Autor Tema: Oprez!!  (Posjeta: 92410 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Oprez!!
« Odgovori #45 u: 27 Siječnja 2007, 10:48:46 »
2 Hitne su krenule s Medareva u te ure jer su mi probile bubnjice u firmi... drugo nist ne znam...  :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Oprez!!
« Odgovori #46 u: 27 Siječnja 2007, 15:07:47 »
Evo su i mene probudile te hitne a sada sam dozno da je neku stariju zenu pregazio veliki Viamov kamion tocno na nadvoznjaku na ulazu u grad iz smjera Zupe!

Posipana je cesta , pa pazite tuda!

Oprez!!
« Odgovori #47 u: 27 Siječnja 2007, 15:34:55 »
:cry:
bas prolazio jutros,
promet već bio zatvoren, iz daleka mi se činilo da je iz kamiona pao kamen...

ali sto je je, dio do mosta od petlje nije magistrala nego šetnica...

crna tocka!!!
« Odgovori #48 u: 04 Ožujka 2007, 15:04:53 »
Posto smo vec naceli pricu na ovu temu trebalo bi i ovdje upozorit sve vozace koji se krecu tom dionicom puta od Poste Lapad prema semaforima da POSEBNO obrate pozornost Na skretanje(IZLAZ) prema P.C.Kerum gdje se cesto dogadaju prometne nezgode cak i sa smrtnim posljedicama!Posto sam i Sam na tom mjestu imao jucer nezgodu upozorio bi sve vozace motora na to mjesto,kao i na obvezno nosenje kacige!

Oprez!!
« Odgovori #49 u: 12 Ožujka 2007, 23:08:49 »
kacigu treba uvijek nositi jer je najopasnija vožnja po gradu :shock:
misliš skoknut ću na piće a tamo s parkinga iziđe auto u rikverc :bonk:

Oprez!!
« Odgovori #50 u: 17 Ožujka 2007, 10:55:36 »
naletih prekjucer kod Slade u Lozici kad preko puta skoro u samom zavoju narancasti kabel iz one kuce iza Slade i neki tip nesto radi na kraju puta :shock: vratim se iz grada kad vidim postavili su ogledalo da onaj vidi izac iz svoje kuce :shock:Zamislio sam se malo i skuzio da nema toliku svrhu to sto ga je postavio nikako-moze samo prije vidit kako bi ga nedaj boze netko zdimio :thumbsdown: OPREZ!!!! :thumbsup:

Oprez!!
« Odgovori #51 u: 28 Ožujka 2007, 22:33:14 »
Citat: "martian"
kacigu treba uvijek nositi jer je najopasnija vožnja po gradu :shock:
misliš skoknut ću na piće a tamo s parkinga iziđe auto u rikverc :bonk:

tako je! iako je nekad pegla,treba se cuvat neopreznih ljudi u autu koji samo izlijeću na put... :thumbsdown:
 :thumbsup:
MK UNBELIEVABLE RIDERS

Offline DEA

Oprez!!
« Odgovori #52 u: 28 Ožujka 2007, 22:46:46 »
Od jutros: prometna!

Duboka Ljuta: gledajuć iz grada prema Cavtatu,

šljunak, pijesak na izlazu iz zavoja! ( čITAJ: pržina na izlazu iz bogena!!!)

Odg: Oprez!!
« Odgovori #53 u: 17 Svibnja 2007, 20:36:21 »
NAFTA na putu!!! na raskrizju za getro (zonu). Neki su stranci s bickovima naletili i zaplesali danas poslije podne, a gospodja pokusavajuci ih izbjec sletila pod put.
Svi smo mi bickery

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #54 u: 17 Svibnja 2007, 21:03:01 »
a to je bilo to danas! i ja sam tada baš prolazila i vidila sam policiju. ljudi polako!
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #55 u: 17 Svibnja 2007, 22:21:03 »
Naftu nidje nevidjoh.... al ima masna mrlja taman kad se skrene s magistrale za poslovnu zonu tj Getro.... duzinom nekih 200-300m.
 Vidjoh bikere neznam sto su izbjegavali al zena je sletila skroz dole na donji put za getro :cry: (bjela cordoba vario )
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #56 u: 18 Svibnja 2007, 00:21:56 »
cetiri austrijanca zaplesali na mrlji i treci u grupi presao na suprotni trak ...jadna zena u zelji da ga izbjegne skrenula,udarila u stijenu i odbacilo je ispod puta.Austrijanac na varaderu pao pod put ,slomio felnu ,iskrivio stitnike ali njemu nista ( oprema ) ...ja sam isao po staru na aerodrom i stao da pitam jeli im treba pomoc ... Zofa mi je posudio poslije kombi i otpeljao sam im motor u Zaton Veliki te sutra krecu put austrije a covjek se zahvaljuje samo tako ...ne moze vjerovat da sam ponudio pomoc te da u Austriji niko to nebi ucinio... ajmo se sad nadati da ce promjenit misljenje o nama... nadam se da bi svatko na ovom forumu ucinio isto jer svi dosta putujemo i jebeno je kad si u nevolji na tudem teritoriju...ajd  idemo za tuzlu sutra :food:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline aurellie

« Odgovori #57 u: 18 Svibnja 2007, 00:23:46 »
Bravo  :thumbsup: Znao sam da su kamionđije dobra srca...  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #58 u: 18 Svibnja 2007, 00:26:38 »
druži se ti malo više s kamiondžijama  :!:
nisam brz,ali sti¾em

Offline aurellie

« Odgovori #59 u: 18 Svibnja 2007, 08:10:34 »
Dobro što to sad znači  :mrgreen: Ilis i ti prvi trebao pitat pitanje  :mrgreen:

The machine spirit is with me!