Autor Tema: Stari ili Novi LOOK?  (Posjeta: 9221 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #45 u: 18 Srpnja 2006, 15:13:05 »
Meni je ovaj bolji. Sad kad se zacrnilo bilo mi je grozno. potpuno strano. :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #46 u: 18 Srpnja 2006, 16:04:16 »
Dado, kako sam po prirodi genijalac, evo: stavi tamno sivu... Svi će vukovi bit siti, a za ovce... ko ih šiša? Znam, lako je zezat, kao da je to kanta boje i penilo, ali mislim da bi trebao reći može-ne može, zašto... Ipak, anketa pokazuje da je 76% za stari izgled. To se zove "velika večina"?? Mene nažalost i dalje bode, a pozivam se na Fjaku, i meni je profesionalno monitor pred nosom puno sati svaki dan, iako imam pink očale, opet tamnija podloga me odmarala.

I evo jedan test, ako nosite fotoosjetljive očale: provjerite dali su se zatamnile pred monitorom na kojemu je moto forum, nakon sat vremena... Ako jesu, onda... (šalim se, nema šanse!)
ko laže koza, lažem i ja...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #47 u: 18 Srpnja 2006, 17:02:03 »
Namjerno ne govorim ništa (može-nemože) ali mislim da će moć ono da sami birate predložak. Još radim na tome, zato se na momenat vidio crni forum  :evil:
Ovo što 76% misli da je stari bolji ništa ne znači jer nema kvoruma tj. za stari je glasovalo 20 članova od ukupno 133, što je ako se ne varam oko 15%  :baeh:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #48 u: 18 Srpnja 2006, 17:16:30 »
a od o 130 koliko ih je..kolko je glasalo za novi?? :lol:  :lol:  :P

samo tako! ako nađeš neku opciju da sami biramo! to je super!!!
bokte e!!!
glavni sam pobunjenik! ali uvik za dobrobit foruma i zajednice! :roll:  :mrgreen:  :wink:

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #49 u: 18 Srpnja 2006, 17:39:43 »
A di sam ja bio kad se zacrnilo sta me niste zvaliii!!!!! :mrgreen:

Faber revoluionar si glavni!!!Dizi se za narod

Nadam se da ce bit stogod za birat!!! 8)
...

Offline Ana

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #50 u: 18 Srpnja 2006, 19:06:56 »
2fjaka:  :wink:  :headbang:  [smilie=cheer]

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #51 u: 18 Srpnja 2006, 20:48:57 »
E ovako:
Ovo je defaultni stil foruma (DUmoto), a tko hoće stari izgled treba u svom profilu promijenit stil foruma u CounterStrike.
Napomena: možda vam neće biti dostupne sve opcije kao u default stilu.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #52 u: 18 Srpnja 2006, 21:07:45 »
E ovo radi ok sad... još bi trebalo izbacit one 2 viška u izborniku
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #53 u: 18 Srpnja 2006, 22:58:35 »
Citat: "Dado"
E ovako:
Ovo je defaultni stil foruma (DUmoto), a ko hoće stari izgled treba u svom profilu promijenit stil foruma u CounterStrike.

aaaaa divote  :thumbsup:

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #54 u: 18 Srpnja 2006, 23:34:41 »
stari je zakon :mrgreen:  bravo dado :thumbsup:
Bog i Hrvati

Offline Laske

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #55 u: 19 Srpnja 2006, 00:07:04 »
bravo Dado !!! Vidiš da je izvedivo svima udovoljit...  :mrgreen:
Laske

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #56 u: 19 Srpnja 2006, 00:35:01 »
ali eto..ustanovih da mi je sad ona premračna :roll:  :oops:  ...ali sad imam 4 skina za forum...super!!! 8)  :lol:

admin nam se popravlja što se tiče nekih opcija foruma..više mu se netrba govorit! super!!
svaka čast! pohvalaaa!! :D  :wink:

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #57 u: 19 Srpnja 2006, 03:56:15 »
AJME, KOJI ODMOR ZA UMORNE OKICE...!!! Sada je i ona silueta manijaka na motoru (Rossi?) puno normalnija... (za gledat, naravno!?!)

Glavni urednik je izbjegao da ga raja skuha, ali počeli ste ga toliko hvaliti da mi jedino preostaje vratiti mu onaj genijalni:  :baeh: uz dodatak  :occasion: Zaslužio je!!

P.S. Dado, otprilike ti je tako, imaš 130 članova, a od toga ih je 15% aktivnih koji sve prate i AKTIVNO učestvuju, 30 posto ih ponešto prati, a velika večina nema kad napisati post... Imam poruku za njih:
ma probajte... ako nisu mene ni pojeli ni nogirali uz toliko gluposti, zahebavanja i bezvezarija, neće ni vas! Ne mora post biti ni stručan, ni preozbiljan, ma javite se ljudi... samo tako dat ćete život forumu koji je ipak (ako ona statistika ne laže?) vrlo posjećen, samo tako će vas bolje upoznati ostali ljudi - posebno oni ženske podvrste - koji dijele vaše zanimanje za 2 rote s motorom...
Ako moj primjer išta znači, ja sam običan skuteraš kojemu vozilo služi za tamo-amo i obratno, idem najviše 67 na sat, (ako je nizbrdo) pa opet se osjećam ravnopravan sa ovima koji voze oko 200 i kusur, idu popit kafu u Neum, Ploče ili Split (itd) ili na izlet do Rijeke... Naime, ista sila drži na putu i njih i mene i vas, pa i one bez motora - jer mi imamo (samo) dvije rote!!!! A to nije mala stvar!
ko laže koza, lažem i ja...

Offline Ana

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #58 u: 19 Srpnja 2006, 06:47:34 »
2faber; ne znam sto bi admin bez tebe... :mrgreen:

Stari ili Novi LOOK?
« Odgovori #59 u: 19 Srpnja 2006, 09:12:07 »
Dubo.Ko vozi 200 i kusur?
Nemoj davati lazne informacije ovako javno.Neko moze to krivo shvatit a nikad ne znas kome moze doci u ruke.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”