Evo ovako,ja sam dobio informativnu ponudu na osnovu dosadasnjeg broja majica i kapa,
promjenilo se nekoliko stvari koje su uvecale cijenu,a to je da se koriste dvije boje umjesto jedne za koju sam ja naveo cijenu i to da je logotip na ledima poprilicno velik ...
Kape su ostale iste cijene ako uzmemo u obzir da je ono bila cijena za jednobojni uvez a ja sam dobio ponudu za dvobojni sitotisak tako da je razlika u tehnici izjednacila cijenu :
Šilt kapa Sol's Buzz crne boje sa dvobojnim sitotiskom : 26,01 kn + pdv sto izade 32,5 kune/komad
Za majice sam dao cijenu loga naprijed koji bi bio isti kao na kapi ali jednobojan u digitalnom tisku i cijena bi u tom slucaju bila koju sam tamo naveo, oko 30 kuna majica... Međutim,sada se radi o dvobojnom sitotisku sa velikom povrsinom i dva tiska po majici.
Majica Gildan Gi 5000 crne boje, 100% pamuk (vel. S-2XL) sa dvobojnim sitotiskom i dva logo-a : 44,52 kn + pdv sto izade 55,6 kuna / komad...
Dostava nas izade 79 kn + PDV...
Pogledajte cijene, ako smo ok s njima u nedjelju vece uplacivam novce i saljem na print...
Evo mail :
Poštovani,
U primjeru narudžbe ukupno 20 kom majica i 15 kom kapa u boji cijene su slijedeće:
- Majica Gildan Gi 5000 crne boje (vel. S-2XL) sa dva tiska loga 44,52 kn/kom + pdv
- Šilt kapa Sol`s Buzz 88119 crne boje sa tiskom loga 26,01 kn/kom + pdv
Napomena: U primjeru narudžbe obavezno je da nam dostavite logo u vektorskom formatu.
Plaćanje: Avans.
Dostava: Vaša adresa.
Za narudžbe do vrijednosti 6.000,00 kn + pdv zaračunavamo dostavu 79,00 kn/ kom kutije + pdv .
Rok isporuke : cca 2-3 radna tjedna od potvrde narudžbe (uplate ponude/predračuna), primitka loga u vektorskom formatu i potvrde vizuala.
U primjeru da su vam cijene povoljne pripremiti ću službenu ponudu.
Za sva dodatna pitanja sam vam na raspolaganju.
U pričekivanju vašeg odgovora i želji za suradnjom srdačan pozdrav.