Autor Tema: OFFTOPIC  (Posjeta: 6439 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

OFFTOPIC
« u: 21 Srpnja 2006, 19:26:08 »
Potaknut brisanjem(opravdanim) moderatora i prituzbama user-a u zadnje vrijeme mislim da bi bilo dobro malo raspravit o pisanju van zadanih tema.

Zato bi moli malo moderatore i forumase da se dogovorimo sta se brise.
MENI SE STVARNO SVIDILO KAKO JE TO DADO OCISTIO U TEMI "SMJESNA STRANA".
http://www.du-moto.com/forum/viewtopic.php?t=849
Izbrisao je offtopice,al ostavio je offtopice koji su dobra zajebancija.
Nije u redu pravit nered,a nije u redu ni sve brisat-nije mala stvar brisanje tudjih rjeci..
Zato i mi bi trebali malo pripazit,a i moderatori bi trebali napravit neku granicu.
ISTO MI SE SVIDILO KAKO SU MODERATORI U "ZA NOVE CLANOVE" IZBRISALI SVE I OSTAVILI SAMO DA JE TO OFFTOPIC I ONDA CE TO POBRISAT SKROZ NAKON NEKOG VREMENA.
http://www.du-moto.com/forum/viewtopic.php?t=892&postdays=0&postorder=asc&start=20
...

OFFTOPIC
« Odgovori #1 u: 21 Srpnja 2006, 19:35:44 »
slazem se...

Offline nienna

• metro xD
OFFTOPIC
« Odgovori #2 u: 21 Srpnja 2006, 19:49:30 »
ja sam okorijeli offtopicar...to je bolest  :mrgreen:
..........na hladnom sjeveru

Offline Laske

OFFTOPIC
« Odgovori #3 u: 21 Srpnja 2006, 19:52:48 »
pretežak je to posao... moderatori moraju biti upućeni u svaki tekst, kako bi shvatili o čemu se radi... opet, moraju imati istančan nos za "što brisati"... meni ne smeta... neka brišu što ih volja, ja im neću puno prigovarati, jer znam da nikad ne bih radio njihov "posao"...
Laske

OFFTOPIC
« Odgovori #4 u: 21 Srpnja 2006, 19:57:23 »
pa.. zato modoretori trebaju biti oni koji su stalno na netu i na neki nacin najvjerniji forumu. Samo.. ima ljudi koji mogu biti moderatori samo za odredjene forume :-).. ja bi to mogao biti u NAjavama voznji :-)..

Offline nienna

• metro xD
OFFTOPIC
« Odgovori #5 u: 21 Srpnja 2006, 20:00:38 »
aaaa...netko se to nabacuje  :mrgreen:

OFFTOPIC
« Odgovori #6 u: 21 Srpnja 2006, 20:10:42 »
khm.. mislis na mene?  :oops:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
OFFTOPIC
« Odgovori #7 u: 21 Srpnja 2006, 20:14:12 »
Citat: "nienna"
ja sam okorijeli offtopicar...to je bolest  :mrgreen:

odi se liječi na neki drugi forum. malo ćemo biti strožiji ođe prema takvima i sličnima. eto faber je već baniran na 7 dana.

Citat: "krampus"
.. ima ljudi koji mogu biti moderatori samo za odredjene forume :-).. ja bi to mogao biti u NAjavama voznji :-)..

nema problema... ako imaš volje....

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

OFFTOPIC
« Odgovori #8 u: 21 Srpnja 2006, 20:37:44 »
vrlo rado...

OFFTOPIC
« Odgovori #9 u: 21 Srpnja 2006, 20:40:30 »
Ja isto glasam za Krampusa,jer izgleda da je bolje rjesenje vise moderatora....nek se podjeli posa bit ce lakse drugima

Al definirat granicu za brisanje obavezno...ja isto mislim da nebi to nikad radia,uzas,brisat ono sta je neko reka,isto ko da mu na silu zatvaras usta dok govori...baaaa,svaka cast moderatori
...

Offline aurellie

OFFTOPIC
« Odgovori #10 u: 21 Srpnja 2006, 21:06:36 »
Možda napravit jedan "trash-can" topic, u koji bi išlo svo obrisano smeće, bez ikakvog objašnjenja, pa nek čita kome se čita...

Meni ne smeta ako mi se obrišu postovi, jer u zadnje vrijeme stvarno pretjerujem... :oops:

The machine spirit is with me!

OFFTOPIC
« Odgovori #11 u: 22 Srpnja 2006, 00:17:20 »
meni nista ne smeta, kad pisem gluposti slobodno brisite. Nije lako bit moderator, puno lakse je biti user :)
mcho racing company

Offline nienna

• metro xD
OFFTOPIC
« Odgovori #12 u: 22 Srpnja 2006, 00:47:19 »
Citat: Dado
odi se liječi na neki drugi forum. malo ćemo biti strožiji ođe prema takvima i sličnima. eto faber je već baniran na 7 dana.
Citat:

dundo dado oce mene bannat...ma dajte nisam tako losaaaa  :mrgreen:

OFFTOPIC
« Odgovori #13 u: 22 Srpnja 2006, 01:45:08 »
Maaaaaaaaaaa nisi tako losa,samo si OPET  [smilie=offtopic]  :evil:

Pazi maljo,bar maljo :mrgreen:
...

OFFTOPIC
« Odgovori #14 u: 22 Srpnja 2006, 03:01:47 »
Meni SMETA ako me jednostavno pobrišu, AKO neznam zašto! Bio bih jako zahvalan da mi ostave post, a unutra: izbrisano jer... (pa taman: ovo ti je blesavo...) Tako bih se sjetio što je bilo, tako bih naučio na što urednici reže, tako bi sebe više stavio u red!

Ali!! Najljepše batute, najjače zezancije nastaju spontano i nitko ne misli gdje... Pa 90% zezancije nema veze sa temom!! I sad ti to uređuj ili izbriši nešto na što si se i sam slatko nasmijao?? Svakako da je to bijedno plaćeni teški posao... Traži vremena, a plaća je da te netko ispi..kara!!

Jako mi smeta psovanje, a ima i nemoralnih sitnica. Nedaj Bože da sam nekakav munjeni čistunac, ali svaka takva stvar odmah mi dozove u pamet sve dame koje to takođr čitaju! Ili možda neki zaborave da su te "babe", koje jašu beštije od 50-1000 ccm, dame?!? Za mene JESU. I zato apeliram (nažalost, Faber prednjači!) da se jezik dovede na jedan nivo koji nije toliko prizeman, da je svaki tekst prepun jebemti itd. Ne mora biti akademski, ali MORA biti pristojan. JE sa tri točkice ćemo razumjeti, ako baš u kontekstu mora biti, ali ako je to poštapalica, onda...

P.S. Nisam se usudio pitati što je to LOL, kao i neke druge stvari, iako mi je lolanje dololjalo, pa ko mi netko objasni hvala! Inače, imamo mi ovdje puno lijepih izraza, kao: oriđinal, manjamuktaš, dekintaš, ako to s tim ima veze, a ako nema, kapero... imamo i toga (tih bagulina) kolko voliš... Apena je vapor arivo u porat...   pa ko ne skopri, neka muči oli neka parti ča! I za kraj: oprostite mi lokalpatriotizam, ali... dodijalo mi je LOL...
ko laže koza, lažem i ja...