Autor Tema: Jadan prodavatelj motora!  (Posjeta: 6092 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jadan prodavatelj motora!
« u: 22 Veljače 2016, 10:04:45 »
Pozdrav,

došao sam da vam iznesem jedno neugodno iskustvo s čovjekom :thumbsdown: iz vašeg kraja ako se uopće može nazvati čovjekom.

Dolazim iz Osijeka, ljubitelj sam motora cijeli život :)

Našao sam jednog preljepog dual sporta (bio treći motor u mom voznom parku, za izlete po šumi/prirodi) Suzuki DR-Z 400 2003 u Dubrovniku, točnije Komolcu kod prodavatelja Denisa čulića. Dotični prodaje motor od prijatelja iz Amerike, znači Američki papriti motor (uvezao bi ga u HR riješio carinu, kompletnu papirologiju) od prvog vlasnika s 2000-3000km bez ijedne crtice - konzerviram, doslovno kao nov - prenosi prodavatelj.

Dogovorim preko telefona, došao bi za vikend pogledati motor ako je sve kako vi kažete - rekao kupujem (dogovorimo cijenu). Uzimam godišnju te se spremam na put - cca 700 km u jednom smjeru.

Nakon cijelog dana puta, dolazimo kod njega navečer - kad ono šok i nevjerica :roll: Veli sin vozio motor do podneva i pao s njega, razbio blok kvačila i iscurilo ulje, a ja ga pitam šta je bilo s kilometar satom, on veli puhala bura i pala daska na njega i razbila ga, primječujem da je skinio volan, zaštitne ručke...Gledam i nevjerujem...Velim mu pa šta nisi javio, ne bi bez veze dolazio :thumbsdown:. A on šuti ko pička, i pravi se lud.

Jutro, pokupio svoje stvar i bjež kuć.

Uglavnom ljudsko govno i šljam Denis čulić, Komolac [smilie=clap].

Odg: Jadan prodavatelj motora!
« Odgovori #1 u: 22 Veljače 2016, 10:47:42 »
Neznam covjeka stvarno pa necu konkretno...

Nego da vas pitam,isto tako kao sto ste popljuvali nekoga na dumoto forumu,mogli ste prije dolaska poslati upit i zamoliti ako netko moze pogledati motor da ne dolazite bezveze,sigurno bi se javilo vise ljudi koji su spremni pomoc a vi bi ustedili novac...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #2 u: 22 Veljače 2016, 11:28:43 »
Neznam covjeka stvarno pa necu konkretno...

Nego da vas pitam,isto tako kao sto ste popljuvali nekoga na dumoto forumu,mogli ste prije dolaska poslati upit i zamoliti ako netko moze pogledati motor da ne dolazite bezveze,sigurno bi se javilo vise ljudi koji su spremni pomoc a vi bi ustedili novac...

Jesam, zamolio sam kolegu iz DU da se raspita o motoru, dobio sam konkretne pozitivne informacije (malo kilometara, 1 vlasnik, očuvan itd.). Pokušao se i s njime nači, no ovaj je izbjegavao pozive.

« Odgovori #3 u: 22 Veljače 2016, 11:53:15 »
Nije ljepo iskustvo svakako ali je dosta uobicajeno u kupoprodaji svih vozila,tako i motora,u 90% slucajeva stvarno stanje ne odgovara napisanom,tuzna realnost...

Peh je sto ste daleko...

Ovakva iskustva su korisna ukoliko su istinita (ne kazem da lazete ali vazda imaju dvije strane price) sigurno ce se javit neko ko zna vise o tom motoru i covjeku od mene...

« Odgovori #4 u: 22 Veljače 2016, 12:15:49 »
Jesam, zamolio sam kolegu iz DU da se raspita o motoru, dobio sam konkretne pozitivne informacije (malo kilometara, 1 vlasnik, očuvan itd.). Pokušao se i s njime nači, no ovaj je izbjegavao pozive.
Ako sam dobro shvatio, Denis izbjegavao pozive od tog tvog prijatelja iz Du??
Hm.. Meni bi to bio dovoljno dobar razlog da obustavim put od 700km,, drugi put pametnije sta da ti kazem.
Nije ni nama iz Du blizu bilo gdje al siguran sam da nitko neide naslijepo kao sto si ti. Al definitivno doticni amo rec gospodin je mogo javit sto se u medjuvremenu dogodilo s motorom, pa bi se bar mogao vratit s pola puta kad nista.. Denise  :thumbsdown:
Press F1 to Start

« Odgovori #5 u: 22 Veljače 2016, 14:17:33 »
Ako sam dobro shvatio, Denis izbjegavao pozive od tog tvog prijatelja iz Du??
Hm.. Meni bi to bio dovoljno dobar razlog da obustavim put od 700km,, drugi put pametnije sta da ti kazem.
Nije ni nama iz Du blizu bilo gdje al siguran sam da nitko neide naslijepo kao sto si ti. Al definitivno doticni amo rec gospodin je mogo javit sto se u medjuvremenu dogodilo s motorom, pa bi se bar mogao vratit s pola puta kad nista.. Denise  :thumbsdown:

Da, izbjegavao je pozive. No dobro, provjerio sam još kod jednog kolege i on veli da zna taj motor i da je sve u redu s njime.

Međutim kada sam došao uslijedio je šok...

Ovakva iskustva su korisna ukoliko su istinita (ne kazem da lazete ali vazda imaju dvije strane price) sigurno ce se javit neko ko zna vise o tom motoru i covjeku od mene...

Od svega toga ja nemam ništa, osim izgubljena dva dana života, potrošenih 250eu :thumbsdown: i jedno jako dobro iskustvo :)

« Odgovori #6 u: 22 Veljače 2016, 14:19:36 »
Od osijeka do dubrovnika ima 582 km. Tocnije most dubrovnik da jug2 ili kafane presige. Preko bosne naravno.
Da si zamolio nekog sa foruma posli bi ti vidit motor ili da si postavio pitanje na motori hr. Vec sam par puta zamoljen da to napravim i drage volje cu to opet napravit. Jbga žao mi je da si tako prevaren i potrošio novce uzalud.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #7 u: 22 Veljače 2016, 14:42:48 »
Taj motor sam, kroz godine, viđao ponekad i naizgled je bio ok. Prodavao ga je pred 6 -7 godina i išao sam ga pogledati prijatelju iz Rijeke. Nisu se uspjeli dogovoriti.
Stvarno je u ku*cu što te pustio da dođeš.
Za one koji ne znaju čulici su prije imali firmu MDM.

« Odgovori #8 u: 23 Veljače 2016, 04:43:02 »
Ovo je Stane sa motori.hr, pozdrav kompa.

Nisi jedini koji se tako zeznu a trebao si nekom odavde ako treba platit da pogleda motor. Ali čim se taj tip nije javljao na telefon već je to bilo mutno.

Evo, Vito bi bez problema otišao i još da ga je taj vidio ne bi morao ni pogledat motor jer bi mu od straha sve rekao što ne valja. Jel tako mario? [smilie=lol] :laugh2:
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #9 u: 23 Veljače 2016, 08:20:40 »
haha spory otprilike si u pravu :wink2: ma nebi mu ja ništa :boss:
jednom prilikom je mene tako tip iz karlovca nasanjkao za kombi.da skratim priču platio je putne troškove i nekolio dana jeo juhu i puding. poslje toga kombi više nije bio na njuškalu. pas mater kakvih sve debila ima po oglasnicima  :thumbsdown:

« Odgovori #10 u: 23 Veljače 2016, 09:15:06 »
haha spory otprilike si u pravu :wink2: ma nebi mu ja ništa :boss:
jednom prilikom je mene tako tip iz karlovca nasanjkao za kombi.da skratim priču platio je putne troškove i nekolio dana jeo juhu i puding. poslje toga kombi više nije bio na njuškalu. pas mater kakvih sve debila ima po oglasnicima  :thumbsdown:

čudi me da ti nije kupio drugi kombi i dovezo u Močiće
« Zadnja izmjena: 23 Veljače 2016, 10:43:25 od jeeves »

« Odgovori #11 u: 23 Veljače 2016, 10:08:56 »

Za one koji ne znaju čulici su prije imali firmu MDM.

Aha, to je i po novinama bilo,pljacka stoljeca :D

« Odgovori #12 u: 23 Veljače 2016, 14:15:00 »
Žao mi je čuti da si izgubio vrijeme i novce. Svugdje ima nekorektnih osoba  :thumbsdown: , nadam se da nečeš misliti da smo svi takvi. Šteta što se prije nisi obratio da ti netko od nas to bolje pogleda. Sretno sa kupnjom željenog motora drugi put.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #13 u: 24 Veljače 2016, 13:40:09 »
Ovo je Stane sa motori.hr, pozdrav kompa.

Nisi jedini koji se tako zeznu a trebao si nekom odavde ako treba platit da pogleda motor. Ali čim se taj tip nije javljao na telefon već je to bilo mutno.

Evo, Vito bi bez problema otišao i još da ga je taj vidio ne bi morao ni pogledat motor jer bi mu od straha sve rekao što ne valja. Jel tako mario? [smilie=lol] :laugh2:
[smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
Onolika ljudina kad te preko telefona nazove useres se!,! :laugh2:
Press F1 to Start

« Odgovori #14 u: 24 Veljače 2016, 13:49:19 »
ma nemojte tako,ja sam skroz miroljubiv ;D