Autor Tema: Oprez!!  (Posjeta: 95331 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Oprez!!
« Odgovori #30 u: 19 Rujna 2006, 12:47:10 »
...jer ne ide vjerovatno njima nista u spag!!!  Da ide njima dio u spag ne boj se porasto bi im interes!

Nisu se uspjeli dogovorit (citaj podjelit), ali mi svakako moramo platit cestarinu! :thumbsdown:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Oprez!!
« Odgovori #31 u: 19 Rujna 2006, 13:05:06 »
Citat: "laufer"
Nije da nekoga branim ali što se šahtova tiće to treba zahvalit Gradu i Županiji,eto pogledaj ulicu A.Hebranga,koliko smo puta tražili da je cijelu prevučemo novim asfaltom pa nedaju,a gora je nego makadam po Srđu,mi imamo dva nova stroja za asfaltiranje,pa stoje i pasu travu u komolcu,jer nekome nije u interesu da se saniraju ulice....

Da, znam da nije do vas... :(
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Oprez!!
« Odgovori #32 u: 19 Rujna 2006, 13:12:12 »
evo ti dokaz, preko istih tih šahtova i rupa mi je dva puta puco stroj za pituravanje,više štete nego koristi,a i sam moj gazda mora plačat tu istu cestarinu,sad zamisli koliko je to godišnje za 10 kamiona ili strojeva

Oprez!!
« Odgovori #33 u: 21 Rujna 2006, 15:43:24 »
pjesk i ulje  kraj tejno mobila kraj bazena iscurilo iz autobusa

Oprez!!
« Odgovori #34 u: 21 Rujna 2006, 17:31:46 »
Citat: "laufer"
Nije da nekoga branim ali što se šahtova tiće to treba zahvalit Gradu i Županiji,eto pogledaj ulicu A.Hebranga,koliko smo puta tražili da je cijelu prevučemo novim asfaltom pa nedaju,a gora je nego makadam po Srđu,mi imamo dva nova stroja za asfaltiranje,pa stoje i pasu travu u komolcu,jer nekome nije u interesu da se saniraju ulice....

Papa nije prosao kroz Gruž kad je bio pa tamo nije asfaltirana ulica...  :thumbsdown:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Oprez!!
« Odgovori #35 u: 21 Rujna 2006, 17:32:09 »
pas masters..... ne daju,a vi bi krpili... ovo baca drugacije svijetlo na sve to te cini suicu jos vecom k****..... ovo zahtjeva javnu peticiju(nije neka sansa da ce upalit,ali bar bi imali razlog za javni prosvjed ako nas odbiju)   ili treba cekat da jos netko pogine?
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Oprez!!
« Odgovori #36 u: 22 Rujna 2006, 14:18:31 »
ljudi moji asfalt nam netreba ali da bi u poglavarstv mogli srat u "zlatne" školjke zato se ima dat 500000 kuna i uspu tulje i pjesak na viktoriji izgleda da se i autobusi raspadaju

Offline pAx

Oprez!!
« Odgovori #37 u: 14 Listopada 2006, 16:27:35 »
Koga uistinu treba obavijestiti o ulju/nafti/rupama na cesti? Je li zaista dovoljno nazvat 92 i reci njima?

Oprez!!
« Odgovori #38 u: 02 Studenoga 2006, 13:09:17 »
šaht (opet) na skretanju za medarevo.....umjesto da su digli ostatak što je ostao nakoon što je pola puklo,oni su samo nadolili novo pa se sad raspada i drugi stari komad....
vidi se ali po mraku je već malo teže....
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Oprez!!
« Odgovori #39 u: 02 Studenoga 2006, 14:36:40 »
Oprez : ne idite danas motorima preko mosta!!!
Ja sam pokusao pa sam zavrsio malo na ogradi!  :cry:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline pAx

Oprez!!
« Odgovori #40 u: 15 Studenoga 2006, 10:28:37 »
Upravo posipaju vece kolicine pijeska na nizbrdici od konala u traci za skretanje na Vojnovic (znaci na semaforima povise glavne Ine).
Uzasno je zaj... ako je auto ispred vas i nevidite pijesak a skrecete za Vojnovic.

OPREZ!

Oprez!!
« Odgovori #41 u: 15 Studenoga 2006, 13:30:58 »
u kanjonu iza starog grada ima kamena na putu- odron :roll:
valjda su oćistili
ster

Oprez!!
« Odgovori #42 u: 25 Prosinca 2006, 08:46:33 »
Bogen u Vrbici je cjeli posut pjeskom, a i negdje u Platu je slična situacija, Rookie?
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Oprez!!
« Odgovori #43 u: 22 Siječnja 2007, 13:50:37 »
na putu od Komolca do Brgata ispod zadnje kuće prije onog otpada (Knegova kuća) ima ulja na ionako već mokrom putu...

Offline pAx

Oprez!!
« Odgovori #44 u: 27 Siječnja 2007, 10:37:40 »
Citat: "[url=http://www.hak.hr/
HAK[/url]"]Na Jadranskoj magistrali (D 8) kod južnog ulaza u Dubrovnik, od strane Cavtata, promet je prekinut, zbog prometne nesreće, od 10 sati.

Upravo cuo na HAK-ovim obavijestima na radiu da je promet prekinut izmedju Cavtata i Dubrovnika zbog prometne nesrece u 10 sati  :shock:
Zna li itko ista?