Autor Tema: Nehomologirani dijelovi na motoru  (Posjeta: 10724 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Nehomologirani dijelovi na motoru
« Odgovori #45 u: 02 Lipnja 2016, 18:08:19 »
e to ti je naša birokracija,samo daj papira,pečata,taksenih marki... treba tu stoku po kancelarijama opravdat
kako bi reko kalamarkov gospodarski program u 5 točki
1 poljprivreda
2 energetika
3 turizam
4 reindustrijalizacija (ovo neznam što je)
5 i što smo još rekli... ova zadnja je jedina istinita
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #46 u: 02 Lipnja 2016, 20:26:41 »
Pa jebo majku dođe čovjeku da ga polije benzinom i užeže

« Odgovori #47 u: 02 Lipnja 2016, 22:52:43 »
..o kako nas guze majku ima j...m,Jure vam jebe vasu majku,mater vam j...m
Press F1 to Start

« Odgovori #48 u: 02 Lipnja 2016, 22:58:20 »
...pa drug stvarno mi te zao pa nemozes vjerovat u kakve si se ti probleme uvalio ni kriv ni duzan,stvarno nema nista za rec pametnog da ti bude lakse osim ovog posta iznad..
Ko sto je stalker reko,,kad nekome treba ovrhu stavit na racun sve u po ure gotovo..uhh pa onda ti zivi u ovoj Hrvatskoj i budi ponosan!
Pa da se covjek ne iskrca nedje s broda nedje sto dalje odavde..
Press F1 to Start

Nehomologirani dijelovi na motoru
« Odgovori #49 u: 02 Lipnja 2016, 23:57:45 »
Jedino ovo sto je don vito reko, treba stoku po kancelarijama opravdat, nista drugo nema smisla...

Ali nema veze, pricekat cemo :mrgreen:

Ili zena ako odletim...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #50 u: 03 Lipnja 2016, 00:00:20 »
Još kad bi sve to imalo neku opravdanu svrhu čovjek bi to nekako i prihvatio ...
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #51 u: 03 Lipnja 2016, 00:18:58 »
Još kad bi sve to imalo neku opravdanu svrhu čovjek bi to nekako i prihvatio ...

Ne pokusavam razumit jer nema nikakve logicne pozadine za ove procedure,jedino radi uzimanja solada...Koliko je tesko banci poslat obavijest o zatvaranju kredita MUP-u u isto vrijeme kao i vlasniku (jer je vlasnik dobio obavijest o zatvaranju u veljaci ) ...

Ali nema veze, nisam nervozan...srusio sam cijeli stan u meduvrenu,zena jedva ceka da se rjese papiri,ako ne,seli u mokosicu  :mrgreen:

« Odgovori #52 u: 14 Lipnja 2016, 10:21:38 »
Doso kraj i ovoj baladi uz osobno zalaganje teta iz FINE....sto se dogodilo

Banka je za 10 dana presla zakonski rok da donese pravomocnost, naravno, zakon se ne odnosi na njih i onda su u FINI jucer slali mailove itd. tako da sam jutros doso do tog cuvenog papira,mjesec ipo dana od pokretanja svega....

Iako je svakako sve u kurcu...treba iz fine u policiju,iz policije u tehnicku stanicu i opet nase u policiju sa 35 kuna takse, nebi mi bili mi da svaka sluzbenica u svakom uredu ne mora puknut nekakav pecat  :thumbsup:

« Odgovori #53 u: 14 Lipnja 2016, 11:54:51 »
Doso kraj i ovoj baladi uz osobno zalaganje teta iz FINE....sto se dogodilou

Banka je za 10 dana presla zakonski rok da donese pravomocnost, naravno, zakon se ne odnosi na njih i onda su u FINI jucer slali mailove itd. tako da sam jutros doso do tog cuvenog papira,mjesec ipo dana od pokretanja svega....

Iako je svakako sve u kurcu...treba iz fine u policiju,iz policije u tehnicku stanicu i opet nase u policiju sa 35 kuna takse, nebi mi bili mi da svaka sluzbenica u svakom uredu ne mora puknut nekakav pecat  :thumbsup:
čestitke! :good2: