A ni ovo nije loše
Zagrizao sam dobro vec na aktualni model, i u par navrata sam je umalo kupio, ova ce definitivno biti moja

Vise nego solidan upgrade su napravili, kako po pitanju izgleda, tako i s tehnicke strane.
5 razlicith mapa, ukljucujuci jednu custom mapu, prve 3 brzine krace nego prije, 4ks jaca i 3kg laksa, ekran u boji, govorne naredbe za spojeni mobitel, bluetooth, traction control 3 levela, mjesto ispod sica za integralnu kacigu u odnosu na prosli model gdje je mogla stati samo jet kaciga, ladica ispod volana, usb punjac, redizajnirani sic da se lakse moze dokucit nogama pod za nas kracih nogu
Kazu u Rutinga da je vec sada u prodaji, a da ce prve primjerke dobiti krajem 1.mjeseca. Za cijenu kazu da ce biti nesto skuplja nego aktualna, cca 100.000 kn.
Istina da je cijena vec u rangu nekog vise nego solidnog motora, ali mislim da je ovo najbolji all-arounder...Po gradu imas prakticnost skutera sa mjestom ispod sica, dobar je za put, mozes sici na makadam kad zelis, a sudeci po aktualnom modelu kojeg sam probao, odlicno se vozi, ima dobru ciklistiku i kocnice, a mozes se i igrati saltanja brzina
![skocko [smilie=skocko]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/skocko.gif)