Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Au, kolko love bacih u ovih 9 godina (toliko imam Pegaso Stradu) Sent from my 5025D
Ja imam Pegaso duze vrjeme, sipan je samo Motul 300v, tako od kada je bio nov ( dok je bio u garanciji servisiran je tu u DU kod Mirka Pende), ne mjenjam ulje.Sent from my 5025DHoces rec da bilo koje da ulijem da je ok? Bitna je valjda gradacija i to je to
Motul 5100 15w50
Motul 5100 15w50 1l 15maraka (bidon od 4l nesto i povoljnije ispadne litra)
U auto kresa,,67kn litra,,al nemoj me drzat za rijec,,nisam siguran u sve ove oznake..Takodjer mobile ima neko kaze da ga svi kupuju i da je vecini dobar izbor,,jos jeftinije oko 13 marki u istoimenoj butizi
Djivo evo sad sjasio s motorabio u njih,,covjek mi tako reko prije 15 min.Jedino sta moze bit je da mi je reko neku jos poboljasaniju cijenu jer sam se raspitivo i za auto i za motor,,a nije isljuceno i da mu je bilo mrsko nabrajat sta sve ima..ja sam ga pito najskuplje i najeftinije ..a mozda je bio kraj radnog vremena pa mu se nije dalo objasnjavatNeznam..
Ne treba ti ništa više.Ja u svoju R6 isto to sipam samo 10w40, a vrtila, vrti se i u bivšeg i u mene na Grobniku.Redovno održavanje, a ostalo su manđa soldi.
Zadnji put sam ovog proljeća u A. Kreša uzeo Motul 5100 prijatelju i bilo je,ako se ne varam 105kn/litra. Motul 5100 je uvijek bio skup, bez pravog razloga, jer nije ništa bolji nego druga ulja iste klase.Možda je naglo i obilato pojeftinilo, ali čisto sumnjam.