Meni SMETA ako me jednostavno pobrišu, AKO neznam zašto! Bio bih jako zahvalan da mi ostave post, a unutra: izbrisano jer... (pa taman: ovo ti je blesavo...) Tako bih se sjetio što je bilo, tako bih naučio na što urednici reže, tako bi sebe više stavio u red!
Ali!! Najljepše batute, najjače zezancije nastaju spontano i nitko ne misli gdje... Pa 90% zezancije nema veze sa temom!! I sad ti to uređuj ili izbriši nešto na što si se i sam slatko nasmijao?? Svakako da je to bijedno plaćeni teški posao... Traži vremena, a plaća je da te netko ispi..kara!!
Jako mi smeta psovanje, a ima i nemoralnih sitnica. Nedaj Bože da sam nekakav munjeni čistunac, ali svaka takva stvar odmah mi dozove u pamet sve dame koje to takođr čitaju! Ili možda neki zaborave da su te "babe", koje jašu beštije od 50-1000 ccm, dame?!? Za mene JESU. I zato apeliram (nažalost, Faber prednjači!) da se jezik dovede na jedan nivo koji nije toliko prizeman, da je svaki tekst prepun jebemti itd. Ne mora biti akademski, ali MORA biti pristojan. JE sa tri točkice ćemo razumjeti, ako baš u kontekstu mora biti, ali ako je to poštapalica, onda...
P.S. Nisam se usudio pitati što je to LOL, kao i neke druge stvari, iako mi je lolanje dololjalo, pa ko mi netko objasni hvala! Inače, imamo mi ovdje puno lijepih izraza, kao: oriđinal, manjamuktaš, dekintaš, ako to s tim ima veze, a ako nema, kapero... imamo i toga (tih bagulina) kolko voliš... Apena je vapor arivo u porat... pa ko ne skopri, neka muči oli neka parti ča! I za kraj: oprostite mi lokalpatriotizam, ali... dodijalo mi je LOL...