Autor Tema: a Za Beverly-a??  (Posjeta: 7569 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ana pi

a Za Beverly-a??
« u: 02 Lipnja 2006, 17:26:45 »
skuter sam servisirala u bube ma nikad nisam dobila pečat, :?  sreca kad sam ga prodavala nisu trazili servisnu..
Zasto to moram napomenut!!?

Jeli mislite da je bolje u Petkovica ili da se zadrzim  u Bube??

e i morala bi i ja kupit pravu jaketu, ima li u Dantea i za zene opreme.. ne volim bas sareno,ali...
trebam nesto pod hitno!!

a Za Beverly-a??
« Odgovori #1 u: 02 Lipnja 2006, 18:06:14 »
za pecat kod bube trebas poc dole u salon, a ne znam kako ti to nije reko.

sto se tice servisiranja kod njega, ja sam vozio sestrin scoot i  :thumbsup:  , nikad nikakvih problema
dapace jos bi "drug" zakemilo da bolje ide...

mozda ko ima kakva drukcija iskustva, ali ja sve 5
Bog i Hrvati

a Za Beverly-a??
« Odgovori #2 u: 02 Lipnja 2006, 21:47:06 »
Ane pa imas iz Louis-ovog kataloga jakete u Dante-a!Ja sam tamo kupio,zakon Cafe Racer 1000 kn,crna kozna,iako je u katalogu manje od 400kn.

Nije lose,samo pazi da bude zapakirana i NOVA,jer sam ja dobio malo polovnU i srecom skuzio na vrjeme da ima bjele pruge ispod pazuha od znoja pa sam ceko novu.
Al u redu je i nema frke,podjes narucis i dodje za 10-ak dana ako je nema na lageru,ima za zene zakon stvari!!!
...

a Za Beverly-a??
« Odgovori #3 u: 02 Lipnja 2006, 23:47:45 »
U Bube vazda dobijem pečat! Jedan odrezak uzme sebi, jedan meni ostane u knjižici... možda to radi samo dok je motor pod garancijom onda...
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

a Za Beverly-a??
« Odgovori #4 u: 03 Lipnja 2006, 10:53:55 »
ja ću isto brzo u shopping po novu jaknu i kacigu pa javim što nađem, planiram prvo u Dantea.

ana pi

a Za Beverly-a??
« Odgovori #5 u: 03 Lipnja 2006, 12:31:38 »
hvala ekipa.. moram onda i ja do dantea.. i ja cu to prvo.. ko zna kad cu van ghrada provorit.
i ostajem u bube, i meni je sve 5 u njega al eto, sad znam kud po pecate, dole u Putice..

a Za Beverly-a??
« Odgovori #6 u: 12 Lipnja 2006, 17:34:46 »
2ana pi: bas sam bila u Dantea i kupila kacigu Nolan. izbor kaciga je super, samo mi je bio problem naci odgovarajuci broj, skoro sve su mi bile prevelike.
sto se tice jakni obrnuto, sve su im ostali mali brojevi, ali sve ovisi o modelu. ali sam svakako nasla jaknu koja mi se svidja, narucili su mi broj i kad stigne idem je uzeti.
momak koji radi je bio vise nego susretljiv - pozdrav skolskom kolegi :)  :mrgreen:

a Za Beverly-a??
« Odgovori #7 u: 07 Srpnja 2006, 20:15:10 »
U Petkovića ti lijepo udari pečat i miran.
Što se tiče servisiranja naginjem na Petkovića.
ONO racing motorsport

a Za Beverly-a??
« Odgovori #8 u: 07 Srpnja 2006, 21:29:57 »
OliveRR, imas VRHUNSKIH JAKNI U mETKOVICU, IPAK TI JE MALO BLIZE...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

a Za Beverly-a??
« Odgovori #9 u: 07 Srpnja 2006, 21:43:52 »
ma ja lijepo pošo zu motormanije kad sam se bio preselio u Zagreb i bog! uzo lijepo bering jaknu prvoklasna je! a i bar sam jedini u gradu Dubrovniku da imam Bering i ubuduće ću najvjerojatnije .....Bering ali jednom budem uzo kožnu...
a kacige....to bome ne znam!
izglkeda da ću neku šark :roll:  ali moram priztnat da je udovbna kaciga! :shock:  prodbo sam od Duke(našeg duke¨!)

a za servis..nemam pojma lol! :mrgreen:  ja sam vozio apriliu 8)

a Za Beverly-a??
« Odgovori #10 u: 07 Srpnja 2006, 21:54:46 »
Citat: "Faber"
ma ja lijepo pošo zu motormanije kad sam se bio preselio u Zagreb i bog! uzo lijepo bering jaknu prvoklasna je! a i bar sam jedini u gradu Dubrovniku da imam Bering i ubuduće ću najvjerojatnije .....Bering ali jednom budem uzo kožnu...
a kacige....to bome ne znam!
izglkeda da ću neku šark :roll:  ali moram priztnat da je udovbna kaciga! :shock:  prodbo sam od Duke(našeg duke¨!)

a za servis..nemam pojma lol! :mrgreen:  ja sam vozio apriliu 8)

ma rekao sam ti ja da su ajkula :lol:  kacige zakon, ja sam je uzeo dok nije bilo u dbk ni u planu da dođu, a što se tiće servisa, možda je bolje u bube, al neka on radi a ne neki retardi koji su tu na praksi, iako je meni nadraže radit to sam , a i vijerovatno nikad neću ovaj motor prodat :wink:  a i ako budem dat ću mu garanciju da se niš neće dogodit
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

a Za Beverly-a??
« Odgovori #11 u: 07 Srpnja 2006, 22:44:49 »
e vidiš....i ako bi ga prodavao,a znam da nećeš :D , fakat bi se isplatilo uzet tvoju jer i si jedan jedini u Dubrovniku koji o radi sa pažnjom i srcem! svaka čast! ali ga zato i najbolje složiš u ovom gradu pa i okolici! :wink:
tko zna zna!......đuka zna! :lol:  8)

Di ima ajkuli????u Dantea jel???
a jel imamo mi forumaši popusta na kacige???pošto se reklamiraju na našem portalu ajde admine...sreedii štogod! za nas jaden male :mrgreen:

a Za Beverly-a??
« Odgovori #12 u: 08 Srpnja 2006, 00:08:30 »
Citat: "Vuka"
OliveRR, imas VRHUNSKIH JAKNI U mETKOVICU, IPAK TI JE MALO BLIZE...

Hvala Vuka,al tad jos nije bilo ovog u MTK kad sam ja uzimao,tako da sam u Dubrovniku uzeo,prije 3 godine...jel mislis na peugeot-ov servis u kojem drze i Louis i jos par stvari?
...

a Za Beverly-a??
« Odgovori #13 u: 08 Srpnja 2006, 12:03:52 »
ima shark u dantea i ima ih baš dosta glavno je da vidiš koja ti velićina paše, pa ti narući on koju hočeš, tko čeka dočeka :lol:
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Odg: a Za Beverly-a??
« Odgovori #14 u: 29 Lipnja 2010, 21:15:49 »
Pozdrav,

Znam da je stara tema, ali bolje nego da otvaram novu. Dosad sam bio u petkovica na servisu beverly-a. Procitao sam da su ljudi zadovoljni sa servisom u dantea, a od sada su i ovlasteni serviseri. Zanima me jeli itko radio servis beverly-a u dantea i dojmovi.

Hvala