Autor Tema: hallo Dubrovnik  (Posjeta: 11344 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Laske

hallo Dubrovnik
« Odgovori #60 u: 23 Srpnja 2006, 00:39:56 »
Bože sačuvaj... jadno...
Laske

hallo Dubrovnik
« Odgovori #61 u: 23 Srpnja 2006, 00:46:33 »
HAHAHAHAHAHAHHHH KHHHH...KHHH...  Dado, ostavi ovo sve da ljudi i žene vide kakav kazin može izazvati krivo shvaćeni reply!! Naravno kolega da s tobom nema ni najmanje veze, zezo sam se na svoj račun, u vezi odgoja. A meter mu imam pravo cmakat, jer je potpisala prije puuuuno godina i nije (barem do danas) povukla potpis! To ti je sve...

Ajme, jako mi je žao, manje više zbog reakcija, ali ti si se sigurno hebeno osjećao što te neki XY šamara i spominje mater... A i ja što se miješaš u nešto s tobom nema veze, ali - oprosti i što smo se zezali na tvojoj temi... Ma vidi i druge, to je stalno tako, ovdje nema odmora, čim neko nešto bilo gdje napiše, oma tri odgovora ga srežu... Pa valjda smo zato zanimljivi??

Eto, ipak, neka svi pripaze na PRETHODNI POST, jer su batute nekad izuzetno brze (ma i duhovite zato jer su, kako mi rečemo: prnuo i osto živ!) i treba stvarno pazit ko koga i ko kome!! Moram priznati, često uživam u odgovorima, ma osvježe mi dan! Svaka čast kolegama i kolegicama!
ko laže koza, lažem i ja...

hallo Dubrovnik
« Odgovori #62 u: 23 Srpnja 2006, 00:52:30 »
Ali smo to lijepo izglancali... samo VIDIŠ LI OVO??? Opet se miješa glavni krivac!!! Majku mu poljubim... E, da nebi, spava mu mater ima tri ure, pa što ću... a ova sova Laskava samo gleda što ja pišem, jer je trenutno invalidan u nogu i nemoš ga nogirat vanka da ide gledat ženske... A još malo i U KALOS!!!! Dat će mu Velolučanke po labrnji!

itilas

hallo Dubrovnik
« Odgovori #63 u: 23 Srpnja 2006, 00:56:56 »
Citat: "dUbO"
HAHAHAHAHAHAHHHH KHHHH...KHHH...  Dado, ostavi ovo sve da ljudi i žene vide kakav kazin može izazvati krivo shvaćeni reply!! Naravno kolega da s tobom nema ni najmanje veze, zezo sam se na svoj račun, u vezi odgoja. A meter mu imam pravo cmakat, jer je potpisala prije puuuuno godina i nije (barem do danas) povukla potpis! To ti je sve...

Ajme, jako mi je žao, manje više zbog reakcija, ali ti si se sigurno hebeno osjećao što te neki XY šamara i spominje mater... A i ja što se miješaš u nešto s tobom nema veze, ali - oprosti i što smo se zezali na tvojoj temi... Ma vidi i druge, to je stalno tako, ovdje nema odmora, čim neko nešto bilo gdje napiše, oma tri odgovora ga srežu... Pa valjda smo zato zanimljivi??

Eto, ipak, neka svi pripaze na PRETHODNI POST, jer su batute nekad izuzetno brze (ma i duhovite zato jer su, kako mi rečemo: prnuo i osto živ!) i treba stvarno pazit ko koga i ko kome!! Moram priznati, često uživam u odgovorima, ma osvježe mi dan! Svaka čast kolegama i kolegicama!

glavno da se razjasnilo...sve ok...zaboravimo i vozimo dalje  [smilie=motor]  :occasion:  :D

itilas

hallo Dubrovnik
« Odgovori #64 u: 23 Srpnja 2006, 00:59:13 »
Citat: "Laske"
Bože sačuvaj... jadno...

zelim ti brz oporavak [smilie=scoot]   :D

Offline Laske

hallo Dubrovnik
« Odgovori #65 u: 23 Srpnja 2006, 01:13:16 »
hvala i ne bavi se više ovakvim piz...  :?
Laske

hallo Dubrovnik
« Odgovori #66 u: 23 Srpnja 2006, 01:27:17 »
Iš mali, još sam DUPLO stariji od tebe!! Da ne bude zabune: odnosi se na ovoga poviše! Još nije pošo ninat, a ujutro... kakvo jutro, a sutra popodne... mamo daj kahvicu i rahatlokum da ne skakućem...