u: 25 Srpnja 2006, 17:22:20 »
zato sto mislim, a tako mi je reko gospodin iz piccillo servisa, da servis xtx na 10000 obuhvaca i jos neke radnje osim navedenih, na 5 je bilo to, i to sam odradio u gradu.
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

YAMAHA servis
« Odgovori #5 u: 25 Srpnja 2006, 20:56:47 »
Citat: "SuperHik"
Ne kontam zašto je potrebno za ulje i filter ić van Du

grga to najbolje zna...

YAMAHA servis
« Odgovori #6 u: 25 Srpnja 2006, 21:35:53 »
Ja zadnja tri servisa radio u Splitu i veoma sam zadovoljan i cijenom i uslugom. Ne mijenjam ih.
Katunarić... :cool2:

Offline f6

YAMAHA servis
« Odgovori #7 u: 25 Srpnja 2006, 22:23:58 »
Ja u Dubrovniku i ne vidim u čemu je problem. Moj motor radi isto kao i oni servisirani u Splitu. Pa ako ne zna serviser napraviti redovan servis kako će što popraviti. a mislim da ni licencu baš ne možeš dobiti ako ništa ne znaš
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

YAMAHA servis
« Odgovori #8 u: 25 Srpnja 2006, 22:51:51 »
ja se upravo vratio sa servisa u Splitu i mogu reć da sam zadovoljniji 5 puta od servisa u gradu.
i svaki sljedeći ću radit u Splitu.
:)

YAMAHA servis
« Odgovori #9 u: 25 Srpnja 2006, 23:13:23 »
Citat: "fjaka"

grga to najbolje zna...

ali nece govorit da ne ispadne, grga ovo grga ono
Bog i Hrvati

YAMAHA servis
« Odgovori #10 u: 25 Srpnja 2006, 23:24:10 »
Citat: "Vedro"
zato sto mislim, a tako mi je reko gospodin iz piccillo servisa, da servis xtx na 10000 obuhvaca i jos neke radnje osim navedenih, na 5 je bilo to, i to sam odradio u gradu.

Odradi ti to u gradu... ako ne zelis ici do Makarske da ti guzica vidi puta...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

YAMAHA servis
« Odgovori #11 u: 31 Srpnja 2006, 04:57:08 »
Citat: "Vedro"
Promjenit ce ti ulje,uljni izracni filter,svjecice i to ti je to.Uradi sam i ustedi sebi koju kunu.

YAMAHA servis
« Odgovori #12 u: 07 Rujna 2006, 15:34:18 »
Sto se mene tice Afrika Moto je najgori servis na svijetu! Prosli petak na putu prema Puli mi je malo prije Makarske pukla sajla od gasa na KLE-u i posli smo u Afrike da to nekako sredimo a covjek je samo reko da nema vremena, okrenuo se i nastavio radit. Nije niti pogledao sto se dogodilo. Tu se slucajno nasao covjek koji prodaje i servisira skutere na magistrali kraj semafora u Makarskoj i on nam je pomogao, odveo nas do covjeka koji pravi sajle, ostao s nama dok se sve sredilo. Svaka mu cast!

YAMAHA servis
« Odgovori #13 u: 07 Rujna 2006, 22:47:02 »
Ja sam prva dva servisa radio u yamaha servisu u gruzu i sve je OK,ali svak mi govori da tamo ne valja jer da ti određeni mestar koji tamo radi(necu ga imenovat)zna dignut s motora neki dio i stavi stari dio.pa sad da li je to istina ili ne,nemam pojma! :?
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

YAMAHA servis
« Odgovori #14 u: 04 Listopada 2006, 23:19:33 »
Neki dan sam trebo radit servis na 12000km i prvo poso u dantea u radnju i covjek mi govori da bi me u njega servis doso 400kn ali da cu izgubit garanciju ako ne napravim servis u yamaha servisu i ja fino pođem u yamahe i covjek mi naplati servis 280kn :shock:
Zbog cega me doslo toliko jeftinije!?!?
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!