Autor Tema: Novo prometalo u krugu obitelji  (Posjeta: 9081 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Novo prometalo u krugu obitelji
« Odgovori #30 u: 29 Ožujka 2016, 14:11:56 »
Fuck pricao sam o klipovima..my bad.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #31 u: 29 Ožujka 2016, 21:09:28 »
Odosmo u offtopic a ja se samo pohvalio kako mi je zet kupio Diversion.
Dao sam mu kćer pa nije ništa loše u tome da nekad napravim đir s njegovim motorom, čisto da malo promjenim  :sarcastic:.
Razmijem Stijepa što  mi mudro savjetuje, i ja tako razmišljam. To mi je bilo na pameti cijelo vrijeme kad sam ga išo provat.
Ali srce je bilo jače od razuma.  :tongue1:

http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #32 u: 29 Ožujka 2016, 23:26:28 »
Zašto onda šira familja?!
Oli ga nisi još prihvatio?  ;D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #33 u: 30 Ožujka 2016, 00:10:24 »
Baš sam se pito ko će to pitanje postavit  :mrgreen:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #34 u: 30 Ožujka 2016, 07:16:00 »
Baš sam se pito ko će to pitanje postavit  :mrgreen:
Ko nema zeta nema ni tovara,stara poslovica. Znam po sebi kad pođem u zeninih!  :heat:

« Odgovori #35 u: 31 Ožujka 2016, 10:09:53 »
Neka je što više motora. Sa time se i percepcija ljudi barem donekle mijenja pa smo zeru sigurniji u prometu.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #36 u: 31 Ožujka 2016, 14:05:00 »
Neka je što više motora. Sa time se i percepcija ljudi barem donekle mijenja pa smo zeru sigurniji u prometu.
Da budem posten do sad nisam imo neko lijepo misljenje za motoriste ,pogotovo za vozace "zuja". Ali kad sam na Jubitu vidio clipove kako auti sjebu motoriste promijenio sam misljenje. Ipak je auto smrt za motoristu,mala silueta i slabo gledanje retrovizora i vise te nema!

« Odgovori #37 u: 31 Ožujka 2016, 15:13:35 »
Tehnički automobili su krivi ali ne može on tebe vidjet kad mu se pojavis sa 150 km. Treba paziti i uvijek misliti gdje ima izlaza na cestu i tu smanjiti brzinu.

« Odgovori #38 u: 31 Ožujka 2016, 16:25:46 »
Bravo spoRRy.
Cesta nije pista  :D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #39 u: 31 Ožujka 2016, 19:22:58 »
Tehnički automobili su krivi ali ne može on tebe vidjet kad mu se pojavis sa 150 km. Treba paziti i uvijek misliti gdje ima izlaza na cestu i tu smanjiti brzinu.
...a posebno paziti prilikom preticanja i to po pravcima,,ako Spory zeli iznijeg svoje iskustvo i svoje vidjenje,,mozda nekome spasi zivot! Po svemu vidjenom,bolje je preticat kroz pregledne zavoje,jer 99% auta ipak ne pretjece u zavoju dok na pravcu se svassta desava..
Press F1 to Start

« Odgovori #40 u: 31 Ožujka 2016, 19:28:05 »
Jozo, tek ces kad kupis motor vidjeti kakve se sve situacije dese u samo jednom djiru od 50km. Naravno nisu uvijek vozaci auta krivi ali nema veze tko je kriv kad se prospeš s motora,tad je kasno ko je kriv nego uvijek oprezno i sto  vise predviđat sto bi drugi sudionici u prometu mogli napravit :wink2:
Press F1 to Start

« Odgovori #41 u: 31 Ožujka 2016, 20:34:15 »
Jozo, tek ces kad kupis motor vidjeti kakve se sve situacije dese u samo jednom djiru od 50km. Naravno nisu uvijek vozaci auta krivi ali nema veze tko je kriv kad se prospeš s motora,tad je kasno ko je kriv nego uvijek oprezno i sto  vise predviđat sto bi drugi sudionici u prometu mogli napravit :wink2:
Vec sam dozivio neugodno iskusto s taksijem na Boninovu,odjednom lola da zmicavac i po kocnici,a ja eskiviram u dlaku. Umro sam u gospodinu u momentu mater mu ludu!

« Odgovori #42 u: 31 Ožujka 2016, 22:14:09 »
Ima dana u prometu kada imam osjećaj da se netko urotio protiv mene i hoće me ubiti. Pogotovo ako je juzina.To je nevjerojatno! Treba otvorit 4 para očiju.

Ja sam nedavno imao nezgodu na ratcu, išao pretjecati automobil propisno i kada sam dosao na pola njezinog auta počela i ona pretjecati. Sva sreća nisam brzo vozio pa sam mogao eskivirati dodir sa autom no udario sam u bankinu.

Rascvjetale mi se čizme, pukla nogarica i probijeno mi deklo. I da rasparale su mi se moto gaće. Baš taj dan sam se neckao hoću li obući opremu jer mi je fakat bilo lijeno, da sam išao u tenisicama tko zna što bi mi bilo sa nogom danas. Tako da moj ti je savjet obavezno opremu!

Vidim da si imao doživljaj sa taksistom, to ti je ovdje sasvim normala ne samo kod njih nego sviju. Nisu ludi kada su nas učili da se drzimo razmaka , nemoj misliti da ti se tu želim sada praviti pametan jer nisam. Samo ti govorim svoje skromno iskustvo. Imao sam situaciju gdje nisam držao razmak pa se skoro zabio u kolegu bajkera no sreća da je dobro reagirao. Jebiga, sunce udarilo i nisam vidio da je čovjek sa kombijem da je dao zmigavac ako ga je uopće dao.

Za početak ako nisi vozio veće motore vozi polakse dok upoznaš kako motor diše i ono najbitnije kako ti rade kočnice i gume. Preporučio bi ti da testiras jače kočenje negdje na sigurnom mjestu da vidiš koliki je njezini limit prije nego počne klizati. čisto da znaš kada ćeš morati malo popustiti kočnicu pa ju opet stisnuti. Blaženi ABS.

Ja sam recimo ispočetka imao problema sa doziranjem prednje i zadnje i pri naglom kočenju motor mi je znao vrludat..Zato sam vježbao sam a i imao sam par prisilnih vježbi pa sam naučio hahaha

@ramac

Slažem se sa stobom u vezi pretjecanja, iskreno najezim se koliko sam puta proletio pokraj kolone i eto što je moglo biti.  :thumbsup:

« Odgovori #43 u: 31 Ožujka 2016, 22:36:12 »
Ima dana u prometu kada imam osjećaj da se netko urotio protiv mene i hoće me ubiti. Pogotovo ako je juzina.To je nevjerojatno! Treba otvorit 4 para očiju.

Ja sam nedavno imao nezgodu na ratcu, išao pretjecati automobil propisno i kada sam dosao na pola njezinog auta počela i ona pretjecati. Sva sreća nisam brzo vozio pa sam mogao eskivirati dodir sa autom no udario sam u bankinu.

Rascvjetale mi se čizme, pukla nogarica i probijeno mi deklo. I da rasparale su mi se moto gaće. Baš taj dan sam se neckao hoću li obući opremu jer mi je fakat bilo lijeno, da sam išao u tenisicama tko zna što bi mi bilo sa nogom danas. Tako da moj ti je savjet obavezno opremu!

Vidim da si imao doživljaj sa taksistom, to ti je ovdje sasvim normala ne samo kod njih nego sviju. Nisu ludi kada su nas učili da se drzimo razmaka , nemoj misliti da ti se tu želim sada praviti pametan jer nisam. Samo ti govorim svoje skromno iskustvo. Imao sam situaciju gdje nisam držao razmak pa se skoro zabio u kolegu bajkera no sreća da je dobro reagirao. Jebiga, sunce udarilo i nisam vidio da je čovjek sa kombijem da je dao zmigavac ako ga je uopće dao.

Za početak ako nisi vozio veće motore vozi polakse dok upoznaš kako motor diše i ono najbitnije kako ti rade kočnice i gume. Preporučio bi ti da testiras jače kočenje negdje na sigurnom mjestu da vidiš koliki je njezini limit prije nego počne klizati. čisto da znaš kada ćeš morati malo popustiti kočnicu pa ju opet stisnuti. Blaženi ABS.

Ja sam recimo ispočetka imao problema sa doziranjem prednje i zadnje i pri naglom kočenju motor mi je znao vrludat..Zato sam vježbao sam a i imao sam par prisilnih vježbi pa sam naučio hahaha

@ramac

Slažem se sa stobom u vezi pretjecanja, iskreno najezim se koliko sam puta proletio pokraj kolone i eto što je moglo biti.  :thumbsup:

Uf, gadno...inače baš i ne volim pretjecati preko Ratca baš zbog toga.
Jednom davno, dok sam još imao Pegaso, krenuo pretjecati autobus i negdje na pola busa lola se izbacio i počeo i on zaobilaziti auto ispred. Jedva se vratio nazad. Kasnije ga preteko i pokazao  :finger:
Mislim da mu nije bilo jasno zašto, možda sam mu bio u slijepom kutu, a možda nije ni pogledao retrovizor.

« Odgovori #44 u: 31 Ožujka 2016, 22:39:38 »
Da ga stiskas kako treba prestigo bi je prije nego sto bi promislila pretjecat, kakve kocnice i kurcipalci  :nea:

Pa se ti potezi  :lol:
Bolje bit malo lud nego malo pametan...