Autor Tema: Zadnja&Prednja  (Posjeta: 8721 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zadnja&Prednja
« Odgovori #30 u: 15 Svibnja 2006, 23:42:38 »
Hmm :roll: ,nije loša slika ali vidio sam puno boljih njegovih stuntova!lik je car nema priče!!!Po mene recimo taj stunt uopće nije neki problem,treba imat motor složen za to i ko zna nije neki bed!Meni su od stuntova daleko najaći krugovi s nogama na volanu,ko to zna njemu fakat skidam kapu!

Zadnja&Prednja
« Odgovori #31 u: 17 Svibnja 2006, 00:19:13 »
da ko zna ali ajde ti nauci kad je to tako jednostavno i ne treba imat bas nesto posebno slozen motor ako hoces mogu ti nede donijet cd da vidis sta ljudi rade sa motorima koji imaju iste performanse ko tvoj a nisu nista slagani

Zadnja&Prednja
« Odgovori #32 u: 17 Svibnja 2006, 13:39:54 »
hmmm...mirovicu,mirovicu ja nisam reko da je jednostavno nije niti malo jednostavno,ali ako neko npr. ja može vozit motor na zadnjoj s nogama na sicu(također i beverlya s nogama na sicu),neznam koji je problem spusti nogu na onaj bar,i stavit drugu nogu tamo gdje mu stoji!Ovako ono je motor po meni složen za stunt,dakle ima onaj bar,najvažniji dio za stunteve!
Druga stvar imam doma preko 40 stunt filmova...tako da itekako znam što ljudi rade s motorom kao moj!
...ma uostalom u planu je jedan skuter koji če bit složen za stunt...pa češ vidit kako je jednostavno!

Zadnja&Prednja
« Odgovori #33 u: 19 Lipnja 2006, 00:28:45 »

moja naprava za stunt :mrgreen:
as,gas pa na zadnji

Zadnja&Prednja
« Odgovori #34 u: 19 Lipnja 2006, 00:45:18 »
:lol:  :lol:  @gas gas! careee legendo! :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Zadnja&Prednja
« Odgovori #35 u: 19 Lipnja 2006, 00:47:32 »
Isooo Mikiiii :shock:  Idešššššššš :cool2:  :peace:  :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Zadnja&Prednja
« Odgovori #36 u: 19 Lipnja 2006, 00:51:39 »
:thumbsup: ludnice čovječe...pa daj mi reci jeli teško na zadnjim vozit?

Zadnja&Prednja
« Odgovori #37 u: 19 Lipnja 2006, 12:37:49 »
svaka cast :mrgreen:
mcho racing company

Zadnja&Prednja
« Odgovori #38 u: 19 Lipnja 2006, 13:00:27 »
haha..dobraaa.. :wink:
zakon!  :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Zadnja&Prednja
« Odgovori #39 u: 19 Lipnja 2006, 13:18:53 »
Jeli ovo neka jača pila?
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Zadnja&Prednja
« Odgovori #40 u: 19 Lipnja 2006, 23:20:02 »
Citat: "SuperHik"
Jeli ovo neka jača pila?

quad se zove barossa ima mašinu lecenced by honda dva cilindra 250ccm i nije kao ovi koreanci,iznenadio me voznim svojstvima.barossa radi kosilice i quadove.nikad prije nisam čuo za tu firmu ali je stvarno ok. :cool2:
as,gas pa na zadnji

Zadnja&Prednja
« Odgovori #41 u: 21 Lipnja 2006, 22:35:14 »
i mirovići konju :mrgreen:  i rudenjak. imam duplo više filmića od vas :)

neg sad ozbiljno miroviću pokrpi više tu nogu, a šica gaseru svaka čast :wink:
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Zadnja&Prednja
« Odgovori #42 u: 22 Lipnja 2006, 08:59:54 »
Moj sinkoooo,cuo sam za barossa kosilice,al koje ovaj gume ime maaajko.

Moj kum ima 660 yamahu grizly,al je radni,tako da znas kakve su gume ko u traktora a da vidis sta on po cesti radi sa njim,a kolko znam nije ga tesko na zadnji,kako kome,al uglavnom lakse od motora,ovaj u kuma mi je automatic pa ga isto digne al ne ovako ko gas gas.
Imam jedan filmic sta radi,ovaj quad je stvarno cudo,di to sve ide i di se moze popet,ajme majko,al kako ga je gust vozit,stalno lovas zadnji kraj,a nekad zna i izic iz okuke na samo jednom od 1.ih tockova...strava za vidit,slikat cemo i to :mrgreen:
...