Autor Tema: Skooter 50 ccm kupujem  (Posjeta: 3260 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Skooter 50 ccm kupujem
« Odgovori #15 u: 16 Lipnja 2016, 14:26:47 »
Znam,,nisam uopce cito dok ti ne objasnim,,obadaj po gradu kad autoskola dodje do stanice dje se bus ukljucuje,,svaki ali bas svaki ce pustiti bus,,i da u pravu si,zakonski 100%,, ovo sto sam ja mislio odnosi se na kulturu voznje,nikako na zakonske odredbe..znaci ja se idem tebi uvalit i ti me udaris,,ja sam kriv,,osim ako me nisi udario u zadnji dio busa onda si ti kriv...
Dakle zakon je jasan,oduzimanje prednosti..zna se tko je kriv..ali kultura voznje je nesto drugo..to treba uciti od autoskola pa i cijeli zivot..ponavljam..ako kasni bus kasni 100 ljudi..a tebi nista ne kosta propustit ga jer svakako nakon 200- 300 m je novo ugibaliste dje ces moc proc,,znaci radi se o 20 sekundi vremena..msm da je to premalo da bi uopce raspravljali..jednostaavno pustis bus i to je to..
A jesi li naso kolika je kazna kad na svakoj drugoj stanici netko parkira auto na sred stanice i bus nema mogucnost uci na stanicu,,pa se iza stvori ogromna guzva,,,ovi iza tebe nemaju dje proc,,a baja sto je parkiro na stanici nedje u kafani pije kavu i zaboli ga sta se desava s njegovim autom koje je na stanici...
E sad zamisli stanicu onu preko puta Ferate u gruzu...vec od sustjepana za busom se skupi 10-20 auta,,i tu dje se jedino moze bus maknut sa ceste neki je frajer parkiro auto po sred stanice..moras stat s busom i svi auti iza tebe,,do tada se vec 30 auta skupilo iza tebe i ljudi su naravno nervozni..dok otvoris vrata i izidju ljudi treba ti amo rec 30 sekundi...dotada je vec 40 auta iza tebe...a posto je tu autobusni kolodvor i uglavnom imas 10-15 ljudi pokupit..neka pola od njih nema kartu..racunaj da amo rec trebas prodat sedam karata..treba ti za uzet pare,otipkat kartu i vratit kusur nekih 15-20 sec....sam izracunaj koliko ljudi jebe mater i libertasu i autobusu i turistima...a kriv je onaj baja koji je neznam skoknuo po novine..ili je nedje otiso platit racune ili jednostavno nije imo parkinga pa mu se cinilo zgodno da stane na stanicu..
Zakon je jasan i za takvoga,,znaci jedino sto mozemo popraviti je da budemo malo kulturniji,,i mi a i vozaci auta..zar ne?.
Press F1 to Start

« Odgovori #16 u: 16 Lipnja 2016, 15:50:07 »
Ramac, svaka čast.  :drinks:
no preša

« Odgovori #17 u: 16 Lipnja 2016, 16:02:29 »
Drago mi je da netko razumije :good2:
Press F1 to Start

« Odgovori #18 u: 16 Lipnja 2016, 21:07:09 »
motorima se ne izbacivam a ostalima uglavnom da,iz vise razloga,,
1.u autoskoli nas uce znaci kad se vozila javnoga prijevoza ukljucuju a pogotovo sa stanica po gradu,Moramo ih pustiti dok to ne vrijedi za ostale autobuse ali bi bilo lijepo
2.imate i znak na svakom autobusu da ga propustite kad vidite da izlazi sa stanice,no to osim autoskole i jos amo rec 10% nasih gradjana jednostavno zanemaruju ili se prave englezi
znaci ja se idem tebi uvalit i ti me udaris,,ja sam kriv,,osim ako me nisi udario u zadnji dio busa onda si ti kriv...

Ovo su dva razlicita pristupa  :mrgreen:

Ali se slazem s tim sto si napiso u globalu,dapace  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 16 Lipnja 2016, 21:27:14 od osigurac »
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #19 u: 17 Lipnja 2016, 21:53:33 »
Cilo vrime sam koristio krivu rijec,,,ne neuvaljujem se ja nikome..sigurnost je ipak na prvom mjestu,,pravi izraz koji sam mislio a nisam reko je...guram se..kuzis,,pomalo izlazis sa stanice,,sve po amo rec 20-30 cm..pa stanes kad vidis da te ne dozivljavaju,,pa kad taj sto te ne dozivljava prodje,,onda se opet uguras 30 cm...sve dok netko od onih 10% nepusti ili ovi drugi 90% vise jednostavno nemogu proci.. a da ce netko udarit namjerno u autobus,,cisto sumljam..ipak je u njemu 12 tona metala pa udri kad si baja :tongue3:
Pozivam te drug,bez zajebancije ajde jedan dan samnom ucinit samo jedan djir mokosica- pile i nazad..da vidis kako to u praksi funkcionira
Fino popijemo kavu sutra u 10:30 u mezzanavea i pomalo na smjenu,ionako ce ti zen biti zahvalna sto si malo iziso iz kuce :sarcastic:
Press F1 to Start