Autor Tema: Du moto duksa  (Posjeta: 2067 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Du moto duksa
« u: 12 Rujna 2016, 19:40:14 »
Poklanjam du moto duksu velicina bila L, dakle oprala se, skupila se ko piso u hladnoj vodi, i sada je ja mislim blize velicini S nego L. Eto ako ko hoce nek se slobodno javi. :drinks:

Odg: Du moto duksa
« Odgovori #1 u: 06 Listopada 2016, 22:44:23 »
Kako jbt,  ja je uvalim u makinu od robe svako dva dana i nista joj se nije dogodilo...

Sent from my EVOLVEO_StrongPhone_Q8_LTE using Tapatalk

Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #2 u: 07 Listopada 2016, 12:33:50 »
evo nemam pojma, al nema veze nes ti :wink2: kad sam je probo prvi put bila odlicna taman, onda je opro i eto ti...al sve ok, i ako je neko hoce ponavljam rado cu je poklonit!

« Odgovori #3 u: 26 Listopada 2016, 21:56:09 »
Moja isto prana vise puta e sad to moram zene pitat koje temperature i to...al uglavnom i sad je ko nova..jedino sto ja radim sa svakim komadom robe do kojeg m i je stalo.. okrenem ju naopako prije pranja..cisto ako se neko njesra dogodi da se dogodi iznutra :joy:
Press F1 to Start

« Odgovori #4 u: 26 Listopada 2016, 22:04:25 »
Moja vise puta oprana i nikakvih problema.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #5 u: 28 Listopada 2016, 11:22:20 »
Moje još nisu prane i baš bi mi dobro došlo da malu udare u se. Posebno je ženi njena prevelika pa je zato i ne nosi.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #6 u: 30 Listopada 2016, 00:04:14 »
Moje još nisu prane i baš bi mi dobro došlo da malu udare u se. Posebno je ženi njena prevelika pa je zato i ne nosi.
Videt cemo kad dodem doma sto mozemo napravit, mozda imam jos sto manjeg broja na lageru pa cemo zamjenit...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #7 u: 30 Listopada 2016, 10:30:09 »
..i meni ce trebat ako bude druze,,ostala mi u busu..par dana je nisam uzeo jer bi taj bus bio nedje po linijama i tako dok sam ja doso do busa ..duksa isparila,,bit ce je ove cistacice pokupile mamu im [smilie=anger]
Press F1 to Start

« Odgovori #8 u: 30 Listopada 2016, 14:50:35 »

Ako ces moju samo reci, neznam koju velicinu imas doma al ako ti je ova ok za suprugu samo javi :thumbsup: