Da, odlično, a fali tu i tamo i ovo:
dnevnik radio Zg 1 program upravo javlja: poginuo motociklist... OPET je neki idiot oduzeo prednost i uključivao se sa sporedne ceste i... i! I, ljudi, žene, momci, cure - ZABORAVITE sve što ste naučili za polaganje vozačkog ispita. Da, sve je to točno, ali previše IDIOTA je kupilo ispit i NIJE naučilo ništa, a takvi UBIJAJU. VAS na 2 rote!!!
Što vam preostaje?? Jedino STALNO MISLITI O OVOME i usporiti kad god vidite sumnjivu budalu koja dolazi sporednim putem, ili počinje neku drugu glupost kao da vi na tom jadu s dvije rote NE POSTOJITE. Mislim da su to ubojice, iako jednostavno ne razumijem zašto. Ali, zbrojimo li samo žrtve u Gradu, da one koji su imali puno sreće i ne spominjem, statistika je porazna i teško je reći što učiniti, osim ZAŠTITITI SE maksimalno dobrom opremom i uvijek je imati!! Ako je zbilja prevruče, onda preostaje samo jedno: minimalna moguća brzina!!
Još nešto: toliko me obilaze s desna, (kombi!!) da ću svaku budalu koja izleti s desna objaviti na forumu, ako je član!! Kako objasniti budali da zatvoreni kombi ima takve mrtve kuteve da ga jednostavno NE vidim, ako skrenem naglo on je možda poginuo??? A meni to zbilja ne treba.
čuvajte se !! dUbO