Nije problem ako ima mjesta

Nego to za koristenje jaceg punjaca... Neznam jeli to pametno po stetu baterije, bili se grijala baterija jako,nemam pojma, nije mi to jasno bas cisto iz razloga sto to proizvodaci ne preporucuju a meni logika nalaze drugacije, volio bi i kad bi se Stalker malo ukljucio u razjasnjavanje

...
Punjac u biti nije punjac nego samo izvor i stabilizator DC napona (trafo,Grecov spoj i stabilizator napona,to je sve), punjac se nalazi u mobitelu tako da bi on trebo u pravilu regulirat punjenje bez obzira na max. jacinu struje koju "punjac" moze isporucit i prekinut punjenje kad treba,bitno je samo da je napon stabilan jer ako mobitel trosi recimo 10 W na naponu izvora od 5V koji je nepromjenjen,jacina struje ce bit 2A,ne moze bit 20A, sto god napravili nkad se nece promjenit odnos 10W / 5V = 2A ... Po drugacijoj logici bi nam svi uredaji kroz kucu izgorili jer mreza moze isporucit puno vise nego sto trosi jedan punjac mobitela,izgorio bi u milisekundi... Kad ga punimo i koristimo u isto vrijeme onda trosi vise struje,a ako je napon nepromjenjen ona samo jakost moze skakat (Amperi) , i onda se pocme grijat sve posto mehanicke komponente nisu predvidene za tu jakost struje (Mislim da su kabeli za punjenje sigurni do 2.1 A )...
Tako da je taj Max. output koji je naznacen na adapteru zapravo maksimalna jacina struje koju spojevi i kabel mogu prenjet a da se ne rastope/rastale tj. oznacava koliko jak potrosac smijemo spojit na to (1A na 5V je potrosac od 5W, ako potrosac poteze vise onda dolazi do grijanja)
Tako da po meni nebi trebalo bit problema sve da se spoji i na izvor koji moze prenjet struju jacine 20A ,ali ipak ne preporucuju, zasto,neznam posto ce opet tec struja jacine 2A ako su napon izvora i potrosac ostali isti...
Sto hocu rec je to da izvor nikako ne moze regulirat jacinu struje nego samo potrosac, jer ako potrosac ne trosi struju,jakost struje je na 5 V 0W/5V=0A ili 5V/0 ohma =0A