Autor Tema: MC Crazy in the dark - Litva  (Posjeta: 1775 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MC Crazy in the dark - Litva
« u: 11 Lipnja 2006, 12:04:31 »
Prošlog tjedan Dubrovnik su posjetili članovi MC Crazy in the dark iz Litve. Nakon što smo se upoznali naredna tri dana Libertasi i Crazy in the dark dobro su se provodili. Inače litvanci su na Harleyima provozali oko 2000 km do grada a dio kroz Poljsku zbog loših cesta motore su prebacili na prikolici. Vjerovali ili ne za uvoz motora iz SAD-a u Litvi nema carine ni homolgacije pa jedan novi Harley Haretige sa dodatnom opremom izađe 15ooo eura koliko u nas dođe Softer.
Foto by đina....

Brz sam pa nisam dosadan

« Odgovori #1 u: 12 Lipnja 2006, 03:14:54 »
jel ono predsjednik i Klapa maslina pjevaju "veseli Mix"  :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #2 u: 12 Lipnja 2006, 19:35:55 »
Pa, ja sam ih vidio jos za vrijeme nasega puta ka partiju "Dvije rote", znaci 27.05.2006. Ne poznajem ljude, nisam sa njima razgovarao, ali nisu mi bas djelovali kao MC, vise kao skupina parlamentaraca na izletu u Croatiu, potpomognuta logistikom kamiona, prikolica i servisnih vozila. Mozda i grijesim dusu, ali ja sam stekao takav utisak......

P.S.
Helga, ba, jesi li ziv ili nas vise ne volis?

« Odgovori #3 u: 13 Lipnja 2006, 02:59:48 »
Ziv sam i zdrav Bogu hvala ali su me dusmani  malo vratili u Kameno doba komunikacije ( dabogda im djeca bez interneta odrasla ),a izgleda da oni golubovi pismonose sto sam ih poslao jos nisu sletili ili ih je netko marendao..... :mrgreen:
ajde Drive safe everyone pa se vidimo pocetkom Osmog mj.
P.S. Evo poceli harikeni udarat po amerima opet
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

« Odgovori #4 u: 13 Lipnja 2006, 16:58:06 »
Aj mi daj kontak od momak jer ja idem gore za mjesec dana pa da ima sa kime pit...
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi