Ima dana u prometu kada imam osjećaj da se netko urotio protiv mene i hoće me ubiti. Pogotovo ako je juzina.To je nevjerojatno! Treba otvorit 4 para očiju.
Ja sam nedavno imao nezgodu na ratcu, išao pretjecati automobil propisno i kada sam dosao na pola njezinog auta počela i ona pretjecati. Sva sreća nisam brzo vozio pa sam mogao eskivirati dodir sa autom no udario sam u bankinu.
Rascvjetale mi se čizme, pukla nogarica i probijeno mi deklo. I da rasparale su mi se moto gaće. Baš taj dan sam se neckao hoću li obući opremu jer mi je fakat bilo lijeno, da sam išao u tenisicama tko zna što bi mi bilo sa nogom danas. Tako da moj ti je savjet obavezno opremu!
Vidim da si imao doživljaj sa taksistom, to ti je ovdje sasvim normala ne samo kod njih nego sviju. Nisu ludi kada su nas učili da se drzimo razmaka , nemoj misliti da ti se tu želim sada praviti pametan jer nisam. Samo ti govorim svoje skromno iskustvo. Imao sam situaciju gdje nisam držao razmak pa se skoro zabio u kolegu bajkera no sreća da je dobro reagirao. Jebiga, sunce udarilo i nisam vidio da je čovjek sa kombijem da je dao zmigavac ako ga je uopće dao.
Za početak ako nisi vozio veće motore vozi polakse dok upoznaš kako motor diše i ono najbitnije kako ti rade kočnice i gume. Preporučio bi ti da testiras jače kočenje negdje na sigurnom mjestu da vidiš koliki je njezini limit prije nego počne klizati. čisto da znaš kada ćeš morati malo popustiti kočnicu pa ju opet stisnuti. Blaženi ABS.
Ja sam recimo ispočetka imao problema sa doziranjem prednje i zadnje i pri naglom kočenju motor mi je znao vrludat..Zato sam vježbao sam a i imao sam par prisilnih vježbi pa sam naučio hahaha
@ramac
Slažem se sa stobom u vezi pretjecanja, iskreno najezim se koliko sam puta proletio pokraj kolone i eto što je moglo biti.