Autor Tema: Biker-humanitarci  (Posjeta: 2105 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Biker-humanitarci
« u: 11 Lipnja 2016, 16:51:35 »
U dogovoru sa Dadom otvaram ovu temu na du moto forumu iz razloga sto znam da tu ima ljudi koji su oduvijek pomagali i koji i dalje zele nastavit tu finu tradiciju.
Ja se nadam da vecina ovdje prisutnih prepoznaje koliko je danas vazno pomoci nasim sugradjanima koji se nadju u nevolji,bilo financijskoj,problemi sa zdravljem,problemi sa sustavom koji je ponekad nepravedan itd.
Ja i Dado vec smo se dogovorili da cemo otvorit temu kad bude neka stvarno nezgodna situacija za nekog od nasih sugradjana i nazalost nismo morali dugo cekat.. Neznam koliko tko od vas prati portale al u svakom slucaju da puno ne pametujem, kopiram vam jedan link da vidite o cemu se radi

http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/ova-prica-ce-vas-rasplakati-pomozimo-dubrovcaninu-na-kojeg-su-se-okomile-brojne-zivotne-nevolje

Ostale informacije koju su vazne a nisu u ovom clanku saznajem iz raznih izvora..npr od 13.06.-15.06. Udruga DESA,u vremenu od 8-20h u prostorima Lazareta ce prodavati rabljenu robu,odjecu,obucu,nakit,kucne potrebstine..sve naravno po simbolicnim cijenama a sav prikupljeni novac ide za lijecenje Ivici.
Na vama je da odlucite,siguran sam da ce svatko tko dodje u Lazarete naci nesto fino za sebe ili za svoje bliznje a jos kad na taj nacin pomazemo jednoj mladoj osobi..msm sto reci

Osobno sam upoznao Ivicu i to prije par dana vozeci kombi vozilo od Libertasa koje tesko pokretne osobe i invalidi imaju na raspolaganju svaki dan..a sta reci ljudi moji,nekoga zivot fakat ne mazi od trenutka kad se rodi pa do kraja.Ivica nema nikoga na svijetu osim dvije sestre koje su mu jedina pomoc i podrska u svemu ovome,ljubav koju mu iskazuju neizmjerna je,to moze samo bratska ljubav,siguran sam.
Pokazimo Ivici da osim njih dvije ima jos ljudi kojima je stalo,ljudi koji mu nazalost nemogu pruziti ljubav koju nije imo cili zivot ali mu mogu financijski pomoci na njegovoj najvecoj borbi,borbi zivota!
Stanje u Ivice svaki dan je gore,ovo sto ga ceka ako se uspije skupiti dovoljno novaca,a ja vjerujem da hoce moze ga ubiti..ali mu je i jedina nada da jednog dana opet sam stane na svoje noge,da opet sam jede,da nije ovisan toliko o drugima..

Ja jesam pokretac ove teme ali necu nikoga siliti niti cu dosadjivati svaki dan sa nekom akcijom..s vremena na vrijeme cu staviti neku temu pa tko moze,zeli i hoce neka pomogne.
Isto tako neka tema bude za sve vas koji vidite u svojoj blizini nekoga da mu treba bilo kakva pomoc,napisite to ovdje,bikeri su uvijek cinili dobra djela i cinit ce ih i dalje.

Lp

Press F1 to Start

Odg: Biker-humanitarci
« Odgovori #1 u: 11 Lipnja 2016, 22:23:32 »
Hvale vrijedan post

Ima na linku broj racuna,jeli to valja ?
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #2 u: 12 Lipnja 2016, 01:03:26 »
Svaka cast Jure!  A sto drugo nego pomoci covjeku.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #3 u: 12 Lipnja 2016, 12:09:06 »
Hvale vrijedan post

Ima na linku broj racuna,jeli to valja ?

Račun je otvoren na Erste banci na njegovo ime (Ivica Vujičić). IBAN HR7124020063205155588

Valja, meni prošlo.
no preša

« Odgovori #4 u: 12 Lipnja 2016, 13:47:20 »
Tako je,racun je na njegovo ime,radi sve 5,javilo mi se dosad dosta ljudi da su uplatili :good2:
Ljudi znam da je danas besparica zavladala,kuna se za nebo svezala ali opet kad bi svi pomalo dali skupilo bi se,,evo danas je utakmica i siguran sam da je zaliha ozujske vec u hladnjaku :D..ali samo piva dvi manje svima nista nece falit a mozemo covjeku u nevolji pomoci :thumbsup:
Press F1 to Start

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #5 u: 13 Lipnja 2016, 16:52:53 »
Bravo Jure, ovaj forum je od početka imao humani karakter i kroz ove godine postojanja je odrađeno puno humanitarnih akcija ali toga nikad nije previše. Najgore je kad se čovjek uljulja u komformizmu obasut količinom nesreća i nepravdi oko sebe pa postane ravnodušan jer kao pojedinac ne može ništa značajno promjeniti.
Drago mi je da ima još istomišljenika koji podržavaju ovakve inicijative.  :good2:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #6 u: 13 Lipnja 2016, 21:33:42 »
Upravo tako susjed.. ma ja zapravo mislim da se nevolje dogadjaju istim intenzitetom kao i prije samo sto sad informacije putuju brzinom svijetlosti..sto je u jednu ruku dobro,,jer drugacije nebi culi za npr.pok.Noru Šitum a u drugu ruku nije dobro jer svaki dan je neka nevolja u "diru"( nedostatak boljeg izraza) pa ljudi postanu ravnodusni a to nikad nije dobro..Iskreno msm na je svijetski neprijatelj N.1 upravo ravnodusnost i nebriga za ljude oko nas..
Ponekad msm da upravo to i je neciji plan,da nas pretvori u zombie bez osjecaja za drugog,a upravo je to sto razlikuje homo sapiensa od recimo ovaca( o teorijama zavjere necemo na moto forumu) :sarcastic:
Press F1 to Start

« Odgovori #7 u: 16 Lipnja 2016, 15:38:19 »
Za one koje zanima..300 artikala je prodano u Lazaretima,cijena je bila simbolicna 10 kn po artiklu ali ipak se nadam da ce uz direktne uplate na racun Ivici biti dovoljno za odlazak na lijecenje..
Eto vam svima poziva da za neke buduce akcije kada budu,dodjite u Lazarete i kupite nesto i pomognite nekome.. jer ako nista 100 % sam siguran da su svi ti artikli sto su prodani ovaj put placeni 10- do 20 puta vise kad su bili novi..i da ljudi koji to poklanjaju..nije iz razloga sto to vise nevalja nego eto jednostavno nekome je nesto okracalo,nekome se nesto vise ne svidja i ili i xy drugih razloga..a mozda vama bas to nesto treba..
Hvala jos jednom svima koji su se odazvali a oni koji nisu..
Račun je otvoren na Erste banci na njegovo ime (Ivica Vujičić). IBAN HR7124020063205155588
Press F1 to Start