Autor Tema: najdraži bogeni  (Posjeta: 10133 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
najdraži bogeni
« Odgovori #30 u: 06 Srpnja 2006, 21:19:40 »
Olivere ako ej tebo ovo "pregledan zavoj" onda krave lete :eek:
Nevolim bas nesto bogene jer uvjek u glavi mi se vrti sto da sad naletim na neku kolonu...ulje....pjesak....   A volim onaj bogen veliki desni kad se ide iz Orašca prema Du.  Do kraja zivota ce mi ostat slika u glavi kad smo bili u djiru do Orebića u 4om mjesecu.Posto smo otpratili aurelliea a plasticari su nas stigli bas kod skretanja u Orasac i stali. Mi izletnici smo krenuli malo prije te su nas plasticari stigli i odma nakon 300m al pokusao sam pratit lika na RUNNER-u 200ccm mislim al sam moro odustat taman prije tog bogena i onda sam ugledo 15ak motora ispred sebe u tom desnom bogenu...... Plasticari su prestizali moje izletnike i jos 2auta ispred mojih..... hebate..... obje trake pune motora.. sve jedan od drugog 1m udaljenosti :shock:  :shock:  :shock:

To cu pamtit taj kratki filmic od 15ak sekundi :klanjase:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline f6

najdraži bogeni
« Odgovori #31 u: 06 Srpnja 2006, 21:24:43 »
Citat: "Rookie"
A volim onaj bogen veliki desni kad se ide iz Orašca prema Du.  ...kod skretanja u Orasac i....... Plasticari su prestizali moje izletnike i jos 2auta ispred mojih..... .  .

[smilie=lolroll]  To je bilo iznad Slanoga  [smilie=lolroll]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

najdraži bogeni
« Odgovori #32 u: 06 Srpnja 2006, 21:29:55 »
To: F6
Haha, da skonto sam al sam kasno skuzio da sam fulao.Ma mislio sam ispravit al nemogu. Kaze da se nmoze editirat tema na koju je odgovoreno :cry:
Fuck :evil:

najdraži bogeni
« Odgovori #33 u: 06 Srpnja 2006, 22:17:35 »
Ali ode na slici je fotoaparat malo spusten pa je nisko,al inace iz auta se pregledno vidi okuka kad obriju travu fresko,a ima li veceg gusta od preticanja s vanjske strane u okuki?
E to je ode moguce,a nov asfalt i nagib...dobrih 120,s bmw m3 150 bez problema..
...

Offline Rookie

najdraži bogeni
« Odgovori #34 u: 07 Srpnja 2006, 01:31:41 »
Znam sto je prestizat u bogenu al preglednom.Proslo ljeto sam s blindom od posla prestizo nekog ceha..... koji je to pogled bio :mrgreen:

Nemoj se naljutit al nije vazno tko ce brze nego tko ce duze [smilie=scoot]  a evo po tvojim pricama mislim da ti i nije jos vrjeme za motor [smilie=naughty]
 A kad si kod M3... on bi tu mogo i bokom pri toj brzini [smilie=jive]

najdraži bogeni
« Odgovori #35 u: 07 Srpnja 2006, 13:29:17 »
A znam Rookie,i ne ljutim se,znam da jos nije vrjeme za moto,osjetim i ja i u jednu sam ruku sretan,i cekam d ame prodje ovo,ja kazem da NECU,al svaki put kad sjednem za volan,ko kad malom djetetu das igracku...valjda ce me brzo proc!!!

A za M3,vozio me tata od b.o.z.e sa Foruma,ja znam kad ja sa mojim 318i udjem isto u taj bogen 120 nosi mi zadnji kraj i nesmijem ni taknit gas ako se ocu izvuc,al on je sa M3 e46 usa u taj isti zavoj 150 i jos ubrzava,mislim da smo izasli negdi oko 160 al nevjerovatno,toliko o razlici obicne trice i M-a!!!!Al koja je to brzina bila....a isti covjek je s istim autom usa u onu okuku MORACNO i na izlazu je bilo 120 km/h...za nevjerovat kako to auto lezi,je da je covjek jedan od najboljih vozaca u nasoj zupaniji,al ja vise nevjerujem u ZAKONE FIZIKE kad vidim to,ili kad vidim ove sta rade sa SM-om
...

najdraži bogeni
« Odgovori #36 u: 07 Srpnja 2006, 13:32:50 »
Ovjes i dobre gume su čudo! Kako kod auta, tako i kod motora.
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

najdraži bogeni
« Odgovori #37 u: 07 Srpnja 2006, 17:58:48 »
nije auto forum nego moo forum ali ponukan oliverovim pisanjem moram se nadovezat svojim iskustvom.vozio sam od '97 do '99 znaci dvije godine bmw 318 is,kockicu,'91. godiste, 136ks, m podvozje, spera i takve stvari, presao s njim 120 000, ostvario neke stvarno zavidne rezultate diljem hrvatske bez autoputa koje nesmijem ni spomenut jer bi sigurno bila navalija moze se to, nemoze se to.sto sam htio napisat je to da se takvi rezultati sigurno nemogu postic sa standardno opremljenim autima i nizim klasama. s druge strane opce stanje automobila, tako i motora uvelike pridonosi kvaliteti i brzini voznje, nadasve sigurnosti, sto se slazem sa superhikom. osim toga vozio sam stari xt, sad vozim xtx, ponekad imam mogucnost sjesti i na r-ove od tisucu kubika, sto da vam recem razlika je drasticna znamo svi, brzina od 100 km/h je totalno drugi dozivljaj na svakom od tih motora posebno, na xt je borba, xtx klizi, a r-ovi se voze jednom rukom! ili?
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

najdraži bogeni
« Odgovori #38 u: 07 Srpnja 2006, 20:07:57 »
Neznam zašto,ali i meni su drži lijevi.I kada idem s Beverlyem van grada,tri puta mi je lakše voziti i slagati bogene s dvojicom,jer kad sam sam na 120 već počme tresti volan.

Negu u SLANOM je bila jedna ZVIJEZDA koja je vozila motor od 600 kubika bez prednjih pločica-kočnica __PAMETNO__
ONO racing motorsport

Offline aurellie

najdraži bogeni
« Odgovori #39 u: 07 Srpnja 2006, 23:24:31 »
Kad je to bilo. U Slanom trenutno ima jedan jedini motor od 600 kubika, cije su plocice na mjestu.

The machine spirit is with me!

najdraži bogeni
« Odgovori #40 u: 08 Srpnja 2006, 08:46:26 »
Bravo Aurellie
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”