Autor Tema: BEVERLY SPORT  (Posjeta: 15643 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

BEVERLY SPORT
« Odgovori #15 u: 14 Srpnja 2006, 14:29:12 »
ok, priznajem ljepši mi je, a imo sam priliku i učinit djir i baš mi je ok.
a i naoko mi se svidio :wink:
:)

BEVERLY SPORT
« Odgovori #16 u: 14 Srpnja 2006, 14:54:13 »
Citat: "SuperHik"
njubiii :P: Ako nešto ovako pišeš, onda obrazloži i zašto, naime mašina je ista, quasar 250, identična je i na beverly 250... Ako misliš da je ljepši, to je druga stvar, meni je isto ;) :D

TI SI IONAKO KUPIO ŽENSKI LIBERTY PA SE NE MORAŠ MISLITI PUNO!  :P
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

BEVERLY SPORT
« Odgovori #17 u: 14 Srpnja 2006, 15:08:00 »
Citat: "krampus"
ja sam citao najave a citao sam i komentare u Motoreviji kada je bilo predstavljanje. Uglavnom na par stvarno sitnih dizajnerskih novina i na slova "ie" u nazivu, bitno se promijenilo samo to sto su sada pojacali start u odnosu na stariji model (250), tako da je to sada startniji motor, npr. na semaforima.. itd. Nista drugo...

Vise i mene zanimaju modeli od 400cc (X8 i Beverly) i Nexus 250.

Slova "ie" ce se popeti dubrovackim mestrima na vrh glave! :)
Injection ce imati puno "djecjih" bolesti u pocetku prodaje...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

BEVERLY SPORT
« Odgovori #18 u: 14 Srpnja 2006, 18:48:30 »
@Vuka-ne samo dječijih bolesti.....nije to prije 5-6 godina već je problm kod nas SMEćE OD BENZINA! :wink:

BEVERLY SPORT
« Odgovori #19 u: 14 Srpnja 2006, 19:20:40 »
Citat: "SuperHik"
Sve je to super... ali mislim da je najbitnija stavka kod svega ovoga je što je nexus 250 od svih ovih skutera najjači, psmtr ima 30konja!!!

Evo u novom moto puls-u,kojeg sam vec 5 dana trazio ko lud,a oni se niti ispricat zbog kasnjenja,a mene svi na kioscima gledaju cudno kad ih pitam moto puls koji izlazi 10.og a tek je dosa danas!!!
Naime,u novom Moto Puls-u pise lipo da pri 8000 o/min da daje 22.44 ks!!!
Ima mala najava nije test,najava da je dosa u Hrvatsku.

A sto se tice beverly/nexus usporedbe,ja mislim da je beverly davno odradio svoje i da je isfuran,pogotovo u Dubrovniku,di ga mozes vidit na svakom kantunu i mislim da ih ima daleko najvise,model je zastario,a sto se tice nexusa,kosta 34900kn obicni i SP(koji se razlikuje samo po boji)600kn vise.
Na 7 godina 516 kn misecno.Ja bi stvarno pohvalio spremnik za integralnu kacigu a sto se tice dizajna....mislim da sam danas vidio u Zg jednog uzivo,neznam jel 500 al mislim da je bio ovaj 250 sa bjelom stopkom nazad....ljudi moji,izgleda kako bi se reklo-DO JAJA :!:
U tehniku dale necemo ulazit,cekamo test,al sta sve navode izgleda da obecava puno...
...

BEVERLY SPORT
« Odgovori #20 u: 15 Srpnja 2006, 23:35:22 »
evo vec su na putu..
juce slikano...

-

BEVERLY SPORT
« Odgovori #21 u: 15 Srpnja 2006, 23:56:01 »
Citat: "OliveRR"

Evo u novom moto puls-u,kojeg sam vec 5 dana trazio ko lud,a oni se niti ispricat zbog kasnjenja,a mene svi na kioscima gledaju cudno kad ih pitam moto puls koji izlazi 10.og a tek je dosa danas!!!

ne znam zasto se ne pretplatis....

ispricavam se na offtopicu

BEVERLY SPORT
« Odgovori #22 u: 16 Srpnja 2006, 02:41:59 »
A Krampussss Pretplatio se na Auto klub pa mi kasni 5 dana za onim na trafici :cry: ,a ja sam ludo nestrpliv uvik pa nemogu cekat,cim sam ga kupio procito sam ga za 3 ure,i jos cu par puta dok dodje novi broj :D

Sori na off-u!

FJAKA,nisam te skuzio,sto je na putu??BEVERLY?
...

BEVERLY SPORT
« Odgovori #23 u: 16 Srpnja 2006, 07:47:41 »
vjerojatno zeli reci kako su ti novi Beverlyji vec na dubrovackim NERAVNIM GRBAVNIM cestama  :evil:

BEVERLY SPORT
« Odgovori #24 u: 16 Srpnja 2006, 18:57:17 »
da, to je mislio, da je Beverly 250ie vec na putu. vidjela sam ga ima nekih 7-8 dana, naravno tek je bio kupljen (neregistriran)

BEVERLY SPORT
« Odgovori #25 u: 16 Srpnja 2006, 19:57:29 »
DAJ FJAKONE, ODGOVORI LJUDIMA ŠTO JE NA PUTU, OVAKO JE MALO GLUPO, ONI MISLE NA MOTOR, A TI NA...
ko laže koza, lažem i ja...

BEVERLY SPORT
« Odgovori #26 u: 17 Srpnja 2006, 19:43:45 »
Ma vidio sam ga i ja već na putu;tj,na ulici.
Pa u nas U Dubrovniku ja mislim da nema koji motor nema,a da ne govorim za skuter.
Tako mali grad pa opet imaš skoro sve moguće motore.
ONO racing motorsport

BEVERLY SPORT
« Odgovori #27 u: 21 Srpnja 2006, 12:41:34 »
da to je tocno.. citam u Motoreviji.. izasla nova Yamaha R6 kad ono za niti tjedan dana vidim je preko Kuneja :-)).. Tako je isto i za ovaj Beverly, cim sam procitao da dolazi vec je bio u Etne, gdje sam i ja kupio svoj X9

BEVERLY SPORT
« Odgovori #28 u: 21 Srpnja 2006, 15:34:28 »
A da nepricamo ko ima jedini moto morini corsaro u Hrvatskoj,ito nas forumas :wink:
Istina,svih ima tu
...

BEVERLY SPORT
« Odgovori #29 u: 21 Srpnja 2006, 17:30:42 »
neznam tko je lik sa beverly sport ali na tablici je nalja torcida mokosica! ima ljepsi zvuk i koliko sam primjetio neki dan smo prosli medju autima kroz gruz, para da bolje prima s mjesta! izgleda za moj ukus ne lose!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.