Autor Tema: LIBERTASI  (Posjeta: 2068 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

LIBERTASI
« u: 04 Lipnja 2006, 21:06:59 »
Naš dragi član Dado Stahor otišao na brod. Mnogo će nam nedostajati, posebice zbog roštilja koji je pripremio u suradnji sa klubskim prijateljom đekijem povodom učlanjenja u klub i odlaska na vijađ. I tako se skupila ekipa Libertasa i njihovih (ne)prijatelja. :mrgreen: Party je malo ukakila kiša no ipak smo se zabavili jer gdje "čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna". Nakon klope pala je i pjesma. E pa Dado mirno ti more i brzo nam se vrati!
Nakon intervencije Vice presidenta Libertasa ekipa je napokon došla do riječi.

Kakav je bio rošitlje ne treba ni govoriti

"Braća" po bikeu

Pomladak na djelu

Pjesma za predsjednika Libertasa

Publika je pozorno slušala "šoto voće"

Sve je završilo modnom revijom najnovije kolekcije za bikere
Brz sam pa nisam dosadan

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
LIBERTASI
« Odgovori #1 u: 04 Lipnja 2006, 22:49:33 »
Vidim ja da tu Lolo Enemy najbolje prolazi, malo DR malo Libertasi i svaki party je "pokriven"  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

LIBERTASI
« Odgovori #2 u: 04 Lipnja 2006, 23:24:06 »
Dakle, Džeki :?:
Ti - klupski prijatelj naših klupskih prijatelja Libertasa :?:  :shock:
Od danas naš klupski neprijatelj Lolo nije exskluzivno jedini.
Izvoli lijepo doć i preuzet plaketu "neprijatelj kluba No.2"
pa ćemo je nazdravit............prijateljski.

LIBERTASI
« Odgovori #3 u: 07 Lipnja 2006, 20:54:39 »
Valjda to ne čitam neku ljutnju iz Dvije rote? Pa đeki je naš prijatelj, a kada to pišem onda mislim pojedinačno bez obzira tko je u klubu a tko nije, od malih nogu. Pa on i ja smo zajedno glumili u dječijoj predstavi "Zelene zrake" dalekih sedmadesetih! Ma znam ja da se naši prijatelji iz Dvije rote zezaju. Ali da ne bi bilo nekih nedoumica,Libertasi ne namjeravaju od nikoga uzeti  bilo kojeg člana ili  ne do Bog, neprijatelja Lola. No doista orginialni statust kojeg su mu dodjelile Dvije rote udomačio se na bikerskoj sceni pa mu sada svi tepamo "neprijatelju". Inače, sve naše roštiljade nisu veznae samo za klub već za širu ekipu bikera iz grada pa i onih koji nisu bikeri. Jednostavo se družimo.
Brz sam pa nisam dosadan

LIBERTASI
« Odgovori #4 u: 07 Lipnja 2006, 21:19:11 »
ohoho pa tu se fino papa! :shock:  :lol:  ma ali kad nema mlađe ekipe niti jednog čovjeka znam osobno osim dv iz viđenja... :|
e i svak vam čast! treba pit i jest i zezat se! to je bit života! :lol:  8)

LIBERTASI
« Odgovori #5 u: 08 Lipnja 2006, 12:52:58 »
naravno da je zaj. interna. dontvori.