Autor Tema: Rjesenje za "smrtonosni dar"  (Posjeta: 4709 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rjesenje za "smrtonosni dar"
« u: 07 Srpnja 2006, 17:36:31 »
Evo cuo sam jednu super stvar sad.Naime prijatelj mog prijatelja je dosao sa novim kawa 6icom iz Italije.I pazite ovo,cjeli je blokiran na 35 ks,maximalna brzina mu je 180 km/h.
I tako do 21 godine,kad navrsi 21 moze skidat sve i vozit sto hoce!Kaze da je u njih isto strogo,caje provjeravaju snagu nekim "dinametrom" kad te zaustave i tako....
Mislim isto svak moze vozit sta hoce,al ipak vidi se da se nesto radi i da talijani nastoje smanjit broj poginulih mladih ljudi,ito efektivno i inteligentno za razliku od nasih koji uvode neke lude kategorije i podkategorije koje ni sami jos nemogu shvatit.

Koliko je efektivno moze se o tome raspravljat duuugo,al isto nije lose,njihovi caje za njih brinu,dok nasi...cenzura radi Foruma,sami ste svjedoci dogadjaja zadnjih dana :|
...

niksa

« Odgovori #1 u: 07 Srpnja 2006, 17:44:33 »
kako stvari stije kod tvog starog ni to nebi pomoglo

« Odgovori #2 u: 07 Srpnja 2006, 21:13:09 »
:lol:  :lol:  :lol:
...

« Odgovori #3 u: 07 Srpnja 2006, 21:36:50 »
Talijani nisu Balkanci pa se nisu sjetili kako postoje razne mogucnosti blokada i odblokiranja motora.  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #4 u: 31 Srpnja 2006, 04:22:17 »
OliveRR, dugo sam mislio dodat nešto ili ne... mogao bi neko reći da patim za Italijom, a meni je doma daleko draže, ali evo ipak:
Neznam dali je u pitanju strah ili poštovanje, ali pojam "karabinjer" je jako daleko od onoga što mi mislimo pod policajac! Moj primjer: na autoputu je pri 120 km/h uspio vidjeti i to u kombiju koji je viši od njega, da nisam vezan, jako smo lijepo o svemu pričali, kako je u Gradu, on dolazi na ljetovanje, ovo, ono... ali, eto minimalno, samo 100 Eura... naravno, nema opraštanja! Sve vide, stvore se kad ih ne očekuješ i brzo i efikasno sve riješe. Neznam dali sam ikada vidio glupiranja tipa "na zadnjoj" ili "s desne". Ja mislim da takav nebi više vozio! Kazne su ajmeee, iako mala doza tolerancije prema strancu postoji. Problemi nastaju u nedjeljno jutro, kada izmile iz diskoteka, rijetko prođe bez nekoliko mrtvih, uglavnom u autima. I tu su sada prekrajali zakon, ima puno novosti i ograničenja za mlade, (neiskusne, točnije!) svjesni su da im mladost gine, očito poduzimaju svašta, iako ih je preko 10 puta više od nas, svaki život im je važan. Ja mislim da to kod nas nije slučaj, a neće dugo ni biti, ako onaj ko sa 100 projuri na zadnjoj kroz Grad (bilo gdje)  ne završi u zatvoru... nego na Boninovu, ili ako ima sreće, na traumatologiji... Možda nam ovdje fali tema "crna kronika", pa da možda barem malo dozove neke pameti... PREVIŠE je poginulih!!!
ko laže koza, lažem i ja...

« Odgovori #5 u: 31 Srpnja 2006, 08:10:26 »
Ne bi nikoga dozvo pameti jer oni koji to rade ne citaju ovaj Forum.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline aurellie

« Odgovori #6 u: 31 Srpnja 2006, 10:04:16 »
Slažem se, zadnja stvar koja debilima pada na pamet je sudjelovat u nečemu ili čak pokušat naučit nešto  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #7 u: 31 Srpnja 2006, 17:16:51 »
Nemojte vi forumaši sad DIGNUT NOS, ja od prvog dana kada sam vidio forum smatram da na ovome forumu NEMA budala i idiot'sa. Baš zato jer sumnjam da bi takvi imali volje ovdje nešto pisati, da ne govorimo uopće znanja za se pridružiti forumu... Oni su jadni malo prikraćeni i ne mogu ovo savladati.
  Posebno je zanimljivo pratiti one koji su zaista ozbiljni motoristi, ali znaju GDJE i KAKO se to pokazuje! Isto se odnosi na one koji vole ludovanje - kros je pravo rješenje!! Na zadnjoj si koliko voliš, a ako tresneš - na meko je! I nitko nije ugrožen!! I ako sve ima svoje mjesto, ako cesta NIJE pista, onda nema gluposti, (dobro, male se ne broje!) nema nesreća o kojima skoro svaki dan izvještava crna kronika. Bravo, vi!

Ovo sam napisao na drugoj temi, u spomen poginulim - tuđom krivnjom, pa dodajem i ovdje:

Jadna mladost, oni koji tek počinju život, oni koji trebaju Hrvatskoj! Možda bi Hrvatska, da ih zaštiti, trebala propisati zatvorsku kaznu onima koji obore motociklistu oduzimanjem prednosti!! Da o visini novčane kazne ne govorim, najvišu moguću, da proda auto i plati je!!

« Odgovori #8 u: 01 Kolovoza 2006, 23:46:16 »
Oliver, dobra je fora ali 180kmh i nije bas premala brzina... mada opet bolje ista no nista.
ja znam za bolju foru, ako ti je dijagnoza za sina tendencija ka budali na 2 tocka, fino ga sjednes ispred TV-a, pustis mu film od 120 minuta padova, lomova, itd itd pa da sve to vidi... mislim da je to dobra taktika da svate neke stvari ove mladje generacije

One world 2 wheels

« Odgovori #9 u: 02 Kolovoza 2006, 00:24:08 »
Ma jes vraga... ovo je pretvrdoglava generacija! Tek kad bubne, pa hoda na štake, onda iz noge dođe u glavu... pa neko vrijeme traje, ako me razumiješ na kojega mislim!!

Nego, daj reci, kako je kod vas sa pažnjom prema dvotočkašima?? Gore ili bolje?

« Odgovori #10 u: 02 Kolovoza 2006, 11:16:40 »
Citat: "dUbO"
Ma jes vraga... ovo je pretvrdoglava generacija! Tek kad bubne, pa hoda na štake, onda iz noge dođe u glavu

a mozda ni tada   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

« Odgovori #11 u: 02 Kolovoza 2006, 14:54:26 »
Citat: "NiksaRR"
Ne bi nikoga dozvo pameti jer oni koji to rade ne citaju ovaj Forum.

Oni ne, ali cita gomila klinaca za koje se jos moze reci da ih se da spasiti pa da svoje uzore nalaze u ljudima koji citaju ovaj forum a ne u cafe racerima...

« Odgovori #12 u: 02 Kolovoza 2006, 16:47:48 »
2 Grga: plašiš me, a??? Što je najgore izgleda da si debelo u pravu...

2 to Vlučić: Da, danas su klinci na Internetu od rođenja, možda ih dosta ovo pročita, ali se ne javljaju. I to je dobro, dok forum tvrdi da cesta nije pista, da se brzine i adrenalin postižu na Grobniku, da se na zadnjoj vozi na krosu, da se s desne strane NIKADA ne pretiče! Dobro je da na forumu pročitaju kako je sada Tigru, Omchu, Laskeu, (onaj zadnji kojega je oborila "good driverica" je zbilja prošao bez ogrebotine...) kojima je tuđa ili svoja trenutačna nepažnja, ili uvjeti na putu donio puno muka i boli! To je po meni važna svrha foruma, uz naravno puno detalja kako i što pravilno napraviti!

2 doktor: vezano za ovo što tupim, i ti si tupio odlične savjete, dobio odlične kritike, pa se sakrio u mišju rupu?? Jedan nastavak i ode ti??? Jest vruče, ali... daj malo, ne mora biti stranica, savjet - dva! Budemo li mi svi stariji dosta tupili, nešto će im od toga i ostati!

« Odgovori #13 u: 03 Kolovoza 2006, 18:53:03 »

pa, s obzirom da jos uvijek nema toliko motora kod nas kao kod vas... ne ponasaju se lose, koliko bi mogli jeli.. e sad, uvijek ima po koja nesrecna zena koja skrece bez zmigavaca i bez gledanja uopste oko sebe, al na to smo vec navikli... nema toliko glupiranja sa desne strane preticanja... kod nas uglavnom ako ginu onda ginu zbog svoje gluposti, ne tudje, tako da sam za sad zadovoljan uglavnom kako stoje stvari

One world 2 wheels

« Odgovori #14 u: 04 Kolovoza 2006, 00:23:15 »
Ma jes vraga... ovo je pretvrdoglava generacija! Tek kad bubne, pa hoda na štake, onda iz noge dođe u glavu... pa neko vrijeme traje, ako me razumiješ na kojega mislim!!

DuBo to je generacija luda,ova moja...USIJANE KACIGE!!!!

Aj vi stariji koji ste prosli ovo ludo razdoblje do 25 godina...aj recite jeli motor od 150 ks za jedan nezrel mentalni sklop!??!
Nikako,samo hladna i pametna glava,100ti put kazem,snaga motora nema veze,sve je do glave(donje-jer se tad misli samo njom).

Nego malo me zaintrigalo ovo sa oduzimanjem prednosti...Puno puta sam razmislja o tome kako je neko izlazio sa sporedne i oduzeo bikeru prednost i ovaj mrtav u 47.stupu zaljepljen.E,po meni je to prisivanje neodgovornosti bikera vozacima pogresno.
KAKO ce neko vidit motor koji vozi 200...i onda kad izadje i pokupi ga,svi ce na njega paljbu,a jadan nije ga ima sanse vidit taj motor...Po meni su tu krivi bikeri i ta fora oduzimanja prednosti vecinom mislim su da bikeri zbog prevelike brzine KRIVI.NE KAZEM u svim slucajevima,nego vecinom,i ne tvrdim,vec mislim :mrgreen:
...